Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρήσεις ποτέ στο ταίρι σου;

Ίσως να έχεις τον καλύτερο σύντροφο του κόσμου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν φορές που στη σχέση σου θα χρειαστεί να συγχωρέσεις ή να σε συγχωρέσουν για κάποιο λόγο. Οι άνθρωποι είναι ατελή όντα που κάνουν λάθη και τις περισσότερες φορές αυτές οι δυσκολίες είναι σχετικά μικρές και εύκολα γίνονται παρελθόν, όταν ο/η σύντροφός σου ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Αλλά υπάρχουν και φορές που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο να τον/την συγχωρέσεις, ακόμα κι αν έχει πραγματικά μετανιώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαίνει ότι ο/η σύντροφός σου ξεπέρασε τα όρια της ανοχής σου και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει επιστροφή.

Παρακάτω σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το ένα και μοναδικό σφάλμα το οποίο θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν τα ζώδια του αέρα και να συγχωρήσουν το ταίρι τους όταν τους πληγώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος, κατά γενική ομολογία, είναι ένα πρόσχαρο και αισιόδοξο ζώδιο. Είναι γεμάτος από ενθουσιασμό και περιέργεια για τη ζωή και δεν νιώθει καθόλου καλά όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να του ρίξουν τι διάθεση ή να του κόψουν τα φτερά. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα «ξενερώσει» εντελώς τους Διδύμους, περισσότερο και από τη βαρεμάρα, είναι η αρνητικότητα. Είναι ευρηματικό ζώδιο και την βαρεμάρα μπορεί να την παλέψει, αλλά πώς να γκρεμίσει ένα γερά φτιαγμένο τείχος αρνητικότητας; 

Δεν μπορεί και δεν θέλει να συνυπάρχει με άτομα που ακυρώνουν την αισιοδοξία του ή διακατέχονται από εμμονές που του απαγορεύουν την ευελιξία. Αν εισάγεις υπερβολική αρνητικότητα στη ζωή ενός Διδύμου, μην περιμένεις να είσαι μέρος της ζωής του για πολύ.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Τα πάντα για το Ζυγό έχουν να κάνουν με την δικαιοσύνη και την ισορροπία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει εικόνα για όλες τις πλευρές μιας αντιπαράθεσης επιχειρημάτων. Αυτό τον κάνει εκ φύσεως πολύ συγχωρητικό άτομο. Εντούτοις, υπάρχει ένα πράγμα που δεν αντέχει και αυτό είναι ένας σύντροφος που τον υποβαθμίζει, εξευτελίζοντάς τον.

Δεν έχει καμία σημασία αν αυτό συμβεί μπροστά σε κοινό ή μέσα στους 4 τοίχους του σπιτιού του. Ο εξευτελισμός οποιουδήποτε είδους εκ μέρους του/της συντρόφου μπορεί να θέσει τον Ζυγό εκτός ισορροπίας. Και τότε η συγχώρεση δεν θα είναι μια από τις επιλογές του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τα πράγματα, που κάνουν εχθρικό ή απόμακρο έναν Υδροχόο, στην πραγματικότητα έχουν να κάνουν με την ουσία του ανθρωπισμού. Συχνά νιώθει τόσο συγκλονισμένος από την ατέλειωτη σκληρότητα του κόσμου, που προσπαθεί να γεμίσει τη ζωή του με δημιουργικές και πρωτοποριακές δραστηριότητες ή με ανθρώπους που εκπέμπουν ανιδιοτέλεια και καλοσύνη. Έχει μηδενική ανοχή απέναντι στη σκληρότητα, είτε είναι περιστασιακή, είτε επαναλαμβανόμενη.

Όχι! Δεν είναι ο τύπος που θα κρατήσει μνησικακία απέναντι σε «βάρβαρες» συμπεριφορές, απλώς όταν βλέπει κάποιον που είναι κακεντρεχής ή αγενής, αλλάζει τον τρόπο που τον βλέπει για πάντα.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε περάσουν από κόσκινο, πριν βγουν μαζί σου!


Πηγή