Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα προχωρήσεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις κι αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει ένα Λιοντάρι που έχεις γνωρίσει τώρα τελευταία και η παρέα σας ίσως σχετίζεται και με τα επαγγελματικά. Το να απαιτείς μερικές φορές στη αγάπη και στον έρωτα μάλλον είναι λανθασμένη τακτική. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει η καρδιά σε ό,τι κάνεις και όχι το Εγώ σου γιατί εκεί γίνονται τα πιο μοιραία λάθη. Το να τα βρεις με έναν Σκορπιό είναι κάπως επώδυνο γιατί πρέπει να βουτήξεις στα βαθιά αλλά αν το πετύχεις, θα δεις ότι θα κάνεις μια σχέση που μπορεί να δέσει γιατί θα έχει ουσία και αλήθεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να σου δείχνουν την αγάπη με ένα τρόπο μεγαλόπρεπο, ίσως και υπερβολικό αλλά μόνο έτσι θα πεισθείς και θα επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος. Δεν ρισκάρεις από αυτή τη θέση που είσαι και δεν εκτίθεσαι, οπότε περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα των κινήσεών σου από το άλλο άτομο. Πιθανόν ο Υδροχόος, τώρα που -κατά την γνώμη του- έχει ηρεμήσει και δεν έχει τόσα πολλά να σκεφτεί και να κάνει, να σε προσεγγίσει εντελώς διαφορετικά και πιο φιλικά από άλλες φορές. Η σχέση με έναν Σκορπιό συνεχίζει να είναι πολύ έντονη και κυριαρχική και από τις δυο πλευρές. Χρειάζεται να βάλετε κι οι δυο πλευρές νερό στο κρασί σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις μια εσωτερική ηρεμία κι αυτό σε κάνει να διαχειρίζεσαι ακόμα και τις αλλαγές ή τις αρνήσεις με θετική συμπεριφορά. Όσο προσπαθείς να επικοινωνήσεις και να κάνεις ανοίγματα, όλα θα λειτουργούν υπέρ σου και δεν θα υπάρχει αναστάτωση σε ό,τι επιχειρήσεις. Υπάρχει ένα πρόσωπο στο φιλικό σου περιβάλλον που ενδιαφέρεται για σένα αλλά πιθανόν να μην θέλεις να το δεις ακόμα, ίσως γιατί χρειάζεται λίγο διάστημα για να έρθετε πιο κοντά. Το ότι θα πεις λόγια υπερβολικά και θα τάξεις μπορεί να είναι το κλειδί για να διευρύνεις τη σχέση με τον Υδροχόο γιατί πρέπει να μάθει να σε εμπιστεύεται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια αναστάτωση που οφείλεται εν μέρει και στην Πανσέληνο που γίνεται στις 20 του μηνός, αφού κάπως σε προϊδεάζει για ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Πιθανόν να βάλεις μια κόκκινη γραμμή και να ταράξεις κάποιες ισορροπίες, οι οποίες όμως, αν διαταραχτούν, θα βγάλουν στην επιφάνεια πράγματα που κρατούσες πολύ καιρό κρυμμένα. Τώρα, θα δεις κατάματα τι ακριβώς θέλεις και πως μπορείς να το διεκδικήσεις. Αλλά, να κρατήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι ό,τι ζητάς με αγάπη, ίσως σου έρθει, όταν το απαιτείς, απογοητεύεσαι. Η επαφή με τον Αιγόκερω μπορεί να γίνει πολύ στενή γιατί θα καταλάβετε ότι έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και κοινό ψυχισμό. Η σχέση με το Λιοντάρι πιθανόν να σε κάνει πιο κτητικό/η.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις πλανητική εύνοια, οπότε κάτι καλό να περιμένεις. Το νιώθεις ήδη μέσα σου ότι κάτι αλλάζει ή είναι διαφορετικό από άλλες φορές. Το ζητούμενο είναι να αλλάξεις και εσύ τα κακώς κείμενα. Πιθανόν στην κόντρα σου με ένα Σκορπιό να πρέπει να παραδεχτείς και τα δικά σου τα λάθη για να υπάρχει κατανόηση και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Αν επιμένεις στις θέσεις σου, δύσκολα θα βγεις από το αδιέξοδο κι ας ευνοείσαι. Εσύ κινείς τα νήματα και ξέρεις πως να το κάνεις με τον δικό σου, ιδιαίτερο τρόπο αυτή την περίοδο. Πάντως, έχεις τύχη σε καινούργιες γνωριμίες γιατί όπου και αν βρίσκεσαι, θα έχεις εκείνη την λάμψη που χρειάζεται για να ξεχωρίσεις και να δώσεις μια νέα πνοή γύρω σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε τι καινούργιο ή διαφορετικό το αγκαλιάζεις με αγάπη και με μεγάλη φροντίδα, αλλά με ένα όρο, όλα να γίνουν κάτω από μεγάλη μυστικότητα και διακριτικά. Για αυτό μπορεί να σε τραβήξει ακόμα και ένα άτομο που πιθανόν να χρειάζεται την στήριξή σου και εσύ στην φάση αυτή να το ερωτευτείς βαθιά γιατί έχεις ανάγκη να προσφέρεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Με έναν Τοξότη υπάρχει μια κρυφή επικοινωνία και ένα μεγάλο δέσιμο, αρκεί να βάζετε την καρδιά πάνω από τη λογική. Με ένα Υδροχόο ίσως ξεκινήσει μια σχέση μέσα από μια κοινή συνεργασία αλλά η έκβαση θα είναι αργή γιατί θα έχετε και οι δυο φιλική συμπεριφορά.

