Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με την Παρθένο;

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής που του χαρίζει ευστροφία, οξύνοια, κυνική σοφία και δεξιοτεχνία.

Ο εκπρόσωπος Παρθένος έχει άποψη για τα πάντα και μπορεί να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για ότι χρειαστείτε. Εύκολα γίνεστε φίλοι και εκτιμάτε το μυαλό του και την ορθή του κρίση, αφού η αέρινη φύση σας γοητεύεται από έναν καλό συνομιλητή.

Ένα λοιπόν, θετικό στοιχείο αυτής της σύζευξης είναι η επικοινωνία. Επίσης είστε και οι δύο λάτρεις της τάξης, της κουλτούρας και της αρμονίας και στη σχέση είστε διακριτικοί. Με λίγα λόγια, σέβεστε ο ένας τον άλλο και αναγνωρίζετε τα θετικά του ενός (τακτικότητα) και του άλλου (λεπτότητα).

Το μειονέκτημα σε αυτή την ένωση είναι η αδυναμία του Παρθένου να χαρεί τη ζωή σε αντίθεση με εσάς που αγαπάτε τις ανέσεις κα τις απολαύσεις χωρίς ενοχές. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα αναρωτηθείτε αν υπάρχει έρωτας, πάθος, αγάπη μεταξύ σας αφού δεν είναι συνηθισμένος σε ρομαντικές αβρότητες και εκδηλώσεις αγάπης. Είναι ο τύπος που προτιμά να δείχνει την αγάπη του με έργα ενώ εσείς προτιμάτε τα ερωτόλογα υπό το φως του φεγγαριού.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Αν καταφέρετε να βγάλετε το παιδί που έχει μέσα του, τότε η σχέση μπορεί να αποκτήσει διαφορετική δυναμική και να ανατρέψει τα καθιερωμένα. 

  Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή