Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός ❤

Δοκιμάζεις καινούργιες εμπειρίες, οι οποίες έχουν μια πιο κρυφή και εσωτερική επίδραση πάνω σου. Το συναίσθημα σε έχει καταβάλει, γι’ αυτό πιθανόν να υποκύψεις σε μια στενή πολιορκία ενός ατόμου που ίσως μέχρι τώρα δεν είχε κάνει ολοφάνερη την παρουσία του στη ζωή σου. Θα ήθελες τα πράγματα να είναι πιο εύκολα ανάμεσα σε εσένα και τον Ιχθύ αλλά πλανάται μια «ομίχλη» στην ατμόσφαιρα που πιθανόν να σε παραπλανεί. Παρ’ όλα αυτά το ξεπερνάς κάποια στιγμή και προχωράς. Θα έχεις μια πιο άνετη και φιλική συμπεριφορά, η οποία θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέα άτομα αλλά και θα σου δώσει ευκαιρίες που θα σε βγάλουν ακόμα και από συναισθηματικά αδιέξοδα. Με έναν Υδροχόο θα ανακαλύψεις και πάλι την αγάπη.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος 

Προσπαθώντας να βρεις τον εαυτό σου και να ξεδιαλύνεις το είναι αγάπη και τι είναι εξάρτηση, θα αλλάξεις πολλά από αυτά που σε ενοχλούν και θα πετάξεις γρήγορα από πάνω σου κάποιες συναισθηματικές φοβίες για το αν πρέπει να προχωρήσεις στα βαθιά ή όχι σε μια συγκεκριμένη σχέση. Η αυτολύπηση δεν είναι ό,τι καλύτερο για σένα και καλό θα ήταν να σταματήσεις να βλέπεις με μίζερο τρόπο τα πράγματα γιατί κουβαλάς μέσα σου το αρχέτυπο του αληθινού έρωτα, λόγω της Αφροδίτης που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου. Το πιο σημαντικό είναι να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και θα το κάνεις πιο εύκολα, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η σχέση με έναν Κριό σε απογειώνει αλλά χρειάζεται να καταλάβεις την ευθύτητα του χαρακτήρα του. Από την άλλη το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος είναι το άτομο που με κάποιο τρόπο σε εξουσιάζει συναισθηματικά.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι ❤

Βιώνεις έντονα συναισθήματα τα οποία σε βάζουν σε δίλημμα για το τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο. Πάντως η ευαισθησία και η συμπόνια που νιώθεις δεν είναι τα σωστά κριτήρια για να είσαι μαζί με ένα άτομο. Πιθανόν να μην αναγνωρίζεις ποιο είναι το επόμενο βήμα με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ γιατί όλα μεταξύ σας είναι μπερδεμένα, επειδή την μια σου δηλώνει ότι θέλει να είστε μαζί και την άλλη αλλάζει. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με σένα που μερικές φορές δεν είσαι και τόσο σίγουρος/η ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου. Το μυστικό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κρίνεις και λίγο με τη λογική σου για να μην χαθείς στο πολύ συναίσθημα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και μάλιστα πολύ ερωτικό όπου θα υπάρχει καλή επικοινωνία, η οποία θα δώσει μια καινούργια διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Με έναν Τοξότη τα βρίσκετε πολύ και κατά τη γνώμη σου είναι μοναδικός.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος ❤

Προσπαθείς να αποδεχτείς τη διαφορετικότητα, η οποία όμως σε βάζει σε δοκιμασίες, κυρίως συναισθηματικές. Έχεις όμως ανάγκη να αλλάξεις και το νιώθεις πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό. Οι σκέψεις σου γίνονται πιο μεθοδικές και σοβαρές γιατί αναζητάς μια συντροφική σχέση με την οποία θέλεις να μοιράζεσαι τα πάντα. Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο, γιατί προκειμένου να διαπιστώσεις το αληθινό πρόσωπο κάποιου/ας οι αντιδράσεις σου είναι περίεργες και δε λες τόσο εύκολα το «ναι» όπως παλιά. Με έναν Κριό, αν και δεν έχετε αυτή την στιγμή επικοινωνία, υπάρχει βαθιά αγάπη μεταξύ σας που μερικές φορές είναι δύσκολο να παραδεχτείτε. Οπότε το μόνο που σας μένει είναι να στέλνει ο ένας στον άλλο κύματα σκέψης και δεν κάνετε κάτι για να ανατρέψετε την κατάσταση.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων ❤

Η ρομαντική σου διάθεση είναι μεγάλη και οι αισθήσεις σου ιδιαίτερα αναπτυγμένες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Το θέμα είναι κατά πόσο θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου ένας μεγάλος έρωτας που να σε αποσπά από τη δύσκολη πραγματικότητα. Νιώθεις ότι έχεις σοβαρέψει κι ωριμάσει, οπότε κατά κάποιο τρόπο δεν συμβιβάζεσαι, ούτε ρίχνεις την ποιότητα στις αναζητήσεις σου. Ένας Αιγόκερως σε βάζει σε τέτοια μονοπάτια και γι’ αυτό μπαίνεις στα βαθιά, εξερευνώντας μια διαφορετική πτυχή. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Υδροχόο θα σου δώσει μια εκτίναξη και θα αναζητήσεις την συντροφικότητα και την στενή σχέση με κάθε τρόπο.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς

Παρθένος ❤

Έχεις εύνοια, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, γι’ αυτό, παρ’ όλο που υπάρχουν διάφορες αντιθέσεις και εντάσεις στη σχέση σου, όλο κάτι γίνεται και τελικά επικρατεί η αγάπη και ο έρωτας, αν φυσικά υπάρχουν συναισθήματα και κυρίως αν έχεις ανοικτή καρδιά για να συγχωρείς και να αποδέχεσαι τη διαφορετικότητα του χαρακτήρα του ατόμου που είστε μαζί. Μερικές φορές ζητάς την τελειότητα αλλά δύσκολα θα τη βρεις, οπότε καλύτερα να αποδεχτείς ότι υπάρχουν αδυναμίες γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σχετιστείς πιο εύκολα. Η επαφή με τον Ιχθύ δεν είναι εύκολη γιατί τη μια είναι πολύ υποχωρητικός/η και την άλλη σου ξεγλιστράει και δεν ξέρεις από που να τον πιάσεις γι’ αυτό δύσκολα θα συμπορευτείτε. Με τον Καρκίνο είστε πολύ κοντά αλλά μερικές φορές υπάρχουν εκρηκτικές καταστάσεις γιατί υπερισχύει και στους δυο το Εγώ. Με τη λογική όμως όλα μπορούν να μπουν σε μια τάξη.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

 

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

 

Ζυγός ❤

Μερικές φορές νιώθεις ότι προσποιείσαι με ένα συγκεκριμένο άτομο γιατί δεν είσαι και τόσο ο εαυτός σου. Επειδή δεν θέλεις να συγκρουστείς μαζί του και να τα χαλάσετε, συμβιβάζεσαι περισσότερο από άλλες φορές. Καλύτερα όμως να λες την αλήθεια γιατί έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή άμεσα θα επαναστατήσεις και θα πρέπει να ξεκινήσεις από τώρα να κάνεις σιγά-σιγά βήματα, ώστε να μειώσεις την ένταση. Ένα άτομο μέσα στη δουλειά σου, που πιθανόν να είναι Ιχθύς, άλλες φορές θα είναι πολύ κοντά σου και άλλες φορές θα απομακρύνεται και δεν θα ξέρεις ακριβώς πώς να το χειριστείς, όμως προσπαθείς να έχεις καλοπροαίρετη διάθεση. Το ζητούμενο είναι να γεμίσεις τον χρόνο σου με χόμπι και ευχάριστες ασχολίες για να μην νιώθεις ότι εξαρτάσαι. Ένας Υδροχόος θα εμφανιστεί ξαφνικά και από εκεί που δεν το περίμενες θα ξεκινήσει μια πολύ δυνατή σχέση.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός ❤

Όσο αφήνεσαι και περνάς καλά, τόσο πιο συναρπαστική είναι η ζωή σου και πιο εύκολα ανοίγει η πόρτα στον έρωτα. Κατά κάποιο τρόπο αντιλαμβάνεσαι ότι αν δεν σε νοιάζει τι θα γίνει αύριο και δεν καίγεσαι να κρατήσεις το παρελθόν, θα δημιουργηθεί γύρω σου μια θετική αύρα που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Επειδή βγαίνεις αυτό το διάστημα και είσαι πιο ανοικτός/η στις προκλήσεις και στις διασκεδάσεις και δεν σε κυνηγάει καμιά εμμονή, όλα είναι πιο χαλαρά, οπότε τώρα που δεν περιμένεις κάτι συγκεκριμένο ίσως σου έρθει μια ξαφνική γνωριμία η οποία θα σε αιφνιδιάσει. Από την άλλη, η επαφή με τον Υδροχόο γίνεται ημέρα με την ημέρα πιο συναρπαστική. Οι κόντρες μερικές φορές σας κάνουν καλό γιατί υπάρχει ενδιαφέρον και η σχέση δεν μιζεριάζει. Όσο αρνιέσαι τον Κριό, τόσο θα σε κυνηγάει, πρόσεξε όμως την στιγμή που θα υποκύψεις, πώς θα το κάνεις. Το παιχνίδι είναι στα χέρια σου και φρόντισε να το κρατήσεις.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης 

