Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτοί οι 4 άντρες του ζωδιακού θα σε χώριζαν με μήνυμα

Το ακούς και σου κακοφαίνεται, αλλά δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι άντρες που δεν έχουν το θάρρος ή δε μπαίνουν καν στη διαδικασία να σου ζητήσουν να χωρίσετε πρόσωπο με πρόσωπο, αντ’ αυτού σου το στέλνουν σε μήνυμα και μετά πολύ πιθανό να σε μπλοκάρουν κιόλας για να κόψουν κάθε επαφή μαζί σου! Σε ποια ζώδια ανήκουν; Δες παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Είναι τόσο παρορμητικός που μια που το σκέφτηκε και μια που το έγραψε το μήνυμα και πάτησε “Αποστολή”. Αν δεν αισθάνεται πλέον ερωτευμένος, θα θέλει να την τερματίσει το συντομότερο δυνατό. Τουλάχιστον δεν είναι υποκριτής και να παραμένει σε μια σχέση, από τη στιγμή που έχει ξενερώσει. Κι επειδή το να κανονίσει μια συνάντηση και να παίρνει παραπάνω χρόνο, την κάνει Skip και πάει κατευθείαν μέσω τηλεφώνου ή messenger.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δίνει όλο το είναι του στη σχέση. Αν νιώθει ότι έχει φτάσει στο τέλος της τότε θα προτιμήσει αυτή τη μέθοδο χωρισμού. Κι ο λόγος είναι απλός: Επειδή είναι τόσο αφοσιωμένος στο άλλο του μισό και έχει περάσει αρκετό καιρό να επεξεργάζεται την πιθανότητα να το διαλύσει, έχει ήδη σπαταλήσει αρκετή ενέργεια. Θα χαλάσει ακόμα περισσότερη στο να κάνει μια μακρά και εξαντλητική συζήτηση για το γιατί όλα πήγαν στραβά και δεν το θέλει. 

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί μισούν πραγματικά τις αντιπαραθέσεις, όσες καταστάσεις γίνονται δυσάρεστες ή συμπεριφορές που είναι επιθετικές και έτσι προσπαθούν να βρουν τρόπους για να αποφύγουν τα δράματα. Και μόνο το ότι πρέπει να πουν στον σύντροφό τους, αυτοπροσώπως, ότι δεν θέλουν πλέον να είναι μαζί τους, τους κάνει να νιώθουν άβολα. Να κάνουν συζήτηση για το γιατί η σχέση δεν λειτούργησε; Με την καμία! Οπότε, με ένα ευγενικό μήνυμα βγαίνουν από την αμήχανη θέση και αισθάνονται πλημμυρισμένοι από ανακούφιση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας χωρισμός είναι εξαιρετικά δύσκολος για τον ευαίσθητο Ιχθύ. Είναι τόσο ρομαντικός που δε θέλει καν να σκέφτει τις άσχημες πλευρές της σχέσης. Επιπλέον, ακόμα κι αν έχει τελειώσει, εξακολουθεί να έχει πολλή αγάπη για τη σύντροφό του. Η σκέψη να πληγώσει τα συναισθήματά της τον φοβίζει. Αν λοιπόν προσπαθήσει να τη χωρίσει λέγοντάς το πρόσωπο με πρόσωπο, μπορεί και να μην τα καταφέρει. Τουλάχιστον με το μήνυμα δε θα δει το θλιβερό της πρόσωπο.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια, άμα τα χάσουν, τότε θα καταλάβουν την αξία τους

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που απαγορεύεται να σμίξουν… για το καλό τους!


Πηγή