Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που απειλούν το ταίρι τους με χωρισμό για να το… τσιτώσουν

Το συγκεκριμένο “κόλπο” κάποιες φορές αποδεικνύεται και επιτυχημένο μιας και έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, θα πάρουν την απόφαση να τα παίξουν όλα για όλα και να απειλήσουν με χωρισμό προκειμένου να συνετίσουν το ταίρι τους και να το κάνουν να αλλάξει στάση και συμπεριφορά για να σωθεί η σχέση τους. Πάμε να τα δούμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο αρκετά υπομονετικό, ωστόσο, όταν θεωρήσει ότι ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι, τότε θα τον δεις να ξεσπά και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο. Δεν θα διστάσει να απειλήσει το ταίρι του με χωρισμό, προκειμένου να του δείξει το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, αλλά και να το κάνει να καταλάβει πως αν δεν αλλάξει στάση και συμπεριφορά, το τέλος θα είναι αναπόφευκτο. Ο Ταύρος θέλει να νιώθει αγάπη, σιγουριά, ότι το ταίρι του τον καταλαβαίνει και τον στηρίζει. Αν δεν τα έχει αυτά, τότε γίνεται… «μπουρλότο».

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος στην σχέση του θέλει να νιώθει ότι το ταίρι του είναι αφοσιωμένο σε εκείνον και ότι του δίνει όλη την προσοχή που εκείνος θέλει για να καλύπτει τις συναισθηματικές του ανάγκες. Αν σε κάποια φάση της σχέσης νιώσει ότι δεν παίρνει αυτό που θέλει ή ότι το ταίρι του τον έχει παραμελήσει για κάποιο λόγο, θα κάνει έναν μεγάλο καβγά, θα το απειλήσει ευθέως με χωρισμό και θα ελπίζει πως μέσα από αυτό το… δράμα, θα πάρει αυτό που θέλει, θα το τσιτώσει αρκετά και θα το «τουμπάρει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα χρησιμοποιήσει την απειλή του χωρισμού για να… συνετίσει το ταίρι του. Θα του τρίξει τα δόντια και θα του πει «ως εδώ και μη παρέκει». Δεν ανέχεται πολλά πολλά. Θα το βάλει στη θέση του και θα γίνει όσο σκληρός και αδιάλλακτος χρειαστεί, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Αν δει ότι ο/η άλλος/η δεν χαμπαριάζει, τότε θα του δώσει με μεγάλη ευκολία τα παπούτσια στο χέρι, αλλά αφού πρώτα θα το έχει προειδοποιήσει και θα του έχει δώσει την ευκαιρία για… μεταμέλεια και συμμόρφωση.

Διάβασε επίσης:


Πηγή