Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Τάμτα έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως είναι hair icon…

Η Τάμτα μάς έχει καθηλώσει από την πρώτη μέρα που τη γνωρίσαμε. Πρώτα με τη φωνή της που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε είδος μουσικής και έπειτα με την εντυπωσιακή ομορφιά της. Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να δεις την επιτυχημένη τραγουδίστρια και να μη θαυμάσεις το κάθε look της. Και ειδικά τα μαλλιά της.

Με τα μαλλιά της έχει πειραματιστεί τα τελευταία χρόνια όσο ποτέ άλλοτε. Και τι δεν έχει κάνει! Τα έχει βάψει κόκκινα, αλλά και κατάξανθα, έχει δοκιμάσει περούκες και άπειρα χτενίσματα και μας έχει αφήσει όλες τις φορές με το στόμα ορθάνοιχτο. Είναι beauty queen και αξίζει να της το αναγνωρίσουμε.

Φυσικά, πίσω από τα φανταστικά μαλλιά της κρύβεται η REDKEN. Με το brand επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών, η ταλαντούχα τραγουδίστρια περιποιείται και τα δικά της μαλλιά, ώστε να μπορεί να κάνει σε αυτά και τα «πειράματά» της. Λατρεύει, άλλωστε, τις αλλαγές, οπότε ξέρει πως μόνο έτσι θα μπορούσε να συνεχίσει να δοκιμάζει ανατρεπτικά και ξεχωριστά hair looks.

Και… για να μην είμαστε μόνο λόγια, έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery τα δεκαπέντε πιο πρόσφατα και εντυπωσιακά hairstyles που έχει κάνει η Τάμτα και που πραγματικά μας καθήλωσαν. Με ένα scroll μπορείς να τα δεις κι εσύ και ένα είναι το σίγουρο: θα συμφωνήσεις πως αυτό το κορίτσι είναι ένας χαμαιλέοντας της ομορφιάς!

Διάβασε ακόμα: Red alert! 5 κοκκινομάλλες celebrities και 5 tips για να φροντίσεις τα κόκκινα μαλλιά σου


Πηγή