Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: ιδού ο λόγος που διστάζουν να δώσουν τέλος σε μια σχέση!

Ίσως έχει συμβεί και σε σένα, ενώ βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση, να νιώθεις ότι έχει έρθει ο καιρός να τελειώσει. Είτε πρόκειται για ένα συναίσθημα που προέρχεται από το ένστικτό σου είτε τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ και καιρό, από τη στιγμή που ονειρεύεσαι ότι είσαι ελεύθερος/η ή μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο, ξέρεις πια ότι πρέπει να χωρίσεις με το άτομο που είσαι μαζί.

Όσον αφορά στα ζώδια, το κάθε ένα από αυτά έχει την τάση να έλκεται από κάτι συγκεκριμένο σε έναν/μια σύντροφο. Μάλιστα, ακόμα κι όταν η κατάσταση είναι πραγματικά άσχημη, αυτός ο ιδιαίτερος και συγκεκριμένος λόγος μπορεί να είναι και η μοναδική αιτία που «κολλάνε» και δυσκολεύονται να βάλουν ένα τέλος στη σχέση.

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο τα ζώδια του νερού δεν είναι έτοιμα να τελειώσουν μια σχέση, ακόμα κι αν έχει «τελειώσει» μέσα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο, ένας χωρισμός είναι κάτι πολύ σκληρό εκ των πραγμάτων, με δεδομένη την τάση του να «κολλάει» και να δένεται με τα κοντινά του πρόσωπα, προκειμένου να νιώθει ασφαλής. Όμως ο χωρισμός γίνεται ακόμα πιο σκληρός στην περίπτωση που έχει ανοιχτεί πολύ συναισθηματικά σ’ ένα άλλο άτομο. Γενικά, αυτό το ζώδιο χρειάζεται αρκετό χρόνο για να νιώσει άνετα, να βολευτεί και να δείξει την τρυφερή, ευάλωτη πλευρά του. Όμως, όταν το κάνει, έχει πειστεί ότι είναι αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει για πάντα. 

Δεν είναι έτοιμος σε καμία περίπτωση να χωρίσει, από τη στιγμή που νιώθει ακόμα μια βαθιά, συναισθηματική σύνδεση με το ταίρι του. Ακόμα κι αν ξέρει ότι η σχέση «πνέει τα λοίσθια», τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Καρκίνο, από τη στιγμή που εξακολουθεί να νοιάζεται για τον/την σύντροφό του και να αναπολεί τις καλές στιγμές που έχουν ζήσει μαζί.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός αγαπάει βαθιά και όταν είναι σε σχέση συμμετέχει απόλυτα σε αυτήν. Είναι το ζώδιο που ακόμα και το πρώτο ραντεβού θα το πάρει πολύ σοβαρά, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα να χωρίσει με κάποιον/α, χωρίς να το σκεφτεί ουσιαστικά και σε βάθος.

Ο κυριότερος λόγος που ο Σκορπιός δεν θα είναι έτοιμος να χωρίσει με τον/την σύντροφο του είναι επειδή αυτό το άτομο έχει δει τις πιο ευάλωτες πλευρές του. Η σκέψη και μόνο ότι πρέπει να το ξανακάνει από την αρχή, δηλ. να βρει έναν άνθρωπο που θα τον αποδεχτεί όπως είναι, αποδεικνύεται συντριπτική και είναι το μεγαλύτερό του εμπόδιο για να δεχτεί τον χωρισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που θέλει ένας Ιχθύς είναι ένας σύντροφος που τον καταλαβαίνει απόλυτα και τον εκτιμάει για αυτό ακριβώς που είναι. Φυσικά, ως σκληροπυρηνικός ρομαντικός, κάθε φορά που ξεκινάει μια σχέση, πιστεύει ότι έχει βρει αυτό που ονειρεύεται. Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ιχθύς θα θεωρήσει ότι έχει βρει τον/την σύντροφο της ζωής του, η ιδέα του χωρισμού δεν του αρέσει καθόλου, ακόμα κι αν τα πράγματα μεταξύ τους πηγαίνουν χάλια.

Το ζώδιο αυτό δεν είναι έτοιμο να χωρίσει, στην περίπτωση που ο τωρινός σύντροφός του έχει μάθει να αγαπάει εκείνες τις πλευρές του χαρακτήρα του, τις οποίες ο Ιχθύς ακόμα ψάχνει πώς να τις αποδεχτεί και να αγαπάει τον εαυτό του. Αυτός είναι ο λόγος που αδυνατεί να τον αποχωριστεί από τη ζωή του.

Διάβασε επίσης:


Πηγή