Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που λατρεύουν το ταίρι τους, αλλά και τις ενοχλητικές συνήθειές του

Η αγάπη σε κάνει να παραβλέπεις τα ελαττώματα που έχει ο/η σύντροφός σου. Τον/την αποδέχεσαι όπως είναι και προσπαθείς να βρίσκεις λύσεις για να κάνετε την κοινή ζωή σας πιο εύκολη. Τουλάχιστον έτσι σκέφτονται τα τρία ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω. Όσα εκνευριστικά ελαττώματα και να έχει ο/η άλλος/η, τα κάνουν «γαργάρα» για να στο πούμε απλά και συνεχίζουν την μέρα τους.

ΚΡΙΟΣ

Από τη στιγμή που ο Κριός σε αγάπησε και αποφάσισε ότι θέλει να είναι μαζί σου, να ξέρεις ότι σε αποδέχεται όπως είσαι. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να αλλάξει το ταίρι του, δεν θα γκρινιάξει τόσο πολύ και θα παραβλέψει πολλές κακές συνήθειές σου. Η αγάπη βλέπεις όλα τα… νικά και μπορεί να κάνει ακόμα και τον γκρινιάρη Κριό να γίνει «αρνάκι» για χάρη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο χαλαρό και λίγο στον κόσμο του θα λέγαμε. Δεν κάθεται να ασχολείται με μικροπράγματα. Αν κάτι δεν είναι τόσο πια ανυπόφορο, δεν το βλέπει καν. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τους άλλους. Άσε που μπορεί τα δικά σου ελαττώματα στα δικά του μάτια να είναι τόσο χαριτωμένα που να τα βλέπει μέχρι και πλεονεκτήματα. Είπαμε, του αρέσει γενικά να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τρίτο ζώδιο στην σχετική μας λίστα, είναι ο Ιχθύς. Πρόκειται για ένα άτομο που ούτως ή άλλως είναι λίγο στον κόσμο του. Και να έχεις κουσούρια, δεν τα βλέπει καν. Ούτε που του περνάνε από το μυαλό… Ειδικά αν είναι ερωτευμένος μαζί σου και σε βλέπει με τα ροζ γυαλιά του. Εκεί να δεις… Όταν είναι ευτυχισμένος στην σχέση του, τα προσπερνά όλα και δεν ασχολείται καν.

Διάβασε επίσης:


Πηγή