Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Στο κρεβάτι με έναν Αιγόκερω

Όταν πρόκειται για τον Αιγόκερω, είτε άντρα είτε γυναίκα, θυμήσου ότι πίσω από το cool, σχεδόν ψυχρό εξωτερικό του, υπάρχει ένα καυτό… εσωτερικό που περιμένει να αναδυθεί. Για να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί του, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι εντυπωσιακό ή φανταχτερό, αρκεί να αποδειχτείς τόσο άντρας, όσο περιμένει η Αιγοκερίνα ή τόσο γυναίκα, όσο περιμένει ο άντρας Αιγόκερως. Ωστόσο, επειδή συχνά δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους άλλους δε θέλει να βιαστεί σε τίποτα και προχωρά ένα βήμα, κάθε φορά. Είναι σημαντικό να σε γνωρίσει καλά και μόλις γίνει, θα δεις και την άλλη του πλευρά, την σεξουαλικά ασυγκράτητη.

Στη ερωτική του σχέση, τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα Αιγόκερως είναι επίμονοι, παθιασμένοι και πιστοί εραστές. Στην κρεβατοκάμαρα, όπως και στη ζωή, δε θέλουν εκπλήξεις αλλά θα οργανώσουν την τέλεια αποπλάνηση του/ης συντρόφου τους.

Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι επίσης γνωστό ότι λατρεύει την εξουσία. Μόλις λοιπόν νιώσει ότι μπορεί, θα την πάρει και στο σεξ, με διάφορες πρωτοβουλίες που βέβαια έχουν ως στόχο την απόλυτη ικανοποίησή του, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε κάπως εγωιστικές σεξουαλικές συμπεριφορές ή -σε ορισμένες περιπτώσεις- και σε πιο extreme παιχνίδια, όπως σαδιστικά/μαζοχιστικά. Γενικά πάντως προτιμούν το κλασικό, γνήσιο, αυθεντικό σεξ και όχι το kinky.

Πώς να ερεθίσεις έναν Αιγόκερω

Όσον αφορά στον τρόπο, με τον οποίο μπορείς να διεγείρεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Αιγόκερω, να θυμάσαι ότι του αρέσει να ενθαρρύνεται και να φτάνει σε νέα επίπεδα απόλαυσης. Και μην ανησυχείς για το κατά πόσο είναι… ικανοποιημένος από την απόδοσή σου, θα στο δείξει με πράξεις, αντί να σου το πει, αφού εκτιμά την όποια προσφορά, θα στην γυρίσει διπλή και τριπλή, προσφέροντάς σου ίδια και παραπάνω ευχαρίστηση.

Ερωτογενείς Ζώνες του Αιγόκερω

Στον Αιγόκερω αρέσουν οι μικρές δαγκωματιές, όπως επίσης, το «γράπωμα» των γλουτών και τα μπατσάκια… Το χάδι και τα φιλιά όμως κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης όπως και στο εσωτερικό των γονάτων ή των αγκώνων, που είναι κι οι ερωτογενείς ζώνες του, θα τον ερεθίσει όσο δεν παίρνει.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Κριός, Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύς

Αγαπημένη στάση στο σεξ: «Ψαλίδι» ή «αστερίας»


Πηγή