Η διάρκεια στα δικά σου μάτια συχνά μετράει περισσότερο από την ένταση γιατί το πιο δύσκολο για σένα είναι να μην βαρεθείς και να κρατάς το ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αυτό γίνεται όταν δεν σου παραδίνεται εύκολα. Οπότε όσο κυνηγάς το «θήραμά» σου, δεν πλήττεις. Γι’ αυτό συνήθως επιλέγεις άτομα που λένε δύσκολα το «ναι». Με το Λιοντάρι η σχέση έχει διάρκεια γιατί δεν σου χαρίζεται. Το ίδιο μπορεί να γίνει με τον Ταύρο ή τον Ιχθύ γιατί όλα παίζονται και όλα είναι μονίμως ρευστά. Η επαφή με τη φύση σε βοηθά γιατί φτιάχνει τη διάθεσή σου, οπότε όταν έχεις κακοκεφιές, αντί να τα βάζεις με τον εαυτό σου ή το άλλο άτομο, καλύτερα να ξεφεύγεις στην εξοχή. Με τον Παρθένο έχεις φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι αν θα είσαι μαζί ή αν θα χωρίσεις γιατί δεν κάνει τις τομές και τις κινήσεις που θέλεις, οπότε ίσως αποφασίσεις ξαφνικά να το διαλύσεις.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως ❤

Προσπαθείς να βγάλεις από το κεφάλι σου οποιαδήποτε σκέψη και πεποίθηση σου φαίνεται τοξική. Για αυτό γίνεσαι υπερβολικά απαιτητικός/η και δεν κάνεις κανένα συμβιβασμό με το άτομο που αναζητάς για σύντροφό σου. Μπορεί να ανοίξει η τύχη σου και να ξεκινήσεις να κάνεις επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία θα βοηθήσουν και την προσωπική σου ζωή γιατί θα χαλαρώσεις και θα αφήσεις ένα παράθυρο ανοικτό, το οποίο θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Η άνεση στην επικοινωνία που έχεις αυτό το διάστημα πιθανόν να σε φέρει πολύ κοντά με ένα/μία Παρθένο και με τον τρόπο σου να τον/την εμπνεύσεις. Ίσως και μέσα από την δουλειά να γίνει μια γνωριμία. Το ζητούμενο είναι να τα βρεις με τον Κριό που μια μιλάτε και μια όχι, γιατί εκεί έχουν χαλάσει τελείως οι ισορροπίες κι αυτό σε πληγώνει. Οι κουβέντες σου θα παραπέμπουν σε στάση πολύ συγκροτημένη και λογική, οπότε ο Ζυγός θα καταλάβει και θα παραδεχτεί το σημείο που έχεις δίκιο και κάπως θα νιώσεις ότι δικαιώνεσαι.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος 

Δείχνεις τις προθέσεις σου μέσα από τα όρια που βάζεις και αυτό είναι μια νέα κατάσταση, η οποία σε δοκιμάζει γιατί έχεις με πολλά πράγματα να παλέψεις και δε θέλεις να χάσεις αυτή τη φορά. Μάλλον σε έχει κουράσει πολύ το άλλο άτομο και τώρα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου βάζεις τα πάντα σε μια τάξη, κάνοντας μια καινούργια αρχή που θα σε οδηγήσει σε διαφορετικές εμπειρίες και θα σε κάνει να φύγεις τρέχοντας από αυτόν/η σε έχει ταλαιπωρήσει. Ο Καρκίνος πιθανόν να είναι το πρόσωπο που θα σε οδηγεί σε συναισθηματικές τρικυμίες και θα πρέπει να τις αποφύγεις για να μην μπαίνεις σε εντάσεις και σε φασαρίες που σου τρώνε την ενέργεια. Εδώ θα παίξει ρόλο η προσωπικότητά σου και κατά πόσο έχεις αποφασίσει να δεις την αλήθεια. Με τον/την Παρθένο υπάρχει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό που έχει δημιουργηθεί μετά από επαγγελματική συνεργασία, χωρίς όμως να προεξοφλείται ότι αν σταματήσει η συνεργασία, η σχέση θα παραμείνει όπως ήταν. Για να διατηρηθεί ενδιαφέρουσα και παθιασμένη θα πρέπει να έχετε κοινά ιδανικά που θα εξυπηρετούν το κοινωνικό καλό. Η φιλία είναι ένα σημαντικός δείκτης για τα δικά σου δεδομένα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες 

Ο Άρης και η Αφροδίτη συνεχίζουν να σου δίνουν ρυθμό και συγχρόνως ερωτική ενέργεια και αγάπη, οπότε αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις περισσότερο και να πραγματοποιηθούν πιο εύκολα οι επιθυμίες σου, αφού θα απογειωθεί η ενέργειά σου και δεν θα έχεις φόβο ή διάθεση απομόνωσης. Θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου πάνω στα ερωτικά θέματα και θα είναι για σένα μια ξεχωριστή εμπειρία, ώστε ακόμα και στην υπάρχουσα σχέση σου να κάνεις μια νέα αρχή. Καλό είναι να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η μπορείς με τον Δίδυμο γιατί υπάρχουν μεταξύ σας σκαμπανεβάσματα και πιθανόν να χαλάτε τις καρδιές σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Με τον Τοξότη υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας αλλά μερικές φορές δεν έχεις τη δύναμη να ξεκαθαρίσεις το πώς και με ποιούς όρους θέλεις να είστε μαζί γιατί όλα είναι χύμα και θα χρειαστεί να τεθούν όλα σε μια βάση.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς


Πηγή