 

ΖΥΓΟΣ

Το βλέπεις ότι έχεις άνεση στο να γνωρίζεσαι και περνάς καλά, οπότε στην φάση αυτή μπορεί να ανοιχτείς και δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό γι’ αυτό θα κυλήσουν εύκολα οι προσωπικές σου υποθέσεις. Καλό είναι να παραμείνεις αισιόδοξος/η και με θετική διάθεση. Ένας Καρκίνος ή Αιγόκερως ίσως σε βγάλει για λίγο από αυτή την δημιουργική χαλαρότητα λόγω των υποχρεώσεων που υπάρχουν, κυρίως αν αφορούν σε ένα οικογενειακό κομμάτι. Πάντως, να επιδιώκεις να βρίσκεσαι με όμορφο κόσμο και να κρατηθείς μακριά από καταστάσεις που είναι μέσα στη μιζέρια και την κατήφεια γιατί θα χαλάσεις την καλή σου διάθεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείς να δεις έξω από σένα ό,τι σε αφορά γιατί τα πάντα γύρω σου είναι μια καινούργια εμπειρία, την οποία χρειάζεσαι, αν και την παίρνεις με ένα τρόπο πολύ απόλυτο και ίσως και αυταρχικό. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να ξεχωρίσεις και να βγάλεις ένα διαφορετικό προφίλ προς τα έξω, κάτι που επηρεάζει και την προσωπική σου ζωή. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα υπάρξουν μεγάλα πάθη αλλά και αρκετές κόντρες, σε περίπτωση που επιμένεις σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Μπορεί να χρειαστεί από την πλευρά σου να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μετριάσεις τα θέλω σου. Όχι ότι δεν είναι δίκαια, απλώς πρέπει να τα διεκδικήσεις με άλλο τρόπο. Με τον Τοξότη ίσως βρεθείτε ξαφνικά και έρθετε κοντά, χωρίς να το περιμένετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κατάσταση είναι πολύ θετική και παίρνεις αγάπη αλλά έχεις και εσύ δώσει αρκετή, οπότε τώρα αμείβεσαι. Με τον Αιγόκερω θα υπάρξει ένα παιχνίδι πολύ έντονο και ίσως του μιλήσεις ακόμα και για οικογένεια. Μερικές φορές όμως είναι αντιφατικός/η και περίεργος/η γι’ αυτό απογοητεύεσαι ή απομονώνεσαι αλλά χρειάζεται να τα συζητάς και να θέτεις όλα επί τάπητος. Με τον Ταύρο σας ενώνουν οικονομικές και κυρίως επαγγελματικές καταστάσεις, όμως υπάρχει ένα βαθύ ενδιαφέρον που δεν εκδηλώνεται, πιθανόν γιατί εσένα σου φαίνονται τα πάντα δύσκολα. Ανάλαβε πρωτοβουλίες και δεν θα χάσεις γιατί έχεις εύνοια στον έρωτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 20 του μηνός στο ζώδιό σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα βιώσεις κάποια αντιφατικά συναισθήματα με έναν Κριό γιατί δεν θα ξέρεις με ποιο τρόπο να τον διαχειριστείς. Η προσφορά σου πάντως θα είναι μεγάλη γιατί αυτό το διάστημα έχεις μέσα σου μια αγάπη και έλξη προς την μοναδικότητα. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα περάσει σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Όλο το δυναμικό σου θα βγει τώρα προς τα έξω κι αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις σε βάθος πώς πρέπει να ενεργήσεις και να λειτουργήσεις. Τα πάντα παίζονται αυτή τη στιγμή γιατί εσύ διεκδικείς δυναμικά, αν και λίγο αυταρχικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενεργείς πολύ θετικά και αυτό σου δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα γιατί όλα είναι υπέρ σου αυτό το διάστημα και η τύχη σου μιλά. Αρκεί να έχεις ανοικτά αφτιά να την ακούσεις, όπως επίσης μια ζεστή καρδιά να υποδεχτείς το καινούργιο ή να διαφοροποιήσεις το παλιό. Το Λιοντάρι σε δεσμεύει με τον τρόπο του και μπορεί να πάρετε την απόφαση να είστε μαζί. Με έναν Σκορπιό ή Ταύρο υπάρχει έλξη αλλά κάτι σε εμποδίζει να έρθεις πιο κοντά. Βγάλε από το κεφάλι σου τα δικά σου θέλω και μπες και στη θέση του άλλου ατόμου γιατί μόνο έτσι θα δικαιωθείς και θα πάρεις πράγματα. Με τον Τοξότη υπάρχει εναρμόνιση και κυρίως μεγαλύτερη φιλική διάθεση και για συζήτηση αλλά και για να προχωρήσετε παρακάτω.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Περνάς μια περίεργη φάση και δεν είναι εύκολο να βρεις τον εαυτό σου. Στη σχέση με έναν Κριό ή Λιοντάρι μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχεις το πάνω χέρι, αλλά δεν ισχύει γιατί εσύ επηρεάζεις το βαθύ συναισθηματικό πεδίο, κάτι σαφώς είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς. Άλλωστε, αυτό είναι το δυνατό σου στοιχείο και έχεις την ικανότητα να φέρεις πολύ κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα γίνει έντονη και ίσως μπει και το θέμα ενός παιδιού. Όλα πάντως είναι τελείως διαφορετικά από ό,τι είχες συνηθίσει αλλά ακόμα κρατάς το ρομαντικό στοιχείο μέσα σου και πιθανόν να εξιδανικεύεις το άλλο άτομο.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr