Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Παρθένε, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση βρίσκεται σε σένα, στον χαρακτήρα σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Αγαπητή Παρθένε άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

Η αλήθεια είναι πως οι απαιτήσεις σου από τους άλλους είναι μη ρεαλιστικές. Συνήθως ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο, όχι γι’ αυτό που είναι στην πραγματικότητα, αλλά επειδή έχεις σχηματίσει εσύ στο μυαλό σου μια συγκεκριμένη εικόνα για εκείνον. Τον βλέπεις μέσα από τα δικά σου μάτια και για όσο κρατά ο έρωτας, φοράς «ροζ γυαλιά».

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Ουσιαστικά μετατρέπεις την σχέση σου στο παραμύθι που εσύ θέλεις να ζήσεις, χωρίς απαραίτητα ο άλλος να έχει τα κατάλληλα προσόντα για να γίνει ο/η πρίγκιπας/ισα του παραμυθιού σου.

Πιστεύεις ότι ο/η σύντροφός σου θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σου με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Θα πρέπει να δεχτείς ότι όλοι μας έχουμε ελαττώματα και ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Μην βάζεις τόσο ψηλά τον πήχη γιατί συνέχεια θα απογοητεύεσαι και δεν θα μπορέσεις να βρεις την αγάπη που ψάχνεις και που σου αξίζει.


Πηγή