Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Γνώρισες Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Αυτό φοβάται σε μια σχέση

Όπως κι αν φαίνονται ατρόμητοι κάποιοι άντρες το να αφεθούν στον έρωτα που νιώθουν για μια γυναίκα και να το ζήσουν στο έπακρο δεν τους είναι και το πιο εύκολο! Άλλος φοβάται να μη χάσει τον εαυτό του, άλλος για να μη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ο καθένας, με λίγα λόγια, έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να το βάλει στα πόδια και το ζώδιό του τον αποκαλύπτει!

Αν έχεις γνωρίσει ή σχετίζεσαι με κάποιο ζώδιο του αέρα, δηλαδή, με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο στη σχέση και θα καταλάβεις! 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο φόβος του είναι μήπως μετά τα πρώτα γέλια έρθουν τα… κλάματα. Το ότι ταιριάζετε στο σεξ δε σημαίνει ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε κιόλας και η ασυνεννοησία στην καθημερινότητά του είναι κάτι που δε μπορεί να αντέξει, οπότε σύντομα θα το βάλει στα πόδια.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ: Γνωρίζει πολύ καλά τις ατέλειες και τις αδυναμίες του και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι, μήπως -υπό την επήρεια του έρωτα- τις ανακαλύψει μια γυναίκα και αλλάξει τη γνώμη που είχε σχηματίσει πριν γι’ αυτόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρά την… αδιάφορη εικόνα του, αυτός ο άντρας ερωτεύεται, ωστόσο, ο φόβος του είναι ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας σχέσης και θα καταλήξει να πληγώσει τη γυναίκα που αγαπά και τελικά αυτή θα τον μισήσει.

Διάβασε επίσης:

2 ζώδια που «καίνε καρδιές» + 1 που ζει για να αγαπάει!

Τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν το ταίρι τους

Τα 3 ζώδια που πάντα κάνουν ένα βήμα πίσω στη σχέση τους

Τα 3 ζώδια που πάντα κάνουν ένα βήμα πίσω στη σχέση τους


Πηγή