Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που θα βγουν ραντεβού για το κερασμένο φαγητό σε ακριβά εστιατόρια

Δεν μπορεί… Κάπου θα το έχει πάρει κι εσένα το αφτάκι σου, για τα άτομα εκείνα που βγαίνουν ραντεβού απλά και μόνο για να φάνε σε καλά και ακριβά εστιατόρια και φυσικά να πληρώσει… άλλος τον λογαριασμό. Είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο, το οποίο έχει γίνει πιο γνωστό λόγω των social media, αλλά για να τα λέμε όλα, πάντα υπήρχε! Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια που θα βγαίνανε ραντεβού για το… τζάμπα φαγητό.

ΤΑΥΡΟΣ και ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πριν αναρωτηθείς γιατί βάλαμε τον Ταύρο και τον Καρκίνο μαζί, θα σε προλάβουμε και θα σου πούμε ότι και οι δυο, θα βγαίνανε ραντεβού σε ακριβό εστιατόριο για το κερασμένο φαγητό για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Καταρχάς είναι και οι δυο λάτρεις του φαγητού. Ο Ταύρος του καλού φαγητού και ο Καρκίνος του φαγητού γενικότερα. Η ζωή τους όλη περιστρέφεται γύρω από μια κουζίνα και από μυρωδιές που αναδύουν από κατσαρόλες και τηγάνια. Δεν θα χάνανε λοιπόν ποτέ την ευκαιρία να πάνε για φαγητό όποιος και αν τους καλούσε. Ειδικά αν θα πηγαίνανε να δοκιμάσουν νέες γεύσεις ή κάτι πολύ ιδιαίτερο και… ακριβό. Και φτάνουμε λοιπόν και στον δεύτερο λόγο που θα πηγαίνανε για το κερασμένο φαγητό. Επειδή θα ήταν ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ! Και τα δύο αυτά ζώδια τα λες και λίγο… «καβούρηδες», τσιγκούνηδες, σφιχτοχέρηδες. Πώς να το πούμε αλλιώς; Άρα ακριβό εστιατόριο, καλό φαγητό και… κερασμένο; Για τον Ταύρο και τον Καρκίνο είναι σαν να κέρδισαν το τζόκερ.

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων λατρεύει την καλή ζωή. Τα ωραία και ακριβά πράγματα και φυσικά τα fancy εστιατόρια. Ζει και αναπνέει για το γκουρμέ πιάτο που θα της σερβίρουν και που θα μπορέσει να το βγάλει φωτογραφία για να το ανεβάσει στα social media και να «σκάσουν» όλοι οι πλεμπαίοι followers της που έχουν λεφτά μόνο για να πάνε μέχρι το σουβλατζίδικο της γειτονιάς τους. Καλά όλα αυτά μέχρι εδώ, αλλά αυτό που λατρεύει η γυναίκα Λέων ακόμα περισσότερο, είναι το… κέρασμα. Σαφώς και μια βασίλισσα δεν θα βάλει ποτέ το χέρι στην τσέπη. Θα πληρώσουν οι άλλοι για εκείνη. Δεν φτάνει που τους κάνει την τιμή να τους συνοδεύσει… Άρα νομίζω σου λύσαμε την απορία, γιατί η γυναίκα Λέων θα πήγαινε σε ακριβό εστιατόριο με το φαγητό κερασμένο από τον συνοδό της, τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά μετά από αυτό το ραντεβού.

Διάβασε επίσης:


Πηγή