Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

Έχεις παραδοθεί στο πάθος και πηγαίνεις από την μια ερωτική αναζήτηση στην άλλη, οπότε νιώθεις κατά κάποιο τρόπο έρμαιο μιας μοιραίας κατάστασης. Στο χέρι σου είναι να ξεμπλέξεις από όλα αυτά. Από την άλλη, είναι απαραίτητη μια ξεκάθαρη συζήτηση με έναν Κριό γιατί τα πράγματα περιπλέκονται και μερικές φορές αισθάνεσαι ότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα και σου χρειάζεται επειγόντως να ηρεμήσεις. Μια νέα ξαφνική γνωριμία μπορεί να σε βγάλει από τη μοναχικότητα και να βιώσεις στιγμές πολύ ευχάριστες, αρκεί να μην βιάζεσαι να κατακτήσεις τον στόχο γιατί εκεί χάνεις το παιχνίδι. Η υπομονή τις περισσότερες φορές σε δικαιώνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πιαστεί στα δίκτυα ενός ατόμου και αν είναι Σκορπιός, κάνεις διάφορα σενάρια κατάκτησης μέχρι και γάμου. Όλα σου φαίνονται πιθανά πλέον και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν είσαι με έναν Κριό πρέπει να έχεις πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης στα δικά του προβλήματα. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι όλο εσύ υποχωρείς και κάνεις κινήσεις καλής θέλησης αλλά χρειάζεται να γνωρίζεις ότι μόνο αν δεν βασίζεσαι στην τύχη και δεν περιμένεις από τους άλλους, φτιάχνεις τη ζωή σου όπως την θέλεις. Η επαφή με έναν Τοξότη μπορεί να δημιουργεί έντονες σπίθες μεταξύ σας αλλά σε υποχρεώνει έμμεσα να το παίζεις άνετος/η και φιλελεύθερος/η μαζί του. Αυτό σίγουρα είναι μια υπέρβαση που χρειάζεται να κάνεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα γύρω σου έχουν αλλάξει, έχουν μπει άλλες προτεραιότητες και κάποια άτομα σου έχουν γίνει απαραίτητα. Το ζητούμενο είναι να μην σταματήσεις να είσαι δημιουργικός/η και να πιστεύεις περισσότερο στον έρωτα γιατί πολλές φορές διαχέεσαι και χάνεσαι μέσα από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Κυρίως με έναν Παρθένο ή Ιχθύ νιώθεις ότι κάποια στιγμή θα σε προδώσουν, επειδή δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου, αν και το πλανητικό σύστημα με τον τρόπο του σου επιβάλλει να πάψεις να τις έχεις γιατί θα απογοητεύεσαι. Με τον Κριό περνάτε μια ιδιαίτερα καλή φάση και πρέπει να διατηρήσετε αυτό το κλίμα γι’ αυτό μην αφήνετε να μπαίνουν τρίτοι ανάμεσά σας και σας επηρεάζουν. Ίσως έχεις ξαναρχίσει να πηγαινοέρχεσαι στα λημέρια ενός Σκορπιού, με τη δικαιολογία ότι θέλεις δεις κάποιους κοινούς σας φίλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζεις μια ερωτική ευδαιμονία και υπάρχουν εξελίξεις σε όλες τις σχέσεις σου, ακόμα και μία που είχε κολλήσει, από εδώ και πέρα θα παρουσιάσει σημαντική αλλαγή. Οι σοβαρές συζητήσεις και τα όρια που βάζεις θα σε αναγκάσουν να χάσεις την ευελιξία και την διπλωματικότητά σου την οποία βέβαια δεν είχες και στο τσεπάκι σου. Χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς πιο συζητήσιμος/η και να αφήνεις το άλλο άτομο να σου πει την δική του άποψη, κυρίως τον Ζυγό με τον οποίο υπάρχει μια ασυνεννοησία. Μπορεί να βιάζεσαι πάρα πολύ να κάνεις κάτι γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις περιθώρια. Η ελευθερία που πρέπει να δώσεις πρώτα από όλα στον εαυτό σου θα σου δημιουργήσει τον κατάλληλο χώρο για να υποδεχτείς ένα καινούργιο άτομο.

