Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεσαι αυτήν τη στιγμή με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω από μια σχέση και όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα… κολυμπήσεις στα βαθιά νερά που έχεις μπει και πως θα διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα που έχουν βγει στην επιφάνεια. Πιθανόν να μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε και να θέλεις μόνος/η σου να δεις την πραγματικότητα, με συνέπεια να γίνεσαι ελαφρώς καχύποπτος/η και ίσως με τον τρόπο σου να έχεις απομονωθεί. Η έντονη αισθαντικότητα που έχεις αυτό το διάστημα μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και να δημιουργήσεις σχέση της μιας βραδιάς. Το ισχυρό μείγμα συναισθημάτων και αισθήσεων θα φέρει στα πόδια σου έναν Ταύρο ή ένα Σκορπιό και εσύ τα παίζεις όλα για όλα γιατί νιώθεις κάπως περίεργα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο από τις 9 του μηνός και μετά ένας αέρας ελευθερίας θα φυσήξει στην καρδιά σου και θα γίνεις περισσότερο φιλικός/η και πιο εύκολος/η σε νέες προσεγγίσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 Νιώθεις την ανάγκη να μοιράζεσαι σκέψεις, συναισθήματα αλλά και οτιδήποτε είναι δικό σου οπότε κάνεις προσπάθεια να είσαι περισσότερο συνεργατικός/ή και συντροφικός/η. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει τραυματισμένες σχέσεις και θα αποκατασταθούν ορισμένα «ρήγματα» που έχουν δημιουργηθεί από το καλοκαίρι. Το μυστικό είναι να σταματήσεις όσο μπορείς να είσαι απόλυτος/η γιατί με αυτό τον τρόπο ξεχνάς πως ξεκίνησες μέσα στη σχέση και πολλές φορές αναγνωρίζεις μόνο τη δική σου πλευρά με τα αιτήματά της. Η σχέση με τον Υδροχόο μπορεί να φουντώσει από αυτήν την εβδομάδα και πιθανόν να έρθετε πολύ πιο κοντά με την βοήθεια ενός φίλου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η σχέση με τον Τοξότη θα είναι πολύ πιο έντονη και ερωτική – όσο δεν πάει άλλο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Υπάρχουν πολλά κενά αυτό το διάστημα που προσπαθείς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να γεμίσεις. Μερικές φορές τα καταφέρνεις και μερικές όχι, γιατί νιώθεις απομόνωση και πιθανόν μια ελαφρά απομάκρυνση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ίσως αυτό το διάστημα έχεις την ανάγκη να κρύβεις τα συναισθήματα σου και σίγουρα δεν υπάρχει εκείνο το αυθόρμητο στοιχείο που σου έβγαινε στην επικοινωνία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η Αφροδίτη στον άξονά σου διορθώνει όλα τα λάθη και τις κακοτοπιές και ανοίγει τον δρόμο για μια καλή σχέση. Όλα όμως εξαρτώνται από την ελεύθερη βούλησή σου αλλά και από τις πεποιθήσεις που έχεις διαμορφώσει για σένα και τον έρωτα γενικότερα. Αυτό που καλείσαι να μάθεις είναι η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στο άλλο άτομο. Η επαφή με τον Σκορπιό είναι μερικές φορές εξαντλητική γιατί δεν καταλαβαίνεις εύκολα τι νιώθει. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος κατακτά πιο εύκολα μια θέση στην καρδιά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργείς έναν ιστό προστασίας γύρω σου, αφού αυτή την στιγμή νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια στην ερωτική σου ζωή. Η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου σε κάνει διεκδικητικό/ή γιατί νιώθεις το πάθος και τον έρωτα να σε διαπερνάνε. Η επαφή με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ είναι πολύ εύκολη επειδή βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Τον αέρα της ελευθερίας αλλά και της αυθόρμητης έκφρασης πιθανόν να τον φέρει στη ζωή σου ένας Υδροχόος. Είναι πιθανό στον εργασιακό σου χώρο να κάνεις μια γνωριμία σε φιλικό επίπεδο που αν την διαχειριστείς καλά θα έχει σημαντική εξέλιξη. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από τη δική σου στάση γιατί μερικές φορές γίνεσαι κάπως αλλοπρόσαλλος/η με τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Το σίγουρο είναι ότι νιώθεις ανασφάλεια και στην προσπάθειά σου να προστατευτείς φέρνεις τελικά το αντίθετο αποτέλεσμα. 

