Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Τον έπιασες να σου λέει ψέματα; Έτσι πρέπει να αντιδράσεις

Σε κανέναν δεν αρέσει η κοροϊδία. Και το ψέμα είναι κάτι που δεν «χωνεύεται» εύκολα. Αν λοιπόν τον έχεις πιάσει να σου λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο και να σε δουλεύει ψιλό γαζί, τότε το ζώδιό σου μπορεί να σου δείξει πώς πρέπει να αντιδράδεις. Διάβασέ το!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι ότι έτσι και ανακαλύψεις τι παιχνίδι παίχτηκε πίσω από την πλάτη σου, δεν θα μπορέσεις με τίποτα να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Θα πας κατευθείαν και θα τον αντιμετωπίσεις face to face και φυσικά θα τον ξεμπροστιάσεις. Το θέμα είναι να το κάνεις με τον σωστό τρόπο για να μην χάσεις το δίκιο σου. Φέρσου έξυπνα για να έχεις εσύ το πάνω χέρι στην συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Αν υπάρχει ένα πράγμα που σιχαίνεσαι και αποφεύγεις, όπως ο διάολος το λιβάνι, αυτό είναι ο καβγάς. Με το που ανακαλύψεις τα ψέματά του, εντελώς ενστικτωδώς θα ψάξεις να βρεις δικαιολογίες για να τον συγχωρήσεις, να ξεχάσεις ό,τι έγινε και να πας παρακάτω. Όπα όμως… Πριν από όλα αυτά κάνε τον να καταλάβει το λάθος του και το πόσο σε έχει πληγώσει, για να μην το ξανακάνει στο μέλλον. Μην είσαι και τόσο διαλλακτική απέναντί του. Γιατί αν δείξεις ευάλωτη, θα επαναληφθεί το σκηνικό και την επόμενη φορά θα σε πονέσει περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σιχαίνεσαι το ψέμα και όταν ανακαλύψεις τα δικά του, τότε η πρώτη σου αντίδραση θα είναι να τον φλομώσεις κι εσύ και να χρησιμοποιήσεις τα «όπλα» του εναντίον του. Ψέμα αυτός, ψέμα εσύ… στο τέλος θα καταλήξετε μάλλον να τα βρείτε και να παραμείνετε φίλοι. Ακόμα και αν χωρίσετε, θα διατηρήσετε φιλικές σχέσεις. Σου είναι πιο δύσκολο να χάσεις έναν φίλο από την ζωή σου, παρά έναν έρωτα. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις όμως σε αυτή την περίπτωση είναι να χρησιμοποιήσεις την καρδιά σου και όχι το μυαλό σου. Μην κρύψεις τα αισθήματά σου και μην βάζεις μπροστά σε όλα την λογική σου.

Διάβασε επίσης:

Τι δεν πρέπει να του πεις ΠΟΤΕ, αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου!

Έτσι θα κάνεις τον πρώην σου να «σκάσει» από την ζήλεια του!

Μείνε μακριά από αυτό τον άντρα γιατί θα «καείς»…


Πηγή