Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Τα 4 ζώδια που θέλουν να δυσκολευτούν για να σε κατακτήσουν!

Το να ενδιαφέρεσαι για κάποιον/α και να το «παίζεις»… άπαρτο κάστρο δεν είναι καθόλου εύκολο. Από τη μια πλευρά, δεν θέλεις να δείξεις και πολύ απόμακρος/η, επειδή μπορεί να φανεί ότι αδιαφορείς. Από την άλλη όμως, θέλεις να δεις πόσο πρόθυμο είναι το άλλο άτομο να παιδευτεί για να σε γοητεύσει και τελικά να σε κατακτήσει. Εν ολίγοις, δεν θέλεις να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι πολύ, αλλά ταυτόχρονα θέλεις να καταστήσεις σαφές στο άλλο άτομο ότι σου αρέσει.

Πρόκειται για ένα λεπτό παιχνίδι ισορροπίας και όσοι επιδίδονται σε αυτό θέλουν απλώς να γίνουν πιο ελκυστικοί και ενδιαφέροντες για το αντικείμενο του πόθου τους. Σε μερικούς ανθρώπους, μπορεί να δείχνει δύσκολο ή ακόμα και αχρείαστο, αλλά για κάποιους άλλους είναι ζωτικό και εντελώς απαραίτητο, προκειμένου να προχωρήσουν στο παιχνίδι του έρωτα και της κατάκτησης.

Σκέψου το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ή την… εκπόρθηση ενός κάστρου. Η αγωνία, η έξαρση, η ευρηματικότητα, η δράση, το κυνήγι, οι ανατροπές και η αδρεναλίνη, μπορούν να αποδειχτούν τα πιο δυνατά όπλα για κάποιους, ώστε τελικά να κερδίσουν μια δύσκολη μάχη.

Αν λοιπόν σε εξιτάρουν τα δύσκολα και όχι όσα σου δίνονται «στο πιάτο», διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που έχουν αναμφισβήτητες επιδόσεις στο ερωτικό κυνήγι και απολαμβάνουν στο έπακρο το να πετυχαίνουν δύσκολους ερωτικούς στόχους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα αέρινο ζώδιο που απολαμβάνει αφάνταστα το φλερτ, ενώ έχει ανάγκη από διαρκή νοητική και ψυχική διέγερση. Το να τον κυνηγούν ή να κυνηγάει ένα άτομο που του τραβάει τον ενδιαφέρον είναι μια διαδικασία που τον κάνει να κινητοποιείται στο έπακρο! Απλώς θυμήσου το εξής: Αν συμμετέχεις στο παιχνίδι της κατάκτησης με έναν Δίδυμο, να ξέρεις ότι, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα σεβαστεί την επιδεξιότητά σου να το «παίξεις» σωστά. Απολαμβάνει το ερωτικό κρυφτούλι, όταν αυτό γίνεται με δεξιοτεχνία και μαστοριά και όχι χοντροκομμένα. Για παράδειγμα, μην προσποιηθείς ότι δήθεν είσαι απασχολημένος και δεν μπορείς να βρεθείτε και στη συνέχεια κάνεις ανάρτηση στα social, όπου θα περιγράφεις τι ωραία πέρασες απόψε που βγήκες βόλτα με τους φίλους σου. Θα το θεωρήσει εντελώς… λίγο εκ μέρους σου και άνετα μπορεί να ξενερώσει.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Δίδυμο απλώνοντας μυστήριο γύρω σου, πρέπει ανά πάσα στιγμή να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις το επιχείρημά σου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, με τον οποίο θα καταφέρεις να… ξεσηκώσεις το μυαλουδάκι του για να ασχοληθεί μαζί σου!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο πολύ επιρρεπές στα παιχνίδια του μυαλού. Για την ακρίβεια, θα προτιμούσε να πάθει τα χειρότερα, παρά να ομολογήσει ότι τρέφει αισθήματα για ένα άλλο άτομο και να εκτεθεί άμεσα στα μάτια του. Το θεωρεί πολύ ριψοκίνδυνο και δεν νιώθει καθόλου ασφαλής. Εάν ένας Σκορπιός «δαγκώσει τη λαμαρίνα» μαζί σου, θα δείξει απόλυτη κατανόηση αν τη μια μέρα είσαι ανοιχτό βιβλίο και την άλλη πολύ σκληρό καρύδι για να υποκύψεις στις διαθέσεις του. Η επίλυση των μυστηρίων είναι η τροφή του και όσο περισσότερο τον ταΐζεις με αυτήν την τροφή, τόσο πιο πολύ θα… κολλάει μαζί σου.

Αυτό πρέπει να είναι και το μάθημα που θα αποκομίσεις από έναν Σκορπιό. Χρειάζεται συνεχώς την αγωνία και την αμφισβήτηση που τελικά θα τον οδηγήσουν στην έκφραση του περίφημου πάθους του! Από τη στιγμή που θα σε κατακτήσει ολοκληρωτικά και θα καταλήξετε μαζί, ο Σκορπιός δεν πρόκειται πια να «ιδρώσει τη φανέλα».

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που είναι διαβόητο για την έφεση του στην «μη δέσμευση». Όμως, περισσότερο ακόμα από το να είναι «φευγάτος» εραστής, αγαπάει την περιπέτεια και την πρόκληση της κατάκτησης. Στην περίπτωση που έχεις εκφράσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον για το άτομό του, αλλά εξακολουθείς να κρατάς τις αποστάσεις σου, θα τον βάλεις σίγουρα στην πρίζα. Μόλις δει έστω και λίγο «πράσινο φως», θα αρχίσει να προσέχει τι σου αρέσει και τι όχι, τι σε εξιτάρει, ποιες είναι οι ανάγκες σου, ώστε να μαζέψει στην φαρέτρα του όλα τα όπλα που χρειάζεται για να σε κερδίσει!

Το παν είναι να τον εμπνεύσεις και να νιώσει αποφασισμένος να ριχτεί στο παιχνίδι της κατάκτησης. Στη συνέχεια, θα αρχίσει να σε πολιορκεί, εκτοξεύοντας με ανυπέρβλητη μαεστρία τα βέλη του. Και δεν πρόκειται να σταματήσει, μέχρι να καταφέρει τον σκοπό του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, με κάποιο περίεργο και εντελώς ιδιαίτερο τρόπο, καταφέρνει να είναι βαθιά παθιασμένος και παράλληλα να παραμένει ατάραχος και να δείχνει σταθερά… αδιάφορος. Αν αποφασίσεις να αρχίσεις τα μπρος-πίσω με αυτό το ζώδιο, πρέπει να ξέρεις ότι τα καταφέρνει επίσης πολύ καλά σε αυτό το παιχνίδι. Και μάλιστα, στην περίπτωση που υπάρχει αμοιβαία αισθηματική ή σεξουαλική έλξη, ένας Υδροχόος μπορεί να γίνει πολύ επίμονος, την ίδια ακριβώς στιγμή που εσύ θα στοιχημάτιζες ότι δεν συγκινείται και πολύ από την ύπαρξή σου!

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάς ότι είναι ένα από τα 4 σταθερά ζώδια. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν πρόκειται να τα παρατήσει με τίποτα, έως ότου σταματήσεις να το παίζεις δύσκολος/η και να υποταχθείς στον έρωτά του.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο λογικά ζώδια που δεν βιάζονται να ερωτευτούν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού ελκύονται από το μυαλό κι όχι την εμφάνιση


Πηγή