Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με το Λέοντα;

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του και του χαρίζει γενναιοδωρία, περηφάνια και ισχυρή αυτοπεποίθηση. Από τη μία έχει το χάρισμα να φτάνει ψηλά παρόλο που συχνά δοκιμάζει την τύχη του και από την άλλη έχει την τάση να δίνει διαταγές, καθώς πιστεύει ότι γνωρίζει τι είναι καλό για τους άλλους.

Έλκεται και εντυπωσιάζεται από την επικοινωνιακή δεινότητα και την αίσθηση του εκλεκτού και του χαρισματικού Τοξότη. Από την άλλη, ο Τοξότης επίσης θαυμάζει τη δύναμη, τη μεγαλοψυχία και την εγκαρδιότητά του Λέοντα. Αν και αρχικά μπορεί να τρομάξει από το αγέρωχο και επιβλητικό του ύφος, αποφασίζει να ρισκάρει και να τον… εξερευνήσει. Η ερωτική τους ένωση τους απογειώνει και τους παρακινεί να μοιραστούν τον ενθουσιασμό και τη δίψα για ζωή.

Το μοναδικό ψεγάδι αυτής της σχέσης συνδέεται με την επιθυμία του Λέοντα, να άρχει και να επιβάλλεται, στην οποία η ανεξάρτητη και ελεύθερη φύση του Τοξότη προβάλλει αντιστάσεις. Αν και ο Τοξότης, δεν έχει αντίρρηση να τονίζει την υπεροχή και τη λαμπρότητά του, δεν ανέχεται κανένα είδους χαλινάρι και καμία επιβολή. Οι εντάσεις, οι διαφωνίες, οι παροξυσμοί και οι εκρήξεις ζήλιας θα είναι συχνές, γεγονός που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στον χωρισμό.


Πηγή