Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Καταγγελία-σοκ στον Βόλο: Μαθητές Γυμνασίου ασέλγησαν σε συμμαθητή τους και τράβηξαν βίντεο

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από συμμαθητές του έπεσε ένας μαθητής γυμνασίου στο Βόλο, με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου να παραγγέλνει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμπλεκόμενοι μαθητές είναι όλοι 14 ετών και φοιτούν στο ίδιο Γυμνάσιο της πόλης, ενώ οι τρεις από αυτούς είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον τέταρτο εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο.

Αποκορύφωμα των παραπάνω και φέρεται να αποτελεί και περιστατικό εκφοβισμού και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας του μαθητή, το οποίο οι ανήλικοι δράστες φέρονται να έχουν τραβήξει και σε βίντεο.

Τον οδήγησαν στις τουαλέτες του σχολείου

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, την περασμένη Πέμπτη (23/2) οι ανήλικοι παρέσυραν τον συμμαθητή τους στις τουαλέτες του Γυμνασίου στο τέλος του σχολικού ωραρίου, και οι δύο να ασελγούσαν σε βάρος του, ενώ ο τρίτος τους βιντεοσκοπούσε. Οι φωνές των μαθητών έγιναν αντιληπτές από την καθαρίστρια του σχολείου που μπήκε στις τουαλέτες και τους έδιωξε.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή

Ωστόσο, ο μαθητής-θύμα φοβήθηκε μήπως οι δράστες δημοσιεύσουν το βίντεο στο διαδίκτυο και κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τις Εισαγγελικές αρχές, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους γονείς και των τεσσάρων παιδιών.

Χθες Τετάρτη, η εισαγγελέας υπηρεσίας παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης για την διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ το επίμαχο βίντεο αναζητείται, αλλά οι φερόμενοι δράστες υποστηρίζουν πως έχει διαγραφεί.
Από την άλλη, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης φέρεται να παράγγειλε πειθαρχική εξέταση για τυχόν παραλείψεις των εκπαιδευτικών του σχολείου.


Πηγή