Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού η καλύτερη συμβουλή για τη σχέση σου!

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια σχέση με ένα άτομο που θεωρείς ιδανικό για σένα και βρίσκεστε στην καλύτερη φάση. Αν σε ρωτήσουν πώς τα πάτε μεταξύ σας, θα απαντήσεις «Μια χαρά! Έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεννοούμαι σε όλα. Ευτυχώς!». Άρα, είσαι ο τέλειος σύντροφος και έχεις την τέλεια σχέση. Μπράβο σου…

Μόνο που σου έχω νέα: «Κανείς δεν είναι τέλειος!». Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάθε προσπάθεια να είναι «τέλειοι» και να απολαμβάνουν μια υγιή σχέση. Όμως όλοι έχουμε ελαττώματα και ιδιορρυθμίες (Ναι, ναι και εσύ Λέοντα!). Αναπόφευκτα, λοιπόν, οι προσπάθειες μας για καλυτέρευση μιας σχέσης είναι ένας διαρκής αγώνας προκειμένου να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στον πραγματικό και τον εξιδανικευμένο εαυτό μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου για το χατίρι κάποιου άλλου. Υπάρχουν όμως πάντα περιθώρια βελτίωσης, καθώς και εργαλεία για να πετύχεις αυτήν τη βελτίωση, όπως οι σύμβουλοι σχέσεων κλπ.

Η αστρολογία μπορεί επίσης να βάλει το λιθαράκι της στην προσπάθειά σου για βελτίωση της σχέσης με τον άνθρωπό σου. Το ζώδιό σου είναι εκείνο που κρύβει το μυστικό ή μάλλον την καλύτερη συμβουλή, εκείνη που χρειάζεσαι περισσότερο για να βοηθήσεις ουσιαστικά τη σχέση σου στο να ευδοκιμήσει και να σταθεροποιηθεί.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το βασικό μυστικό που πρέπει να κάνουν κτήμα τους τα ζώδια της γης και να το εφαρμόζουν κάθε στιγμή μέσα στη σχέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αρκείσαι στα δεδομένα – Δοκίμασε νέα πράγματα!

Για τους Ταύρους, η προβλεψιμότητα είναι πάντοτε προτιμότερη από το απροσδόκητο. Ως σταθερό ζώδιο της γης, ο Ταύρος δεν είναι εκείνος που θα «ταρακουνήσει τα νερά», αφού συνήθως έχει το επιχείρημα «Γιατί να διορθώσω κάτι, αφού δεν έχει χαλάσει;». Δυστυχώς, αυτό που ο Ταύρος αισθάνεται ως άνετο ή ασφαλές, μπορεί να εκληφθεί ως ξεθωριασμένο ή ξεπερασμένο από τον/την σύντροφό του.

Ταύρε, το να βγαίνεις από την σιγουριά και την ασφάλειά σου είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά αν θέλεις να διατηρήσεις την σχέση σου φρέσκια, δεν θα έπρεπε να φοβάσαι να αποχωριστείς την ρουτίνα σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγκάλιασε τις ιδιαιτερότητες του συντρόφου σου!

Ο εργατικός και φιλόδοξος Παρθένος διατηρεί υψηλά πρότυπα και, μερικές φορές, χωρίς να το ελέγχει, προβάλλει τις προσωπικές του φιλοδοξίες στον/στην σύντροφό του. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο λατρεύουν να βοηθούν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά πρέπει να θυμούνται ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ «ενθάρρυνσης» και «διόρθωσης».

Παρθένε, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος στο να ασχολείται το ταίρι σου με το… pole dancing! Εσύ πρέπει να μάθεις να δέχεσαι το ταίρι σου για αυτό που είναι και όχι για το τι θα μπορούσε να ήταν, αν κατά τη γνώμη σου αξιοποιούσε το πλήρες δυναμικό του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είσαι πάντα έτοιμος για το απροσδόκητο!

Η ζωή δεν συμβαδίζει πάντα με τα σχέδιά μας, αλλά για έναν Αιγόκερω το να εκτροχιάζονται τα σχέδια του είναι ένας εφιάλτης! Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, ο Αιγόκερως δυσκολεύεται και αγωνίζεται σκληρά για να προσαρμοστεί στην αλλαγή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη πίεση στο ταίρι του. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι οι Αιγόκεροι μπορούν να είναι τόσο επικεντρωμένοι σε ένα πλάνο, που ξεχνούν να απολαύσουν τη στιγμή.

Αιγόκερε, μαθαίνοντας να αφήνεις στην άκρη τον έλεγχο και να προσαρμόζεσαι στις εκάστοτε αλλαγές, θα απαλλαγείς από πολύ περιττό άγχος, και αυτό θα ωφελήσει τόσο εσένα όσο και τον/την σύντροφό σου.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη ζωή, αν δεν είναι ερωτευμένα!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους


Πηγή