Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Αυτά τα 3 ζώδια θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι

Ειδικά, αν έχεις «μπλέξει» με ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα ζώδια του αέρα, δηλαδή τον Δίδυμο, τον Ζυγό και τον Υδροχόο και θα αναλύσουμε ποια είναι τα 3 άτομα με τα οποία, αν κάνουν σχέση, είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν και να πονέσουν αρκετά. Σε κανέναν δεν αρέσει να του δίνουν τα παπούτσια στο χέρι άλλωστε… Πάμε να τα δούμε όμως όλα αυτά αναλυτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

-Αν ένας Δίδυμος μπλέξει με Παρθένο, πραγματικά είναι… άξιος της μοίρας του. Μα τι σκεφτόταν; Μιλάμε για έναν από τους πλέον τοξικούς και αποτυχημένους ζωδιακούς συνδυασμούς που θα φέρει μεγάλο πόνο, γκρίνια και χωρισμό.

-Και αν η Παρθένος θα κάνει έναν Δίδυμο να υποφέρει, πού να δείτε τι μπορεί να του κάνει ο Αιγόκερως, ο οποίος και πιο ψυχρός είναι και πιο σκληρός γενικότερα. Ο Δίδυμος δεν έχει καμία τύχη απέναντί του και κατά 99.9% θα «φάει τα μούτρα του» σε μια τέτοια σχέση.

-Ο Δίδυμος αρχικά συναντά τον Ιχθύ και τον αντιμετωπίζει ως ένα γλυκό και αθώο πλάσμα που μπήκε στην ζωή του. Όλα αυτά μέχρι να καταλάβει πόσο… λάθος έκανε, διότι ο Ιχθύς μόνο «αθώος» δεν είναι. Είναι από τα ζώδια που μπορούν να τη «φέρουν» πολύ άσχημα σε έναν Δίδυμο και στο τέλος να τον παρατήσουν.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΖΥΓΟΣ

-Ο Ζυγός μπορεί να πέσει με ευκολία στην «παγίδα» του Ιχθύ. Διότι στην αρχή θα υπάρχει ρομαντισμός, συναίσθημα και έρωτας, ενώ αρκετά γρήγορα όλα αυτά θα εξαφανιστούν και θα γίνει πλέον φανερό, με κάθε τρόπο, το πόσο διαφορετικοί άνθρωποι είναι. Ο Ιχθύς με την περίεργη συμπεριφορά του μπορεί να πληγώσει πάρα πολύ τον Ζυγό!

-Με την Παρθένο, μπορεί ο Ζυγός να είναι… γειτονάκια, ωστόσο δεν έχουν τίποτα κοινό. Η Παρθένος θα τον πληγώσει, επικρίνοντάς τον για την αναποφάσιστη στάση του ή την “αναβλητικότητά” του. Θα του ζητήσει και τα ρέστα στο τέλος που δεν ήταν ο ιδανικός και θα τον αφήσει με πολλά… ψυχολογικά. Να έχει να μιλάει για χρόνια στον ψυχαναλυτή του…

-Ο Ζυγός μπορεί να την πατήσει εύκολα και με τον ευαίσθητο, ρομαντικό και χαμηλών τόνων Καρκίνο. Στην αρχή θα «τυφλωθεί» λόγω των συναισθημάτων, ωστόσο δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι με τον Καρκίνο δεν μπορεί να «κάνει χωριό».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

-Ίσως ο Υδροχόος να δει τον Σκορπιό σαν μια πρόκληση και να θελήσει να τον κατακτήσει. Το μόνο που θα καταφέρει είναι πολύ σύντομα να τρέχει να επουλώσει τις πληγές που του άφησε το… «τσίμπημα» του Σκορπιού.

-Στον Καρκίνο, ο Υδροχόος θα αναζητήσει το συναίσθημα που σε εκείνον, δεν είναι και σε… αφθονία, εδώ που τα λέμε. Ωστόσο, μόλις περάσει λίγος καιρός, αυτό το ζευγάρι θα ξεκινήσει να τσακώνεται πολύ άσχημα και δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Καρκίνος θα του δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

-Μπορεί με την Παρθένο ο Υδροχόος να επικοινωνεί πολύ καλά νοητικά, μιας και είναι και οι δυο πανέξυπνοι και «ψαγμένοι», ωστόσο είναι τόσο διαφορετικοί σαν χαρακτήρες που το σπίτι τους θα μετατραπεί σε… πεδίο μάχης! Η Παρθένος θα τα μαζέψει και θα φύγει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια που δεν θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με ένα άτομο

Τα 3 ζώδια που φοβούνται μήπως ερωτευτούν

Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων δεν έχουν αντίπαλο!

 


Πηγή