Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!

Σίγουρα δεν θα σου άρεσε να ανακαλύψεις ότι ο/η σύντροφός σου, για οποιονδήποτε λόγο, σου έχει πει ψέματα. Στην ιδανική περίπτωση, όλοι θα θέλαμε να είμαστε δίπλα σε κάποιον που ξέρουμε με βεβαιότητα ότι είναι πάντοτε ειλικρινής.

Όμως, κανείς δεν είναι τέλειος! Ακόμα και ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να παρεκκλίνει από της αρχές της ειλικρίνειας που έχουν τεθεί στη σχέση του. Εάν αυτές οι μικρές παρεκκλίσεις του/της συντρόφου σου σε ενοχλούν (πράγμα κατανοητό), θα ήταν αρκετά χρήσιμο να γνωρίζεις για ποιον λόγο το κάθε ζώδιο θα μπορούσε να πει ψέματα στο ταίρι του. Όχι για να τον/την δικαιολογήσεις και να του δώσεις συγχωροχάρτι, βέβαια. Απλώς, το να κατανοήσεις τα κίνητρα του, πριν βιαστείς να έρθεις σε αντιπαράθεση, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τη διαφωνία σας στη σωστή της βάση και στη συνέχεια να δεις πώς θα αντιμετωπίσεις το μικρό ή μεγάλο ψέμα που σου έχει πει.

Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να περιμένεις από τα ζώδια του αέρα στον τομέα της ειλικρίνειας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πετύχει με κάθε τρόπο αυτό που θέλει!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι Δίδυμοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν υπέροχοι σύντροφοι! Είναι έξυπνοι, εύστροφοι και ατελείωτα διασκεδαστικοί. Αλλά μπορεί επίσης να είναι και λίγο… ψευτάκοι, κυρίως εξαιτίας της δισυπόστατης προσωπικότητάς τους.

Όταν ένας Δίδυμος λέει ψέματα, σε καμία περίπτωση δεν είναι αγενής, άκομψος, σκληρός ή μνησίκακος – αντίθετα είναι μάλλον προσεκτικός. Αλλά θα το πει το… ψεματάκι του, αν αυτό τον βοηθάει να πετύχει με τον δικό του τρόπο αυτό που επιθυμεί.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνει οτιδήποτε για να αποφύγει τον καβγά!

Οι ειρηνιστές Ζυγοί απαξιούν να μαλώσουν με τον/την σύντροφό τους και θα κάνουν οτιδήποτε για να το αποφύγουν, συμπεριλαμβανομένου του ψέματος αν πρόκειται να τελειώσουν ή να αποφύγουν την έναρξη μιας σύγκρουσης.

Αν το ψέμα του λειτουργήσει και τα πράγματα διατηρηθούν ήρεμα και αρμονικά, ο Ζυγός δεν θα νιώσει καν ένοχος για αυτό. Σε τελική ανάλυση, πώς μπορεί να είναι κακό, αν και οι δύο νιώθουν τόσο ευτυχείς; Σωστά; Σωστά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απλώς θέλει να τελειώνει με τις ανοησίες!

Οι Υδροχόοι έχουν ελάχιστη υπομονή απέναντι σε μελοδραματικές καταστάσεις, για αυτό είναι συνήθως ευθείς και απλοί. Με την ίδια λογική, εκτιμούν το να μην αναλώνεται ο/η σύντροφός του σε ασήμαντα πράγματα.

Αν και ο Υδροχόος είναι πολύ ειλικρινής γενικά, δεν είναι αντίθετος με το να πει ένα ψεματάκι στον/στην σύντροφό του, εάν έτσι πρόκειται να τελειώσει γρήγορα μια λογομαχία. Συχνά μπορεί να απολογηθεί για κάτι, χωρίς να νιώθει πραγματικά άσχημα. Μπορεί, επίσης, να πει στον/στην σύντροφό του αυτό που θέλει να ακούσει, είτε το πιστεύει κατά βάθος είτε όχι, εάν κρίνει ότι με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει να δώσει τέλος σε μια ανούσια διαμάχη.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θέλουν να δυσκολευτούν για να σε κατακτήσουν!

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

Οι 5 άντρες του ζωδιακού που δε θα δίσταζαν να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση


Πηγή