Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι γυναίκες του ζωδιακού που έχουν τον σύζυγό τους στο κυνήγι για τα κιλά του

Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού δεν μπορούν να ανεχτούν ότι ο σύντροφός τους θα έχει παραπάνω κιλά και δεν θα προσέχει την εικόνα του. Είναι σκληρές στην κριτική τους, δεν μπορούν να συγκρατηθούν και κάποιες φορές ακόμα και το βλέμμα τους τα λέει όλα! Μια μπουκιά να πάει να καταπιεί ο έρμος και εκείνες του ρίχνουν βλέμματα… «μαχαιριές». Πώς να του κατέβει η μπουκιά και πώς να μην νιώθει άβολα και ότι δεν είναι αρκετός για εκείνες; Πάμε να δούμε για ποιες τέσσερις κυρίες του ζωδιακού μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός δεν μασάει τα λόγια της. Αν δει ότι ο σύντροφός της έχει πάρει κιλά θα του πει με θράσος: «Πώς έγινες έτσι βρε κακομοίρη; Πώς κατάντησες; Κάνε δίαιτα κοιλαρά!». Δεν θα σκεφτεί, αν πληγώνει τον εγωισμό, τα συναισθήματά του ή αν είναι απότομη και προσβλητική. Εκείνη το βλέπει ότι είναι ειλικρινής μαζί του, ότι θέλει το καλό του και ότι θα τον βοηθήσει με το να τον ταρακουνήσει, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η γυναίκα Κριός πάντως δεν θα χάσει χρόνο και θα  τον βάλει άμεσα σε πρόγραμμα διατροφής και θα τον έχει με καρότο και μαρούλι, μέχρι να γίνει… πλάκα!

ΛΕΩΝ

Για την Λιονταρίνα η εικόνα είναι το παν! Αν δεν έχει έναν σύντροφο που να μπορεί να παρουσιάσει στον κόσμο και να τον κυκλοφορεί με περηφάνια, νιώθει άσχημα και… αδικημένη. Σε καμία περίπτωση δεν δέχεται από το ταίρι της να παραμελήσει τον εαυτό του, να πάρει κιλά και να γίνει ένας άλλος από τον άντρα που εκείνη ερωτεύτηκε. Θα τον βάλει κι εκείνη -όπως η Κριαρίνα- σε πρόγραμμα διατροφής άμεσα και θα τον απειλήσει και με χωρισμό, αν δεν… «διορθωθεί». Για μια εικόνα ζει άλλωστε η Λιονταρίνα. Δεν μπορεί ο άλλος να είναι μη εμφανίσιμος.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Need we say more? Εντάξει, θα σου πούμε για να την αναλύσουμε κι εκείνη. Άκου λοιπόν τι τρέχει με την γυναίκα Παρθένο. Η ίδια έχει μια εμμονή με την σωστή διατροφή και την άσκηση. Αυτό που λέμε «νους υγιής εν σώματι υγιεί;» Αυτό… Το ίδιο λοιπόν απαιτεί και από τον σύντροφό της. Αν δεις έξω ένα ζευγάρι να τρέχει και την γυναίκα να κράζει τον άντρα και να τον παρακινεί να τρέξει πιο γρήγορα, ε, Παρθένος θα είναι. Και μην νομίζεις ότι του χαρίζεται και σε λεκτικό επίπεδο… Το τι ακούει ο χριστιανός κάθε μέρα για τα κιλά του και το πώς είναι έτσι, δεν λέγεται. Ή που θα αδυνατίσει όντως ή που θα χρειαστεί άμεσα ψυχολόγο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για την γυναίκα Αιγόκερω τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα σε σχέση με τις άλλες κυρίες που σου αναφέραμε. Όλα στην ζωή για την Αιγοκερίνα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο και το μέτρο. Και ένας άντρας που έχει πάρει κιλά και δεν προσέχει την εμφάνισή του, της δείχνει ότι δεν έχει αυτοσυγκράτηση, έχει ροπή στους πειρασμούς και δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί. Άρα, θα επέμβει εκείνη και θα τον έχει με το… «μαστίγιο» και την ζυγαριά από δίπλα για να μετρά κάθε μέρα την πρόοδο που κάνει ή να βλέπει ότι δεν έχει ξεφύγει από τα κανονικά του κιλά.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή