Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 ενυδατικές κρέμες σώματος που κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ

Η ενυδατική κρέμα σώματος είναι το #2 must-have προϊόν του καλοκαιριού αμέσως μετά το αντηλιακό σου. Φαντάζεσαι γιατί; Διότι το δέρμα ταλαιπωρείται αρκετά από τις συνθήκες του περιβάλλοντος με αποτέλεσμα να καταλήγει να είναι άγριο, ξηρό, αφυδατωμένο και… γενικά χάλια!

Θυμήσου καλύτερα! Δεν σου έχει τύχει να είσαι διακοπές, να λιάζεσαι με τις ώρες στην παραλία και να συνειδητοποιείς κάποια στιγμή ότι το δέρμα σου είναι στα χειρότερά του; Οι αιτίες που συνέβη αυτό στην επιδερμίδα του σώματός σου είναι πολλές και, σίγουρα, δεν θες να σε βρει τέτοιο κακό και φέτος.

Τι προκαλεί αφυδάτωση της επιδερμίδας

Το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας που κάνεις τις βουτιές σου και οι ακτίνες του ήλιου είναι μερικές από τις αιτίες που το δέρμα σου χάνει την απαλότητα και τη λάμψη του μέσα στο καλοκαίρι.

Αν μέσα σε αυτά προσθέσεις και τη δική σου αμέλεια να φροντίσεις το δέρμα σου- ειδικά στις διακοπές, που δεν σε νοιάζει τίποτα-, τότε μπορείς να καταλάβεις γιατί κάποιες φορές η επιδερμίδα σου «φωνάζει» βοήθεια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini)

Η ενυδάτωση είναι το παν

Ο σωτήρας της επιδερμίδας σου είναι ένας και ακούει στο όνομα… ενυδατική κρέμα σώματος. Μια κρέμα μπορεί πραγματικά σε χρόνο dt- αν τη χρησιμοποιείς καθημερινά- να θρέφει το δέρμα, να το αφήσει βελούδινο και να του χαρίσει ασυναγώνιστη λάμψη.

Υπάρχουν, όμως, και πέντε tips που θα σου χαρίσουν τα πιο απαλά πόδια ever!

Αρκεί, βέβαια, να μην τη χρησιμοποιείς όταν βλέπεις το πρόβλημα. Η καθημερινή χρήση της ενυδατικής κρέμας είναι must για υπέροχο και υγιές δέρμα. Και οπωσδήποτε δεν θα πρέπει να ξεχνάς τα σημεία-φωτιά του σώματός σου, που ξεραίνονται πιο εύκολα. Λέω για τους αγκώνες και τα γόνατα, που ίσως… να σου περνούν απαρατήρητα.

Και να σου πω και κάτι ακόμα; Η φροντίδα του δέρματός σου δεν χρειάζεται να είναι συνώνυμη με έναν… σκασμό λεφτά! Με low budget προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας μπορείς να δεις τεράστια διαφορά στο δέρμα σου. Στην παρακάτω gallery θα βρεις, λοιπόν, τις πιο μυρωδάτες και ενυδατικές κρέμες σώματος που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Κοστίζουν όλες κάτω από 10 ευρώ και κάνουν θαύματα! Trust me!




Πηγή