Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Αυτός είναι ο λόγος που θα σε εγκαταλείψει

Ένας άντρας μπορεί να δείχνει σίγουρος και κατασταλαγμένος μέσα σε μια σχέση, αυτό δε σημαίνει όμως ότι κατά βάθος δεν έχει ανασφάλειες και φοβίες, ώστε να αφεθεί στον έρωτα που νιώθει για μια γυναίκα! Άλλον τον φοβίζει μήπως χάσει τον εαυτό του, άλλον μήπως γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ανάλογα με το στοιχείο που ανήκει ο καθένας, έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να κουνήσει το μαντίλι στη σχέση. Αν ο καλός σου είναι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, σου λέμε την αιτία για να καταλάβεις τι παίζει στο κεφάλι του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο φόβος του είναι μήπως μετά τα πρώτα γέλια έρθουν τα… κλάματα. Το ότι ταιριάζετε στο σεξ δε σημαίνει ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε κιόλας και η ασυνεννοησία στην καθημερινότητά του είναι κάτι που δε μπορεί να αντέξει, οπότε σύντομα θα το βάλει στα πόδια.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΖΥΓΟΣ

Γνωρίζει πολύ καλά τις ατέλειες και τις αδυναμίες του και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι, μήπως -υπό την επήρεια του έρωτα- τις ανακαλύψει μια γυναίκα και αλλάξει τη γνώμη που είχε σχηματίσει πριν γι’ αυτόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά την… αδιάφορη εικόνα του, αυτός ο άντρας ερωτεύεται, ωστόσο, ο φόβος του είναι ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας σχέσης και θα καταλήξει να πληγώσει τη γυναίκα που αγαπά και τελικά αυτή θα τον μισήσει.

Διάβασε επίσης:


Πηγή