Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Πώς να οργανώσεις το τέλειο ραντεβού με το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Αν προσπαθείς να σχεδιάσεις το τέλειο ραντεβού με τον σύντροφό σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το ζώδιο του συντρόφου σου μπορεί να σου δώσει την απάντηση που ψάχνεις.  

ΚΡΙΟΣ

Το πύρινο ζώδιο του Κριού αρέσκεται στις «άγριες» και kinky καταστάσεις. Ανταγωνιστικός και άφοβος, θα θέλει ένα ραντεβού που θα κάνει μπαμ! Από ιστιοπλοΐα μέχρι ενοικίαση ελικοπτέρου για βόλτα πάνω από την πόλη. Γενικότερα, ο Κριός σου θα λατρέψει να τον ανεβάσεις στα ύψη φέτος του Αγίου Βαλεντίνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αγαπάει την πολυτέλεια, την άνεση και τη φινέτσα. Αν και γενικά προτιμάει να μένει στο σπίτι παρά να βγαίνει έξω, θα του άρεσε να περάσει μια πέρα σε ένα σπα ή να απολαύσετε μαζί ένα μασάζ για να γιορτάσετε τον έρωτά σας αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο παιχνιδιάρης και ευφυής Δίδυμος, θέλει να γιορτάσει τη μέρα του Βαλεντίνου κάνοντας κάτι ασυνήθιστο και χαρούμενο, από το να παίξετε μίνι γκολφ ή να πάτε σ’ ένα σεμινάριο κεραμικής. Δεν τον νοιάζει αν ιδρώσει ή αν κάνετε κάτι απρογραμμάτιστο. Αντιθέτως, όσο πιο χαζοχαρούμενα είναι τα πράγματα, τόσο καλύτερα θα περάσει ο Δίδυμος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Το μόνο που ενδιαφέρει τον ονειροπόλο Καρκίνο είναι να περάσει όμορφα τη μέρα του αγίου Βαλεντίνου, κάνοντας βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις με το ταίρι του. Δεν είναι ο τύπος που θα επιθυμήσει φανταχτερά δώρα ή μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο. Για παράδειγμα, θα του άρεσε να κάνετε ένα  «εσωτερικό πικ-νικ» με κεριά στο πάτωμα του δωματίου σας, όπου θα μπορεί να σε κοιτάει στα μάτια και να μιλάτε για το μέλλον της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ

Ο κοινωνικός Λέων ζει για να είναι extra large. Θα προτιμήσει να γιορτάσει το Βαλεντίνο με παραδοσιακό μεν, αλλά και σούπερ μοδάτο τρόπο. Σοκολάτες, λουλούδια, δώρα και δείπνο σε εστιατόριο με πανοραμική θέα είναι σίγουρα στα γούστα του. Ο Λέων θέλει κρασί και δείπνο τη μέρα του Βαλεντίνου και δεν θα φοβηθεί να σου το ζητήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αν και ποτέ δεν θα το παραδεχτεί, ο σκληρός εργάτης δεν πρόκειται να νοιαστεί αν δεν αναλάβει ο ίδιος την οργάνωση της βραδιάς του Βαλεντίνου. Αντίθετα, θα ευχαριστηθεί πολύ να πάρει κάποιος άλλος τα ηνία για να σχεδιάσει τα πάντα. Δεν τον πειράζει ακόμα και το τι θα ετοιμάσει ο άλλος – αφού αν χρειαστεί να ασχοληθεί ο ίδιος με αυτό, θα αποδιοργανωθεί πλήρως.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ο κοινωνικός Ζυγός είναι ο τύπος που δίνει ζωή στα πάρτι και θα του είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξει ανάμεσα στους φίλους και στο ταίρι του. Θα του άρεσε να γιορτάσει τη μέρα του Βαλεντίνου με ένα μεγάλο γκρουπ φίλων και αγαπημένων προσώπων. Με μια ξεχωριστή playlist, σε ένα γεμάτο μπαρ, όπου θα σερβίρουν finger-food. Aυτό το αέρινο ζώδιο θέλει να γιορτάσει τη ρομαντική αγάπη, την πλατωνική αγάπη, και δεν θα έλεγε όχι και για μια ξένοιαστη βόλτα στην πόλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ο σκοτεινός κι αγέλαστος τύπος που θα ήθελε να ξοδέψει τη μέρα του Βαλεντίνου σε ένα μπαράκι, χωρίς πολλά φώτα, όπου θα παίζει αισθαντική μουσική. Παθιασμένος και βαθυστόχαστος, θέλει να νιώσει τη βαθιά σύνδεση με το σύντροφό του και θα προτιμήσει μια μέρα Βαλεντίνου που θα είναι περισσότερο σέξι παρά ελαφριά, ή χαζοχαρούμενη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν υπάρχει κάτι που αρέσει πολύ στον Τοξότη είναι να πηγαίνει σε νέα μέρη και να δοκιμάζει καινούργιες γεύσεις. Όχι βέβαια ένα παραδοσιακό γεύμα, αλλά κάτι πιο ασυνήθιστο ή εξωτικό. Είναι ο τύπος που του αρέσει να τριγυρνάει ελεύθερα, χωρίς πρόγραμμα και να γευτεί όσο πιο πολλά μπορεί. Πάρτε τον από το χέρι και τριγυρίστε σε διάφορα στέκια φαγητού ή οδηγήστε τον σε μια πόλη ή γειτονιά που δεν έχει ξαναπάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σκληρά εργαζόμενος Αιγόκερως δεν είναι το άτομο που θα ζητήσει βοήθεια για οποιοδήποτε λόγο. Όμως θα του αρέσει πολύ αν του δώσεις ένα χεράκι για να τακτοποιήσει το σπίτι, να βάλετε πλυντήριο ή να αγοράσεις τα απαραίτητα υλικά για να του μαγειρέψεις ένα υπέροχο φαγητό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, πάντα ανάποδος, θα ήθελε τη δικιά του εκδοχή για τη μέρα του Βαλεντίνου. Από το να κάνει ένα αντι-Βαλεντίνος πάρτι μέχρι να πάτε μαζί σ’ ένα καταφύγιο πάνω στο βουνό ή να μαγειρέψετε μαζί για τους αστέγους. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι το ραντεβού που επιθυμεί είναι κάτι εντελώς κόντρα στο πνεύμα του Αγ. Βαλεντίνου.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες αγαπούν την έμπνευση. Δεν τους λέει και πολλά ένα παραδοσιακό δείπνο με ποτά. Θα προτιμούσαν να περάσουν αυτήν τη μέρα πηγαίνοντας σε ένα καλλιτεχνικό show ή σε μια έκθεση τέχνης και στη συνέχεια να συζητήσουν με το σύντροφό τους τη δημιουργική τους άποψη για όλα τα όμορφα εκθέματα που θα δουν.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Το ζώδιό του θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν η σχέση σας έχει πάρει τον κατήφορο

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

 


Πηγή