Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Τοξότης

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Εσύ που έχεις τη Λίλιθ σου στον Τοξότη θα πρέπει να μάθεις πώς να συνδυάζεις την πιο τρελή ή περιπετειώδη πλευρά σου με την πιο εξυπηρετική και συντηρητική. Αν η Λίλιθ κάνει θετικές όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, θα εξελίξεις την νοημοσύνη και την πνευματικότητά σου. Διαφορετικά, υπάρχει πιθανότητα να γίνεις προληπτικός ή τζογαδόρος.

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Τοξότη: Έρωτας και χρήμα ανακατεύονται με τη Λίλιθ στον Τοξότη, καθώς όποιος/α την έχει σε αυτή τη θέση μπορεί να προσπαθήσει να «αγοράσει» την αγάπη και με αυτό τον τρόπο να οδηγηθεί στην καταστροφή. Επίσης, εύκολα καταλήγει στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να διεκδικήσει λεφτά από ένα διαζύγιο, αποζημίωση για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση ή για λόγους εκδίκησης εξ αιτίας μιας απιστίας.

Δεν αποκλείεται να διαπράξεις μοιχεία, επειδή δεν το βρίσκεις κακό να απατήσεις, εφ’ όσον έχεις αυτή την επιθυμία. Επίσης, το να είσαι δίγαμος, να ζεις κάτω από την ίδια στέγη με δύο ερωτικούς/ες συντρόφους, να έχεις εραστή/ερωμένη και σύζυγο ταυτόχρονα ή να δυο και τρεις παράλληλες σχέσεις δεν το βρίσκεις κακό. Ίσως ερωτευτείς τον άντρα ή τη γυναίκα της κολλητής ή του κολλητού σου. Αλλά, για σένα, «όλα επιτρέπονται στον έρωτα και τον πόλεμο».

Διάβασε επίσης:  


Πηγή