 

ΛΕΩΝ

Νιώθεις καλά γιατί δεν έχεις την απολυτότητα που σε πιάνει μερικές φορές, κυρίως με τον Υδροχόο γι’ αυτό είσαι πρόθυμος/η να ακούσεις και κάτι διαφορετικό. Με έναν Τοξότη, τον έρωτα της ζωής σου, γίνονται συνέχεια όμορφα πράγματα αλλά η ζήλεια και η κτητικότητα που νιώθεις πιθανόν να σε κάνει να τα χαλάσεις όλα. Αυτά τα συναισθήματα ίσως στα βγάλει κι ένας Σκορπιός που σου έχει κάνει τη ζωή δύσκολη γιατί τα μηνύματά του είναι διφορούμενα και δεν καταλαβαίνεις, αν τελικά σε θέλει. Όμως, με τον εγωισμό σου δεν του αφήνεις περιθώρια να ξεδιπλωθεί, οπότε το μυστήριο παραμένει. Μίλησέ του απλά και δείξε τα συναισθήματά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις ότι δεν υπάρχει αυτή η μιζέρια που δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο να περάσεις καλά. Ευτυχώς η κριτική σου διάθεση έχει μειωθεί, οπότε βλέπεις με άλλα μάτια όλες σου τις σχέσεις. Πάντως, υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σου που σε σπρώχνει να μένεις μόνος/η ακόμα και αν είσαι σε σχέση. Όλα όμως αλλάζουν και αν αποφασίσεις συνειδητά πλέον να είσαι με ένα πρόσωπο, θα δεις με μεγάλη χαρά ότι θα ξεκολλήσεις από τα πρότυπα που σε βασανίζουν. «Η τελειότητα μπορεί να περιμένει μια ημέρα» έτσι θα σκέφτεσαι και τελικά θα ζεις μέσα στη σχέση σου. Και σίγουρα ο εαυτός σου δεν θα σε προδώσει γιατί θέλει και αυτός να περάσει ένα ρομαντικό βράδυ, χωρίς ενοχές και γκρίνιες. Τον Καρκίνο, αν δεν το είχες τρομάξει με την στάση σου, θα ήταν πολύ κοντά σου, το ίδιο και ο Σκορπιός. Με τον Τοξότη όλα είναι πιο δύσκολα αλλά συναρπαστικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε έχει βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους αλλά κυρίως να αποδείξεις τις δυνατότητές σου και να μη περιμένεις τι θα κάνει το άλλο άτομο για να λειτουργήσεις. Αυτός ο αέρας ελευθερίας σε εμπνέει και σε κάνει να θέλεις να ανεβάσεις τον πήχη τόσο ψηλά, μέχρι και να γυρίσεις πίσω στο παρελθόν σε μια μεγάλη πρόκληση από την οποία βίωσες μια απόρριψη. Αλλά αυτή την στιγμή η ενέργειά σου είναι πολύ δυνατή και δεν σε νοιάζει, αν θα ακούσεις το «όχι» ή το «ναι». Εσύ θα κάνεις το βήμα και ό,τι προκύψει. Ένας Αιγόκερως μπορεί να σε πιέζει να κάνεις πράγματα που δεν είχες σχεδιάσει για το εγγύς μέλλον αλλά για να γίνουν χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να μην έχεις άλλη επιλογή. Μην φοβάσαι όμως γιατί έτσι θα δημιουργηθούν καινούργιες προϋποθέσεις στη σχέση σου που μεν είναι σταθερή αλλά έχει πέσει σε τέλμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη όσο προχωράει στο ζώδιό σου, τόσο σου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σωστότερη εκτίμηση των ικανοτήτων σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά πράγματα γιατί μαγνητίζεις με το πέρασμά σου και θα δυναμώσεις περισσότερο, αν βιώσεις και τον μεγάλο έρωτα. Τότε θα απογειωθείς και θα ξεπεράσεις όλους τους δισταγμούς και τις αμφισβητήσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή μέσα σου. Με έναν Δίδυμο θα γίνει κάτι που δεν το περιμένεις, χρειάζεται όμως αυτή την φορά να είσαι σταθερός/η και όχι ήξεις αφήξεις γιατί τελικά θα πληγώσεις και θα πληγωθείς. Από εδώ και πέρα, πριν κάνεις το οτιδήποτε θα πρέπει να έχεις την ωριμότητα να καταλαβαίνεις τι ορίζει η καρδιά σου. Με έναν Ταύρο υπάρχει μεγάλη έλξη αλλά και μια διάθεση κτητικότητας από τις δυο πλευρές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις καλά χωρίς να έχει γίνει κάτι