Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Παππάς: Εγώ δεν είμαι πατέρας του Νίκου, είμαι γιος του μπάρμπα Νίκου

«Δεν υπήρξε καμία νοσταλγία του Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, παρερμηνεύτηκε το άρθρο του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά δεν είναι μόνος του. Παλεύει με τους μέσα και τους έξω, αν δεν ήταν οι έξω, οι μέσα θα ήταν της πλάκας», υπογράμμισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σχετικά με την τοποθέτηση του στην προεδρία του ΟΑΣΘ είπε ότι «ήταν πολύ καλή επιλογή και με εχέγγυα. Αυτή τη δουλειά την έχουν αναλάβει δύο πρόεδροι, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ και ο πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου» είπε, εννοώντας τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τον εαυτό του.

«Εγώ δεν είμαι πατέρας του Νίκου, είμαι γιος του μπάρμπα Νίκου. Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου, σημασία έχει οι γιοι να σέβονται τους πατέρες» σχολίασε ο κ. Παππάς.

Ο κ. Παππάς είπε ότι στον ΟΑΣΘ υπήρχαν μεγάλες ατασθαλίες, τα χρέη υπερβαίνουν τα 50 εκατομμύρια και προσπαθεί να τα ρυθμίσει με το δημόσιο και τις τράπεζες. «Δεν υπήρχε άλλη λύση από την εκκαθάριση» επέμεινε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

localStorage.clear();


Πηγή