 

ΛΕΩΝ

 Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορεί να νιώθεις ζήλεια η κτητικότητα αλλά να μην μπορείς να το δείξεις γιατί θα εκτεθείς. Η σιωπηλή σου στάση και έκφραση δεν θα περάσει απαρατήρητη από ένα Σκορπιό που μέσα από αυτήν την διαδικασία μπορεί να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Με τον Τοξότη η σχέση έχει διάφορες δυσκολίες γιατί πέφτουν οι μάσκες και κυρίως δεν υπάρχει η συνηθισμένη τεράστια ανοχή από την πλευρά του/της, αλλά η κατάσταση σώζεται γιατί έχετε και ωραίες στιγμές που μπορείτε να επικαλεστείτε. Η μυστικότητα και η καχυποψία πάντως δεν θα βοηθήσουν την επαφή με τον Υδροχόο γιατί χρειάζεται να είναι όλα ανοικτά και πολύ εύκολα στην επικοινωνία. Αν εξαφανιστείς μάλλον θα φέρεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζεις την ανάγκη που έχεις για βαθιά επικοινωνία και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσεις επαφή με το άλλο πρόσωπο. Το ζητούμενο από την πλευρά σου είναι να εμπιστευτείς και να επικοινωνήσεις αληθινά και μέσα από την συναισθηματική δίοδο. Αν τα καταφέρεις, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς θα είναι «στο τσεπάκι σου». Η κριτική πάντως ακόμα και για μικρά θέματα δεν βοηθάει, γιατί όλα αυτά σε απομακρύνουν τελείως από την εσωτερική σου αρμονία. Χρειάζεται να δείξεις την αγάπη σου έμπρακτα στον Κριό ή στο Λιοντάρι επειδή μερικές φορές ασχολείσαι μόνο με τη θεωρία και όχι με την πράξη. Πιθανόν να έχεις χάσει τελείως το ρομαντικό σου στοιχείο και να πρέπει να το ψάξεις και πάλι. Όλα θα εξαρτηθούν από το πως βλέπεις το άλλο το άτομο. Αν το βλέπεις σαν μια ρουτίνα και μόνο, μάλλον υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να το διορθώσεις. Ένας Υδροχόος μπορεί να μπει σαν σίφουνας ξαφνικά στην ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ

 Ο Δίας εξωραΐζει ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια τα πάντα να σου φαίνονται εύκολα και πολύ ανοικτά. Δηλαδή, ακόμα και χωρισμό να βιώνεις με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω πιθανόν να το περνάς κάπως πιο ανάλαφρα γιατί στο βάθος του τούνελ βλέπεις φως. Όλα είναι πολύ διαφορετικά για σένα αυτήν την εποχή αφού νιώθεις ότι κάτι αλλάζει, πρώτα από όλα μέσα σου. Με τον Ιχθύ τα πράγματα είναι τελείως μπερδεμένα και δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσετε πολύ στενά, αλλά εσύ συνεχίζεις να το παλεύεις γιατί θέλεις να είσαι μαζί του/της. Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που σου πηγαίνει, δεν σε κουράζει και έχει και το ταλέντο να κυριαρχεί με τρόπο ανάλαφρο. Οι ευκαιρίες αυτό το διάστημα είναι πολλές και ποικίλες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Κατά κάποιο τρόπο έχεις μια ιδιαίτερη κυριαρχία στο χώρο σου και γενικά εκεί που κινείσαι. Ο λόγος είναι ότι ο Ήλιος στο ζώδιο σου μαζί με τον Ερμή θα σε σπρώξει προς μια κατεύθυνση η οποία θα ευνοεί περισσότερο την ατομική έκφραση και τη δημιουργικότητα. Όλα θα είναι πιο εύκολα κυρίως αν πρέπει να βγεις μπροστά και, παρόλο που δεν φημίζεσαι για τον ανοικτό σου χαρακτήρα, αυτό το διάστημα θα μιλήσεις με το παραπάνω. Οπότε θα λύσεις τα χέρια του Λιονταριού αλλά και του Υδροχόου. Γενικά πάντως κινείσαι με μια άνεση η οποία θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τις δυνάμεις σου. Για αυτό θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια μεγάλη και δυνατή εύνοια η οποία θα σε βοηθήσει να επιλύσεις πολλά από τα τρέχοντα προβλήματα, δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό. Το σίγουρο είναι ότι όλα θα πάρουν μια άλλη διάσταση κυρίως μέσα σου. Η συγχώρηση είναι πολύ σημαντική και θα χρειαστεί πρώτα να την υιοθετήσεις εσύ και μετά να μεταφερθεί στο άλλο το άτομο. Ο Ιχθύς κάπου σε μπερδεύει και μερικές φορές σε ενοχλεί με τις σιωπές και τις εξαφανίσεις του, αλλά αυτήν την φορά έχεις σκοπό να μην δώσεις άλλο χώρο σε τέτοιες συμπεριφορές. Η σκέψη σου για το Λιοντάρι είναι θετική, όμως επειδή έχεις κουραστεί από τις απόλυτες συμπεριφορές πιθανόν να βάζεις όρια που φαίνονται υπερβολικά στο άλλο πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Θέλεις να δημιουργήσεις νέες εμπειρίες και πιθανόν θα ασχοληθείς με μια σχέση η οποία σου δίνει όλα τα περιθώρια να κινηθείς με άνεση κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας. Τα χαρτιά σου δεν τα ανοίγεις εύκολα, όχι γιατί δεν εμπιστεύεσαι, αλλά γιατί δεν θέλεις να ξέρουν ακριβώς τι σκέφτεσαι και τι νιώθεις πριν κατανοήσεις τη θέση του άλλου ατόμου. Φίλοι και παρέες προτίθενται να σου κάνουν μια νέα γνωριμία η οποία φαίνεται κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Πιθανόν λόγω της ανάγκης σου για κοινωνική αναγνώριση, η επιλογή σου θα αφορά ένα άτομο που είναι αρκετά καταξιωμένο, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Η επαφή με τον Κριό μπορεί να είναι ξαφνική και απρόσμενη και ίσως να σε βγάλει από την πλήξη και την μονοτονία χωρίς όμως να σου προσφέρει την ασφάλεια ή τη σταθερότητα που αναζητάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 9 του μηνός και σου δίνει νέα ενέργεια την οποία έχεις ανάγκη για να δουλέψεις πιο εντατικά με το σώμα σου αλλά και με το κτίσιμο της αυτοπεποίθησής σου. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις κατακτήσεις λόγω του αυθορμητισμού αλλά και της ανεμελιάς που θα νιώθεις. Το άγχος πιθανόν να φύγει μακριά για ένα διάστημα και αυτό είναι που θα αλλάξει για λίγο την εικόνα που δείχνεις προς τα έξω. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή σου που δεν θα θέλεις να το μοιράζεσαι με κανέναν και θα τα κάνεις όλα με μεγάλη μυστικότητα. Και αυτό σίγουρα θα οφείλεται στη σχέση σου με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό. Χρειάζεται να προσέξεις αυτό το διάστημα τις οικονομικές σου δοσοληψίες γιατί μπορεί να υπάρχουν ακόμα και μπερδέματα με την προσωπική σου σχέση. Με το Λιοντάρι θα έρθεις πιο κοντά αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η για να μην υπερβείτε τα όρια που υπάρχουν μεταξύ σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις πολύ ήρεμος/η γιατί έχεις την ευκαιρία να δείχνεις πιο εύκολα τις επιθυμίες σου και να βρίσκεις ανταπόκριση από τα άλλα άτομα, οπότε μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μάλιστα, αν είναι Καρκίνος ή Σκορπιός θα έχεις μαζί του/της μια άνεση στη συναισθηματική επικοινωνία, επειδή θα εμπιστεύεσαι αυτά που νιώθεις και δεν θα αγχώνεσαι ότι θα σε παρεξηγήσει. Με το Ζυγό υπάρχουν συνεχόμενα «ήξεις-αφήξεις και, αν εξαρτάσαι κατά κάποιο τρόπο οικονομικά από αυτό το πρόσωπο, σίγουρα θα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πιθανόν θα πρέπει να παλέψεις για τη μεταξύ σας επικοινωνία και για να βρεις κάποια άκρη μεταξύ σας. Με τον Κριό επίσης πρέπει να κρατήσεις ανοιχτά τα χαρτιά σου για να μην υπάρχουν εντάσεις και εξαφανίσεις κυρίως από την πλευρά σου. Ο Τοξότης παραμένει το μεγάλο σου φετίχ, αλλά επειδή είναι αναγκαίες οι αλήθειες θα χρειαστεί από την πλευρά σου θάρρος και τόλμη για να παρουσιάζεσαι όπως ακριβώς είσαι. 


Πηγή