Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι άντρες του ζωδιακού που δένονται περισσότερο με το ταίρι τους μετά από μια απιστία

Κάποιοι άντρες του ζωδιακού γενικά είναι πιο… τσιριμπίμ τσιριμπόμ από κάποιους άλλους. Παρότι έχουν σχέση, το μάτι τους «παίζει» και μάλιστα αρκετά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα χωρίσουν ή θα χαλάσουν την σχέση τους. Το αντίθετο. Βλέπουν το όλο κομμάτι του φλερτ με κάποια άλλη γυναίκα ως κάτι το αναζωογονητικό που τους κάνει μάλιστα να έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για την σύντροφό τους, καθώς τους “ξεβουλιάζει” από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γνωστό το πόσο εύκολα βαριέται ένας Δίδυμος. Για τον λόγο αυτό, ψάχνεται συνεχώς να βρει νέες συγκινήσεις και γενικότερα καινούργια ενδιαφέροντα. Όταν έχει σχέση, μπορεί να είναι μια χαρά με την κοπέλα του, όμως παράλληλα να φλερτάρει και με άλλες και να «παίζει» σε διπλό ή και τριπλό ταμπλό. Ο Δίδυμος, μέσα από όλα αυτά τα παιχνίδια, ανανεώνεται ψυχολογικά και μετά πηγαίνει στην κοπέλα του με «γεμάτες μπαταρίες» και όντας πιο γλυκούλης, δοτικός και ευδιάθετος.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον έχεις για ταπεινό χαμομηλάκι τον Καρκίνο έτσι; Να σου πούμε λοιπόν, ότι ο άντρας Καρκίνος, παρότι είναι σε σχέση, δεν διστάζει να φλερτάρει, να «παίξει» ή και να ξενοκοιμηθεί, αν κάποια του κάνει το κλικ. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν χωρίζει. Παραμένει στην σχέση, νιώθει ανανεωμένος και δίνει όλο και πιο πολλά στην σύντροφό του. Κοινώς όσο πιο πολύ φλερτάρει με άλλες, τόσα πιο πολλά δώρα μπορεί να κάνει στην σύντροφό του και φυσικά θα είναι ακόμα πιο ερωτικός και υπερσεξουαλικός μαζί της.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο άντρας Ιχθύς πρέπει να σου πούμε ότι μπορεί να παίξει άνετα σε πολλά ταμπλό και να μην τον ψιλιαστείς καν. Είναι «δάσκαλος» στο κομμάτι αυτό κι ακόμα και ο Δίδυμος μπροστά του είναι… γατάκι, που απλά νιαουρίζει. Ο Ιχθύς, παρότι είναι σε σχέση, μπορεί να φλερτάρει με άλλες γυναίκες, απλά και μόνο για να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ζει για το συναίσθημα, το ρομάντζο και τον έρωτα και δεν διστάζει να απιστήσει, είτε πρακτικά είτε στο μυαλό του. Όλο αυτό τον ανανεώνει και αν είναι ευτυχισμένος με τον κοπέλα του, όχι απλά δεν χωρίζει, αλλά γίνεται ακόμα πιο γλυκός και δοτικός απέναντί της, ενώ νιώθει να δένεται περισσότερο μαζί της.

Διάβασε επίσης:


Πηγή