Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η sexy γυναίκα του μήνα, είναι η γυναίκα Υδροχόος!

‘’Μου αρέσει να πειραματίζομαι! Εσένα;’’. Αυτή θα μπορούσε να είναι η πρώτη ατάκα που θα σου ξεστόμιζα την πρώτη φορά που θα συναντιόμασταν. Δε το λέω για να σε σοκάρω, αλλά για να σου δώσω το στίγμα μου: περιφρονώ τους συνηθισμένους ανθρώπους, βαριέμαι όταν δεν γίνεται παιχνίδι, φεύγω στην πρώτη ευκαιρία, όταν πια δεν έχεις να προσθέσεις τίποτα στην χημεία μας στο κρεβάτι. Φαντάζομαι να κατάλαβες ότι δεν είμαι η συνηθισμένη, τυπική γυναίκα με την περιποιημένη, αψεγάδιαστη γοητεία. Είμαι ο χειρότερος σου εφιάλτης, η γυναίκα που δεν την νοιάζει να τσαλακωθεί η εικόνα της, αρκεί να γίνει το δικό της!

Μου αρέσει να σκέφτομαι διαφορετικούς τρόπους να περνάμε όμορφα στο σεξ, αλλά ποτέ δε σκέφτομαι… μόνο εσένα. Δεν κλείνομαι εύκολα σε σχέση, αλλά αν το κάνω, αυτό θα είναι απλά μια ένδειξη καλής θέλησης, γιατί στην πραγματικότητα, ελάχιστα κομμάτια μου δίνω προς… λατρεία. Για την ακρίβεια, δεν είμαι από τους τύπους γυναίκας η οποία μοιράζεται συναισθήματα, θέλει αγκαλιές και μικρές γλυκές φράσεις επιβεβαίωσης. Ξέχνα ότι ξέρεις, άδειασε το μυαλό σου, για να στο γεμίσω με εικόνες καυτές, εικόνες χωρίς ντροπή.

Στο σεξ, θέλω να περνάω καλά, να τρελάνω το μυαλό σου και να σε βγάλω έξω και πολύ πέρα από τη ζώνη άνεσης σου. Έχω την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να γίνω αντικείμενο κατάκτησης, με μια μικρή διαφορά: δεν κατακτιέμαι, ή τουλάχιστον, ας πούμε ότι είσαι ελεύθερος να προσπαθήσεις.

Δεν θα απαιτήσω πολλά από εσένα στο κρεβάτι, πέρα από το να έχεις ανοιχτό μυαλό, να ξεφορτωθείς τα ταμπού σου, τις ανασφάλειες σου και την ανάγκη να σε επιβεβαιώσω. Αμφιβάλλω αν θα ασχοληθώ πολύ μαζί σου, εκτός κι αν είσαι ο άντρας της ζωής μου. Επομένως, μην μου ζητήσεις τίποτα παραπάνω από ότι έχω να σου δώσω για όσο καιρό στο προσφέρω.

Μοιάζω ψυχρή, ίσως να είμαι. Όχι όμως γιατί δεν είμαι γεμάτη από ποικίλα συναισθήματα και σφοδρές εκδηλώσεις, αλλά γιατί ο ορίζοντας μου, δεν έχει όρια, δεν έχει ‘’πρέπει’’, δεν έχει ίσως κι εσένα. Αν μου κρατήσεις το ενδιαφέρον, θα μείνω. Αν με ακολουθήσεις στα παράξενα μονοπάτια του σεξ, θα το διασκεδάσω, αν μου ορκιστείς τον ουρανό και τα αστέρια, μπορεί και να σε αποκαλέσω ‘’κοινότυπο’’, μα αν σε αποκαλέσω ‘’τρελό’’, ίσως και να σε ερωτευτώ, ίσως να κάνω καμία τρέλα για εσένα.

‘Όπως και να έχει, σκέψου το καλά πριν μπεις στον ορίζοντα μου: Εγώ αγάπη μου, δε σηκώνω τις χλιαρές, χαριτωμένες καταστάσεις… Μπες στη δίνη, ή τράβα για τα λιμανάκια που ξέρεις…

…………………………………

Born to be an Aquarius

………………….

…………

 


Πηγή