Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα 3 ζώδια που θα βάλουν όρια στη σχέση τους από την πρώτη στιγμή!

Ένα βασικό συστατικό για μια υγιή σχέση, είναι το να βρεις τρόπο να διατηρήσεις την ταυτότητά σου μέσα σε αυτήν. Ακούγεται αρκετά απλό, αλλά όταν βρίσκεσαι στον ενθουσιασμό που φέρνει μια νέα σχέση, είναι εύκολο να «αφομοιωθείς» ή να ταυτιστείς με τον νέο σου σύντροφο, βάζοντας στην άκρη την αυτοσυντήρηση και τα όρια. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να υποχωρήσεις και να επανεκτιμήσεις τις προσδοκίες σου. Εκτός αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω, τα οποία είναι εξπέρ στο να βάζουν όρια στη σχέση τους από την αρχή.

Πρόκειται για τα ζώδια που γενικά στη ζωή τους συνηθίζουν να θέτουν πολύ σαφή όρια, οπότε μια νέα σχέση είναι κάπως απίθανο να τους κάνει να ξεχάσουν την προσωπική τους ανάγκη για προσωπικό χώρο και χρόνο. Συνήθως αργούν να εισέλθουν ουσιαστικά μέσα σε μία σχέση, εν μέρει επειδή δίνουν πολύ μεγάλη αξία στα όρια και θέλουν να σιγουρευτούν ότι αυτό θα γίνει σεβαστό, πριν αφήσουν κάποιον/α να εισέλθει ολοκληρωτικά στη ζωή τους.

Αν και ο καθένας από εμάς διαθέτει κάποια ικανότητα να αναδείξει τα προσωπικά του όρια, αυτά τα 3 ζώδια απλώς νιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά αν τα καθορίσουν από την πρώτη μέρα! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος έχει κερδίσει τη φήμη ότι αρέσκεται (λιγουλάκι) στην κριτική, αλλά αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ένα σύμπτωμα της ισχυρής του πεποίθησης ότι τα όρια χρειάζονται και στις σχέσεις. Ξέρει καλά τι χρειάζεται από μια σχέση, επειδή έχει ξοδέψει πολύ χρόνο για να το σκεφτεί. Μάλιστα, χάρη στον κυβερνήτη του Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, δεν έχει πρόβλημα να εκφράσει αυτές τις προσδοκίες του. Από τη μια πλευρά, μπορεί να σου φανεί κάπως δύσκολο να ακούς με άμεσο τρόπο τι περιμένει ο Παρθένος σε μια σχέση, από την άλλη, όμως, μπορείς πάντα να νιώθεις ότι ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι όταν αποφασίσεις να σταθείς δίπλα σε αυτό το ζώδιο.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω που κυβερνάται από τον Κρόνο, η οργάνωση είναι το παν. Έτσι, αυτό το ζώδιο, με την ικανότητα προσήλωσης που διαθέτει, μπορεί να επιτύχει τους υψηλούς στόχους που επιδιώκει. Έχει μεγάλη ανάγκη να βάλει τα στεγανά του και να δώσει προτεραιότητες, πράγμα που απαιτεί μια συντεταγμένη προσέγγιση εκ μέρους του. Αυτά συμβαίνουν στην κοινωνική και επαγγελματική του ζωή, αλλά δεν εκπλήσσει κανέναν το ότι προσπαθεί να το πράξει και στις αισθηματικές του υποθέσεις. Για αυτόν τον λόγο ο Αιγόκερως δεν διακρίνεται για την ταχύτητα ή την ευκολία του να πηγαίνει από τη μια σχέση στην άλλη. Πρέπει να γνωρίζει ότι ο άνθρωπος που είναι μαζί του θα σέβεται την ανάγκη του για χώρο και ανεξαρτησία στις κινήσεις του. Από τη στιγμή που θα νιώσει αυτή τη σιγουριά, μόνο τότε θα ανοίξει εντελώς την καρδιά του στο ταίρι του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λέξη «όρια» είναι μια αναπάντεχη αντίφαση για έναν Υδροχόο. Ο κυβερνήτης πλανήτης του, ο Ουρανός, συνδέεται με τα επαναστατικά οράματα, οπότε όταν πρόκειται για ιδέες και τη στάση του απέναντι στη ζωή, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα όρια. Καθοδηγείται από τα πάθη, τα ενδιαφέροντα και τη φαντασία του. Επίσης, δεν ασχολείται με το να μπει σε ένα καλούπι ή να περιοριστεί σε κανόνες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει. Ωστόσο, ακριβώς επειδή είναι τόσο ανεξάρτητος και δεν βιάζεται να κατασταλάξει και να «αράξει» σε μια σχέση, σπάνια είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί όσον αφορά στα προσωπικά του όρια. Κατά συνέπεια, χρειάζεται και το σωστό άτομο, το οποίο να τον καταλαβαίνει και να αγκαλιάζει τις ιδέες και τις παραξενιές του, για να κερδίσει τελικά την καρδιά του.

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια που αδυνατούν να βάλουν τα όριά τους στη σχέση

Αυτά τα 3 ζώδια βάζουν το ταίρι τους πάνω από όλους και όλα!

Αυτά τα ζώδια θα φύγουν και δεν θα σου πουν ούτε αντίο!

Το ζώδιό του δείχνει αν σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή