Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Αιγόκερω;

Αν και θεωρητικά δεν ταιριάζετε, εν τούτοις η μεταξύ σας συνύπαρξη μπορεί να ευδοκιμήσει, αν κατανοήσετε αμφότεροι την αξία του άλλου και δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην αγάπη που σας ενώνει, παρά σε αυτά που σας χωρίζουν.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Η κυριαρχία του από τον Κρόνο, τον κάνει επιφυλακτικό, συνεπή, υπομονετικό και υπεύθυνο. Ο εραστής Αιγόκερως είναι σοβαρός και θα προχωρήσει σε δέσμευση αφού πρώτα εξασφαλίσει την επαγγελματική και κοινωνική του καταξίωση. Τον ενδιαφέρει να κρατά τα προσχήματα ενώ δείχνει ακράτητη επιθυμία για την ικανοποίηση του ερωτικού ενστίκτου.

Μεταξύ σας παρουσιάζονται ποικίλες διαφορές, όπως ότι εσείς οι Τοξότες είστε ενθουσιώδεις, εκείνος συγκρατημένος, εσείς διακατέχεστε από αισιοδοξία εκείνος από περισυλλογή, εσείς τρέχετε εκείνος περιμένει. Αγαπάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ενώ εκείνος θέλει να έχει τον έλεγχο και να ξέρει πως θα κινηθεί πριν από εσάς.

Σε θέματα οικονομικά και πρακτικά εσείς παίζετε με την τύχη πιστεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο, ενώ εκείνος περιοριστικά και με γκρίνια βλέπει παντού επικείμενους κινδύνους που χρειάζεται να αποφύγει.

 

 


Πηγή