Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που θέλεις να έχει οπωσδήποτε ο σύντροφός σου!

Όσο κι αν στις μέρες μας, ο ρομαντισμός και τα όνειρα δείχνουν ξεπερασμένα και ουτοπικά, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλοι και όλες έχουν ονειρευτεί πως θα ήθελαν να είναι το τέλειο ταίρι για τον εαυτό τους. Η φαντασίωση αυτή περιλαμβάνει έναν ή μια σύντροφο που θα έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορά που θα ταιριάζει στις επιθυμίες μας και που θα υπόσχεται μια καλή ζωή δίπλα του.

Διάβασε πιο κάτω ποιο είναι αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτει ο σύντροφός σου, για να ικανοποιήσει τις βασικές απαιτήσεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ 

Ψάχνεις ένα σύντροφο που να είναι θαρραλέος, ριψοκίνδυνος και να ζει με πάθος την κάθε στιγμή, χωρίς να κολλάει στις λεπτομέρειες ή να φοβάται τις συνέπειες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Επιθυμείς έναν σύντροφο που θα σε στηρίζει και θα είναι και ο καλύτερος φίλος σου. Δύο σε ένα, δηλαδή. Ένα πρόσωπο στο οποίο  μπορείς πάντα να βασίζεσαι και θα είναι εκεί για σένα, οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου τον/την χρειαστείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιθυμείς να βρεις έναν άνθρωπο που θα είναι πνευματώδης, διασκεδαστικός, ικανός να σε ακολουθήσει στις πιο τρελές διαδρομές σου και να αντέξει την ασυνήθιστη γοητεία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ονειρεύεσαι ένα σύντροφο που θα είναι πιστός, αφοσιωμένος και αποφασισμένος να τηρήσει τη δέσμευσή του ότι θα σε αγαπά για πάντα.

ΛΕΩΝ

Ελπίζεις να βρεις έναν σύντροφο που θα εκτιμήσει βαθιά τις ρομαντικές σου σκέψεις και πράξεις και παράλληλα θα είναι σε θέση να προστατεύει την τεράστια, γενναιόδωρη καρδιά σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Θέλεις έναν σύντροφο-συνεργάτη που να είναι πνευματώδης, καλλιεργημένος και θα μοιράζεται τις εμπειρίες και τις γνώσεις του μαζί σου. 

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΖΥΓΟΣ 

Επιθυμείς κάποιον που να είναι τόσο περιποιητικός και χαρισματικός όσο κι εσύ και θα ενδιαφέρεται πραγματικά να σφυρηλατήσετε από κοινού μια αγάπη που θα κρατήσει για πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις κάποιον που θα είναι βαθιά συναισθηματικός και δεν θα φοβάται να βιώσει τη ζωή μαζί σου με περίσσια ένταση και πάθος!

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Προτιμάς ένα άτομο που θα είναι διασκεδαστικό και θα σε αγαπάει με αυθορμητισμό, επιθυμώντας να ζει στο μέγιστο την κάθε μέρα της κοινής σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ψάχνεις κάποιον που να είναι συναισθηματικά σταθερός, και θα έχει τον ενθουσιασμό και την ικανότητα να σε υποστηρίξει στο κυνήγι των στόχων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητάς κάποιον που να είναι ξεχωριστός και πρωτότυπος, να ασπάζεται πλήρως τις παραξενιές σου και να μπορεί να διεγείρει έξυπνα τόσο το μυαλό όσο και το σώμα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Επιθυμείς βαθιά έναν σύντροφο που θα έχει μια βαθιά σύνδεση με το συναισθηματικό σου κόσμο, θα είναι αφοσιωμένος και θα σε αγαπάει με τον τρόπο που επιθυμείς να αγαπηθείς.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό του δείχνει για ποιο λόγο «θα την κάνει» από τη σχέση σας

Ιδού ο λόγος που το ταίρι σου άλλοτε σε αγαπάει κι άλλοτε σε μισεί!

Tα 3 ζώδια που θέλουν συναίσθημα στη σχέση τους και όχι σκέτο σεξ!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή