Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
11/03 – 12/03/2016: Σελήνη στον Ταύρο

11/03 – 12/03/2016: Σελήνη στον Ταύρο

Το φεγγάρι συνεχίζοντας το ταξίδι του μας διαμορφώνει τον κύκλο των επιτυχιών και των επιθυμιών της ζωής μας, αν νοιώσουμε αυτό που μας υποστηρίζει για να κάνουμε θα μπορέσουμε να έχουμε την σταθερότητα στη ζωή μας.

Είναι μια διέλευση που μας κάνει να έχουμε μια τάση για το ωραίο, το ιδιαίτερο και το κομψό. Μας ανοίγει τον δρόμο για να ξεπεράσουμε κάθε πρακτικό εμπόδιο, να ξεφύγουμε από την πίεση της  ρουτίνας και να περάσουμε σε μια διαφορετική αντίληψη της ζωής, πολύ πιο ενθουσιώδη και όμορφη.

Αφύπνιση των αισθήσεων
Η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας από τις 11 Μαρτίου στις 20:24 μέχρι τις 21:44 που εισέρχεται στον Ταύρο. Η περίοδος που θα είναι Κενή Πορείας, θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και μια γενική αδράνεια, από την στιγμή όμως που θα εισέλθει η Σελήνη στον αισθαντικό Ταύρο, θα νοιώσουμε πολύ διαφορετικά αφού όλες οι αισθήσεις μας θα θέλουν να ικανοποιηθούν και θα αισθανθούμε ότι ήρθε η ώρα να ζήσουμε την ομορφιά της ζωής σε όλα της τα επίπεδα. Θα μας ενδιαφέρει η εμφάνισή μας, αλλά και ο χώρος μας θα θέλουμε να είναι καλόγουστος και άνετος. Ό,τι βλέπουμε και αγγίζουμε θα το βιώνουμε διαφορετικά, όπως και τον ήχο που θα ακούμε. Είναι μια στιγμή που αναζητούμε την τελειότητα χωρίς όμως να γινόμαστε υποχόνδριοι, αφού είμαστε απλοί, αλλά και πολυτελείς. Ακόμη στον οικονομικό τομέα η διέλευση αυτή μας βοηθά να ισορροπήσουμε και να βελτιώσουμε την κατάστασή μας.

Επιρροές στα Ζώδια
Από την διέλευση της Σελήνης από τον Ταύρο ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς. Θα μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε περισσότερο και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και να τα επιλύσετε. Επίσης θα μπορέσετε να βρείτε και νέες πηγές εσόδων και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ακόμη διάφορα θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή κληρονομικές υποθέσεις μπορείτε να τα ξεπεράσετε και να υπάρξουν πολύ θετικές για εσάς λύσεις. Το διήμερο αυτό βέβαια θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με τον κήπο σας ή με την διακόσμηση του χώρου σας και με κάθε τι που σας φέρνει σε επαφή με τη γη, αλλά και την ικανοποίηση των αισθήσεών σας. Στον αισθηματικό τομέα θα είστε πολύ αισθησιακοί και αν κάνετε μια νέα γνωριμία θα προσπαθήσετε να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση.