Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αφιέρωμα στην γυναίκα Παρθένο!

Μην το πάρεις στραβά, αλλά η γυναίκα Παρθένος δεν φοράει την καρδιά της στο χέρι σαν τσαντάκι που το παίζει δεξιά κι αριστερά. Μπορεί να μην δείχνει τα αισθήματά της με ευκολία, αλλά πίστεψέ με, είναι γυναίκα για την οποία αξίζει και να πολεμήσεις να κατακτήσεις και να περιμένεις να σε αποδεχτεί!

Γιατί η γυναίκα Παρθένος θα πάρει τον καλό της χρόνο για να σε μελετήσει, να σε αποδεχτεί, να βεβαιωθεί ότι της… αξίζεις! Το μάτι της κόβει και το μυαλό της επεξεργάζεται. Μα μόλις σε βάλει στην καρδιά της, δύσκολα θα σε βγάλει. Θα δεις ότι θα έχουν ανοίξει οι πύλες του Παραδείσου, θα κάνει τα πάντα για εσένα, κι όλα θα έχουν εσένα επίκεντρο.

Μπες τώρα στο e-shop του astrology.gr και παράγγειλε την Αστρολογική Ανάλυση της Σχέσης σου

Το νου σου, όμως! Όσο δύσκολα θα τρυπώσεις στην καρδιά της, τόσο εύκολα θα δεις τον Παράδεισό της να μεταμορφώνεται σε παγωμένο νεκρό τοπίο, αν την προδώσεις ή την απογοητεύσεις. Μοιάζει πολύ με τον Σκορπιό σε αυτό το σημείο: δεν… δέχεται επιστροφές και δεν την νοιάζει τι θα απογίνεις!
Είναι γνήσια στα αισθήματά της, είναι πιστή, ξέρει τι θέλει, δεν παίζει παιχνίδια, αλλά πρόσεξε, γιατί αν το θελήσει, μπορεί να παίξει με το μυαλό σου, να σε κάνει άνω-κάτω και τα λεφτά μου -στο λέω ευθέως- τα ποντάρω σε εκείνη!

Η γυναίκα Παρθένος είναι το θηλυκό που σιγά αλλά σταθερά, θα σε ελκύσει, θα σε παγιδεύσει στην οξεία γοητεία της διάνοιάς της και θα σε παρασύρει στα δικά της μονοπάτια, μέχρι να της παραδοθείς εντελώς και να γίνεις πιστός της ακόλουθος! Μια φορά, σε προειδοποίησα! Η γυναίκα αυτή, έχει μια ήρεμη, αλλά αδιόρατη γοητεία και πριν το καταλάβεις, ο τρόπος της, οι φροντίδες της, η εξυπνάδα της, δε θα σε αφήσουν να λοξοκοιτάξεις μήτε λεπτό (δε θα το θελήσει κι άλλωστε)!

Go, Virgo!


Πηγή