Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Η έλλειψη σαρκικής επαφής μπορεί να τρελάνει αυτά τα ζώδια

Δεν αντέχουν -μη σου πούμε- και μέρα χωρίς σεξ. Είναι άτομα τα οποία εκ φύσεως έχουν ανεβασμένη λίμπιντο και θέλουν να νιώθουν αυτή την ηδονή που τους προσφέρει η ερωτική επαφή. Προσοχή! Δεν λέμε σε καμία περίπτωση ότι τα ζώδια αυτά είναι σεξομανείς. Λέμε απλά ότι θέλουν να κάνουν πιο συχνά σεξ σε σχέση με τα υπόλοιπα που είτε δεν τα νοιάζει και τόσο, είτε δεν είναι και τόσο… ερωτικά. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι λίγο… πρωτόγονος στο κομμάτι αυτό. Είναι ο κλασικός brutal άντρας που του αρέσει το σεξ,το απολαμβάνει και το κυνηγά με κάθε τρόπο. Σε σχέση ή μη, θα το διεκδικήσει όπως και να έχει. Είναι expert στα one night stands με αρκετά καλά ποσοστά επιτυχίας. Δεν θα διστάσει να φλερτάρει και δεν θα φοβηθεί την απόρριψη. Άλλωστε είναι «κυνηγός». Το «αίμα του βράζει» και τα παπλώματά του «παίρνουν φωτιά». Μην ξεχνάς ότι κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Άρης. Need we say more?

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ζει και αναπνέει για το σεξ. Ναι, του αρέσει όσο και το φαγητό. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όπως πέφτει με τα μούτρα στο πιάτο του, έτσι πέφτει με τα μούτρα και στο σεξ. Είναι αχόρταγος, έχει ανεβασμένη λίμπιντο και μάλιστα είναι ένας από τους κορυφαίους εραστές. Εκτός από διάρκεια, έχει και τον ρομαντισμό και το απαραίτητο πάθος. Ο Ταύρος να ξέρεις πώς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς σεξ, φαγητό και χρήματα. Είναι τα τρία «αδύναμα σημεία» του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Last but not least, o Τοξότης. Μην σε εκπλήσσει που τον βλέπεις στην σχετική μας λίστα. Ο Τοξότης είναι λάτρης του σεξ και δεν ζει χωρίς αυτό. Δεν έχει σημασία αν είναι μόνος ή σε σχέση. Το θέλει και θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Είναι λίγο της… υπερβολής στο κομμάτι αυτό. Ας όψεται ο κυβερνήτης του, ο Δίας, που τον κάνει αχόρταγο και τον ωθεί στο να ζητά όλο και πιο πολλά. Από τα πλέον δραστήρια σεξουαλικά άτομα είναι ο Τοξότης και με εύκολες κατακτήσεις στο ενεργητικό του.

Διάβασε επίσης:


Πηγή