Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 8/06 Τετάρτη

Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 8/06 Τετάρτη

Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 8/06 Τετάρτη.

Όλοι οι Κριοί, που ήδη έχουν κάνει την ατζέντα τους για τις διακοπές τις φετινές, θα έχουν ανατροπές. Σχέσεις και συναισθήματα, θα ξαναζωντανέψουν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Οι Ταύροι, είναι οι τυχεροί της περιόδου, καθώς δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάτι περισσότερο από την δική τους πλευρά, απλά να περιμένουν τις προσεχείς κινήσεις του ατόμου, που τους νοιάζει.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Αναμένετε Δίδυμοι, στις 13/06 να εισέλθει η Αφροδίτη στον οίκο σας, και να σας δώσει λύσεις σε προβληματικές σχέσεις και ψεύτικα συναισθήματα,
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

Προκαλείτε τον κόσμο Καρκίνοι. Είσαστε κάτω από την εύνοια πολλών αστρολογικών όψεων. Επωφεληθείτε των ημερών με διπλωματικές δράσεις.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Εσείς οι Λέοντες έχετε δεχτεί μια σειρά από αστρολογικά χτυπήματα. Αυτό όμως σας έχει κάνει πιο δυνατούς και πιο απόλυτους στις απαιτήσεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Δοκιμάζεται η ατσάλινη υπομονή σας Παρθένοι. Αυτό που θα γίνει, είναι εν τέλει, το άτομο που σας ενδιαφέρει να έρθει και να συνταχθεί στο πλευρό σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Η κοινωνική σας ζωή Ζυγοί, είναι μετριασμένη. Κάντε κάτι καλύτερο για αυτό. Ιδίως αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα δουν την διάθεση τους να καλυτερεύει.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

Οι Σκορπιοί, μέχρι την πανσέληνο του Ιουνίου, θα πρέπει να μιλήσουν με ειλικρινή διάθεση στον άνθρωπο τους, για τα ατομικά σχέδια που έχουν.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Οι περισσότεροι Τοξότες, έχουν πάρει την ώριμη απόφαση ότι, αν τελικά δεν έρθει από μόνο του το πρώην ταίρι τους, θα κάνουν άμεσα οι ίδιοι την κίνηση τους.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Μην χάνετε Αιγόκεροι, τον χρόνο σας σε περιττές συζητήσεις, αν τελικά και εσείς δεν αντιλαμβάνεστε πρόοδο σε όλα αυτά που γίνονται.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Υδροχόοι, να είστε σίγουροι ότι οι δράσεις σας προσμετριούνται, από το άτομο που σας κοιτάει μεν εκ του μακρόθεν, αλλά στην πραγματικότητα σας θέλει, πολύ.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Κυνηγάτε Ιχθείς, το ακατόρθωτο και χάνετε τον χρόνο σας. Μιλήστε, κάντε τις προτάσεις σας και απομακρυνθείτε. Τα υπόλοιπα …είναι της άλλης πλευράς.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Πηγή: astro-live