Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 καλοκαιρινά μακιγιάζ της Νάντιας Μπουλέ- Θα τα λατρέψεις!

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και – όπως και να το κάνουμε- έχουμε ήδη δοκιμάσει πολλές και διαφορετικές τάσεις στο μακιγιάζ μας. Σκιές σε έντονα χρώματα, όπως το φούξια, το μπλε και το κίτρινο, eyeliner με χρώμα και φωτεινά κραγιόν έχουν ως τώρα την τιμητική τους.

Δεν έχεις, όμως, αρχίσει να εξαντλείς την έμπνευσή σου κάνοντας ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα στο καλοκαιρινό μακιγιάζ σου; Εγώ ναι! Γι’ αυτό σκέφτηκα σήμερα να… πάρουμε μαζί όλο το #makeup inspiration που χρειαζόμαστε από ένα γλυκύτατο πρόσωπο, που έγινε μόλις χθες μαμά για πρώτη φορά: από τη Νάντια Μπουλέ!

 Mega-Guide: 30 σκιές για τα πιο καυτά καλοκαιρινά μακιγιάζ

Τα καλοκαιρινά μακιγιάζ της Νάντιας Μπουλέ

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram της Νάντιας Μπουλέ θα διαπιστώσεις ότι είναι υπέρμαχος του ανάλαφρου και natural μακιγιάζ. Εγώ παρατήρησα, μάλιστα, ότι έχει δύο αδυναμίες: λατρεύει τις ροδακινί αποχρώσεις και δεν λέει «όχι» στο bronzer.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Και πολύ καλά κάνει! Βλέπεις, δεν υπάρχει πιο φρέσκο και δροσερό χρώμα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου από το ροδακινί, είτε μιλάμε για κραγιόν, για ρουζ ή για σκιά, ενώ και το bronzer είναι must. Είναι αυτό που δίνει την ηλιοκαμένη και sexy όψη στην επιδερμίδα, είτε έχεις προλάβει είτε όχι να κάνεις τα μπάνια σου στη θάλασσα.

Η Νάντια, λοιπόν, το έχει με το summerish μακιγιάζ και θα το δεις κι εσύ καλύτερα στην παρακάτω gallery.

Setting spray alert

Πριν πάρεις έμπνευση από τα καλοκαιρινά μακιγιάζ της Νάντιας Μπουλέ, μην ξεχάσεις να βάλεις στο νεσεσέρ σου ένα setting spray.

Μιλάμε για το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού που θα διατηρήσει το μακιγιάζ σου ακόμα κι αν ο υδράργυρος δείχνει 43 βαθμούς Κελσίου. Ναι! Το setting spray δεν θα επιτρέψει ποτέ και για κανέναν λόγο στο make up σου να «λιώσει».

Θα το κρατήσει εκεί… Αναλλοίωτο και υπέροχο κι εσένα ήσυχη ότι δεν θα υπάρξει στιγμή της ημέρας που μπορεί να καταλήξεις να είσαι μουτζουρωμένη.

PS: Δεν θα σε άφηνα έτσι! Μαζί με τα make up της Νάντιας σού βρήκα και τα καλύτερα setting sprays της αγοράς. Ανακάλυψέ τα!




Πηγή