υπερβολικό στη ζωή σου, ώστε να κινείσαι εκτός πραγματικότητας. Καλύτερα που είσαι γειωμένος/η γιατί έτσι δεν γίνονται και λάθη, κυρίως με τον Ιχθύ που σε έχει πολύ ψηλά και μετά πληγώνεται από τη δική σου διάθεση για ελευθερία και έλλειψη ρομαντισμού. Η αλήθεια μερικές φορές πληγώνει και ίσως την κάνεις ακόμα πιο σκληρή, αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις ένα ζήτημα που σε απασχολεί με ένα Δίδυμο. Εκεί θα βάλεις όρια, μη δίνοντάς του την παραμικρή ευκαιρία να ξεγλιστρήσει γιατί μέχρι τώρα μπορεί να ζούσες ένα ψέμα που δε θέλεις να συνεχιστεί άλλο. Με έναν Ζυγό υπάρχει έντονη έλξη αλλά φοβάσαι την πιθανή του προσκόλληση πάνω σου, όμως θα αφήσεις να αποφασίσει η καρδιά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάς μια ρομαντική ψυχή να σε ακολουθήσει και να σε αγαπήσει αλλά με τους δικούς σου όρους γι’ αυτό κάπου το παιχνίδι γίνεται μονότονο από την πλευρά σου. Η εμπειρία θα είναι συναρπαστική, αν δεν βάλεις εκείνα τα «πρέπει» και το πώς θα ήθελες να είναι το πρόσωπο που θα σχετιστείς. Οπότε, με αυτό τον τρόπο αφήνεις το πεδίο ελεύθερο. Ο Δίδυμος είναι πολύ κοντά σου αλλά με ένα τρόπο που πιθανόν να μην σου αρέσει γιατί δεν έχει εκείνο το μυστήριο ή το στάτους που αναζητάς. Με έναν Ταύρο ή Σκορπιό είναι πιο εύκολο να εξελιχθούν τα πράγματα γιατί διασκεδάζετε μαζί και χαλαρώνεις οπότε όλα προχωρούν ομαλά. Η πιο μεγάλη σου δυσκολία είναι ένας Κριός και η κατάκτησή του γιατί συνεχώς σου ξεφεύγει και δεν μπαίνουν τα πράγματα στην κατεύθυνση που θέλεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζητάς την ελευθερία, χωρίς απαραίτητα να θέλεις να πας κάπου συγκεκριμένα ή ψάχνεις κάτι άλλο ερωτικά, απλά έχεις ανάγκη να κάνεις τα δικά σου και είναι η περίοδος που προσφέρεται για να ασχοληθείς με τα χόμπι και τις δραστηριότητές σου. Η σχέση με έναν Σκορπιό μερικές φορές νιώθεις ότι σε πνίγει αλλά τώρα που αλλάζει πιθανόν να είσαι πιο κοντά του και να τολμήσεις, δειλά – δειλά να ξανακτίσεις αυτό που είχατε στο παρελθόν. Με έναν Τοξότη τα πράγματα είναι πιο απλά, αρκεί να το αποφασίσετε συνειδητά ότι ανήκετε ο ένας στον άλλον γιατί είστε και οι δυο της ελευθερίας και του φευγιού και μέχρι να τα βρείτε, θα αργήσετε λίγο. Ίσως όμως εξ αιτίας της μεγάλης φιλικότητας χάσετε το ερωτικό στοιχείο. Ένας Ταύρος από το εξωτερικό μπορεί να κάνει και πάλι μια κρούση, πιθανόν να σου αναφέρει κάποια προβλήματά του αλλά είναι πρόφαση για να έχει ξανά αλισβερίσι μαζί σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις πολλές ευκαιρίες να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου χωρίς να βρεις πόρτες κλειστές. Με έναν Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό όλα είναι πιο εύκολα, το ίδιο και με έναν Αιγόκερω, αρκεί να μην λειτουργείς χαοτικά και χάνεις τις μικρές λεπτομέρειες οι οποίες βοηθάνε, ώστε να υπάρχει μια καλή και συγκροτημένη σχέση. Η απιστία είναι βέβαια μέσα στο αίμα σου και αν δεν βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις, λόγω της μεγάλης ευαισθησίας σου, θα αναζητήσεις το «άλλο σου μισό» έστω για λίγο, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ένα χάδι, μια γλυκιά κουβέντα ή ένα τραγούδι αφιερωμένο σε σένα είναι η κινητήριος δύναμη που σε ξαναβάζει και πάλι μέσα στο παιχνίδι. Δεν θέλεις πολλά αλλά τρυφερότητα και συμπόνια από το άλλο άτομο. Αν τα βρεις έστω και φευγαλέα, τα προτιμάς από το μόνιμο και σταθερό.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr