Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι 4 ιδανικές νύφες για τον άντρα Ζυγό

Ο άντρας Ζυγός είναι ξεχωριστός και πολύ γοητευτικός, ενδεχομένως κι αυτός που έχει τις περισσότερες κατακτήσεις, καθώς βγάζει ρομαντισμό, ευγένεια, αβρότητα και γενικά ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα. Είναι ο σύντροφος που πολλές γυναίκες θα ήθελαν στο πλευρό τους, αλλά όπως όλα τα ζώδια, έτσι και κι αυτός με συγκεκριμένες γυναίκες του ζωδιακού θα μπορούσε να είναι μαζίνα συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό της. Ποιες 4 είναι οι πιο πιθανές; Διάβασε παρακάτω:

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Ταύρος

Η Ταυρίνα τον έχει τον τρόπο της. Είναι ένα ζώδιο σταθερό, που ξέρει τι θέλει και τι ζητά. Έχει υπομονή, είναι ρομαντική, τρυφερή, προστατευτική και θέλει σχέση. Γιατί ο άντρας Ζυγός μπορεί να είναι φλερτάκιας και να παίζει το ματάκι του, ωστόσο μόνιμα ψάχνει το παντοτινό του ταίρι. Και όταν το βρει, είναι πιστός και δεν φεύγει εύκολα από μια σχέση. Η Ταυρίνα τον γοητεύει, διότι, ως παιδί της Αφροδίτης κι εκείνη, έχει χάρη, ομορφιά και στιλ. Η εξωτερική εικόνα είναι το παν για έναν Ζυγό. Είναι λάτρης της ομορφιάς, μην το ξεχνάμε. Η γυναίκα Ταύρος έχει επίσης χιούμορ και μπορεί να πάρει τις αποφάσεις που εκείνος αδυνατεί.

Γυναίκα Καρκίνος

Η γυναίκα αυτή είναι γεννημένη για να κάνει σπίτι και οικογένεια. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό ταίρι για τον Ζυγό, ο οποίος επίσης έχει γεννηθεί για να είναι μέσα σε σχέση, οικογένεια και γάμο. Η Καρκίνα είναι τρυφερή, ρομαντική και δοτική. Θα τον φροντίσει και θα τον έχει κορώνα στο κεφάλι της. Είναι και σπιτόγατα -να τα λέμε και αυτά- και αυτό τον κάνει να νιώθει πιο ασφαλής. Επίσης, δε θα διστάσει να του πει το πόσο τον αγαπά, οπότε αυτό τον καθησυχάζει και δεν τον κάνει να… αμφιβάλλει για τα συναισθήματά της. Και οι δυο μπορούν να γίνουν πολύ καλοί γονείς και να βάζουν πάνω από όλα το καλό του γάμου, της σχέσης και των παιδιών.

Γυναίκα Ζυγός

Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Είναι το ζώδιο που μπορεί να τα βρει 100% με έναν ακόμα Ζυγό. Ταιριάζουν σε όλα. Είναι δημοφιλείς, κοινωνικοί, όμορφοι, εξωστρεφείς, με χιούμορ, με γούστο, έξυπνοι, διαλλακτικοί, συγκαταβατικοί, λατρεύουν την ειρήνη, την ηρεμία και την αρμονία και θα κάνουν τα πάντα για διατηρήσουν ένα χαρούμενο και ευχάριστο κλίμα μέσα στην σχέση τους. Λατρεύουν τα ίδια πράγματα, θέλουν πολυτέλεια στη ζωή τους, συχνάζουν στα ίδια μέρη και επικοινωνούν με τον ίδιο τρόπο.

Γυναίκα Ιχθύς

Η γυναίκα μπαλαντέρ του ζωδιακού. Ταιριάζει πραγματικά με όλα σχεδόν τα ζώδια κι αυτό γιατί προσαρμόζεται πάρα πολύ εύκολα πάνω στις ανάγκες του κάθε συντρόφου της. Είναι ρομαντική, ονειροπόλα, δοτική και σχεδόν ποτέ δεν θα του πει «όχι». Θα του κάνει όλα τα χατίρια και θα τον λατρεύει σαν Θεό. Και για να τα λέμε και όλα, αν υπήρχε ένα ζώδιο το οποίο θα μπορούσε εύκολα να είναι ο «πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο», αυτός θα ήταν ο Ζυγός. Είναι ιππότης και gentleman. Και επειδή η γυναίκα Ιχθύς βλέπει τον εαυτό της ως… η πριγκίπισσα, με τον άντρα Ζυγό θα ζήσει το παραμύθι της.

Διάβασε επίσης: 10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Ζυγό

Έτσι είναι οι Ζυγοί στις ερωτικές τους σχέσεις


Πηγή