Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Κατά κάποιο τρόπο υποχωρείς πιο εύκολα γιατί νιώθεις ότι είσαι συναισθηματικά ευάλωτος/η γι’ αυτό έχεις μια αλλαγή στην συμπεριφορά σου. Πιθανόν να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το πώς νιώθουν οι δικοί σου άνθρωποι γιατί στο συγκεκριμένο σημείο «εκπαιδεύεσαι» αυτό τον καιρό. Όλα γύρω σου έχουν μια διαφορετική υπόσταση, ενώ το σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις κρατούν την πρωτοκαθεδρία. Ακόμα και μέσα από τη διαφορετικότητα και τις αντιδράσεις, εσύ χαράζεις τις δικές σου γραμμές που είναι πάντα ξεχωριστές. Το μήνυμα είναι να φροντίσεις και τον εαυτό σου με το να περιορίσεις λανθασμένες σκέψεις, παχυντικά φαγητά και στρεσογόνες καταστάσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μέσα από τις δυσκολίες δημιουργείς ισορροπίες που τελικά είναι απαραίτητες για τη δική σου συναισθηματική ηρεμία.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δημιουργείς με ευκολία βαθιές, αληθινές συναισθηματικές σχέσεις γιατί νιώθεις την ανάγκη οι φίλοι που υπάρχουν στην ζωή σου να ανήκουν στα πολύ δικά σου άτομα, χωρίς όμως να εξαρτάσαι από αυτούς. Σε ένα επαγγελματικό θέμα ίσως «έπεσες στα μαλακά» αλλά το ζητούμενο είναι τώρα, αν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε κάτι που ανέλαβες χωρίς να το εξετάσεις και πολύ. Όταν σε πιάνει ανασφάλεια, βιάζεσαι και πάνω στη βιασύνη σου μπορεί να συμφωνήσεις κάπου που στο μέλλον δε θα σε συμφέρει. Αν δεν έχεις το φόβο ότι θα μείνεις στον αέρα, θα δεις να έρχονται συνέχεια προτάσεις από το πουθενά. Περισσότερο θα συμβάλλουν κάποιοι φίλοι που ενώ δεν περίμενες, θα σε βοηθήσουν και θα είναι πολύ κοντά σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Αυτό που μπορεί να τα χαλάσει είναι οι δικές σου βιαστικές αποφάσεις που προέρχονται από εσωτερική πίεση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλάζεις πολλά με τον Ερμή στο ζώδιό σου γιατί όλα τα βλέπεις πλέον πιο καθαρά, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Υπάρχει πιθανότητα να παραβλέπεις κάτι που σε αφορά αλλά επειδή πατάς γερά στα πόδια σου, δεν σε επηρεάζει. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι έχεις αρκετές ιδέες και προσπαθείς να τις κάνεις πραγματικότητα. Για να γίνει όμως αυτό, πιθανόν να χρειάζεται αναθεώρηση πολλών συστημάτων, όπως επίσης να μην επιμείνεις σε πολιτικές που μέχρι τώρα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Μια μεγαλύτερη έρευνα θα σε βοηθήσει να μπεις βαθύτερα σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Έχεις κάποιες ευαισθησίες που αφορούν στα άτομα της οικογενείας σου ή πολύ στενούς σου φίλους και πιθανόν να τους συμπαραστέκεσαι, όντας/ούσα όσο μπορείς πιο κοντά τους. Μια κρυφή συνεργασία που σχετίζεται και με τα αισθηματικά σου θα δώσει διαφορετικό νόημα στη ζωή σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο έχεις τις δικές σου παγιωμένες σκέψεις και δεν επηρεάζεσαι από κανένα, τόσο θα βαδίζεις πάνω σε χνάρια που θα έχουν την μοναδικότητά σου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δύναμή σου σε κάνει να ξεχωρίζεις και να δημιουργείς ταυτόχρονα καταστάσεις που είναι πολύ θετικές για την δική σου εξέλιξη. Ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 30 Ιουνίου, θα εντείνει την διαίσθησή σου αλλά και την ευαισθησία σου. Η μοναδικότητα πάντως είναι αυτό που σε βάζει σε νέες πραγματικότητες και σου δίνει μια καινούργια οπτική γωνία. Αυτό που καλείσαι να κάνεις, είναι να πάρεις και κάποιες πρωτοβουλίες που σίγουρα θα αλλάξουν όλα τα κακώς κείμενα. Το να παραμένεις παθητικός/η, δεν σε βγάζει πουθενά γιατί όσο πιο πολύ προσπαθείς, τόσο θα βλέπεις να γίνονται πράγματα και να κλείνουν κύκλοι που είναι αναγκαίο για να ολοκληρωθούν εργασίες και πράξεις που είχες ξεκινήσει εδώ και καιρό. Το ότι ρισκάρεις δεν σου φαίνεται και τόσο δύσκολο πια γιατί κινείσαι σε γνωστό έδαφος και ήδη έχεις κάνει τα ψαξίματά σου. Μια επαγγελματική πρόταση που σου έγινε στο παρελθόν και δεν ευοδώθηκε, τώρα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά και να μπεις και πάλι στο παιχνίδι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, νιώθεις έντονη την ανάγκη βαθύτερων αλλαγών και το πρώτο πράγμα που θα αλλάξεις θα είναι τα μαλλιά σου ή η εμφάνιση σου, κάνοντας κάτι διαφορετικό που θα σου δίνει μια εξωτερική εικόνα περισσότερο εξτρίμ ή πρωτότυπη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις κάτι καινούργιο και ξέρεις ότι πρέπει να το φέρεις εις πέρας. Η ανάγκη για να ξεχωρίσεις μέσα σε μια ομάδα, μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές.

 

 

ΛΕΩΝ

Προσπαθείς να συμμαζέψεις όσο μπορείς τα οικονομικά σου και να διαχειριστείς πιο νοικοκυρεμένα και με περισσότερη προσοχή όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η οικογένεια μπορεί να παίξει πρωταρχικό ρόλο και ένα ακίνητο που το μοιράζεσαι με άλλα συγγενικά πρόσωπα ίσως γίνει η αιτία για να ψαχτείς περισσότερο. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να αποδεσμευτείς, χωρίς να σε ενδιαφέρει, αν σε συμφέρει ή όχι γιατί βλέπεις ότι αλλοιώνεται ο χαρακτήρας σου, όταν κάνεις διαπραγματεύσεις σε θέματα που πιστεύεις ότι έχεις αδικηθεί. Ενδεχομένως πάντως να κλειστείς για λίγο στο σπίτι σου και να γίνεις πιο απαιτητικός/η ή να κολλήσεις με τα δικά σου πρόσωπα γιατί θέλεις να βιώσεις κάτι απόλυτο και μοναδικό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι απαιτήσεις σου μερικές φορές σε βάζουν σε περιπέτειες για αυτό δράσε χωρίς προσωπικές απαιτήσεις και θα δεις όλα να ρέουν καλύτερα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ηρεμούν εν μέρει τα πνεύματα και γίνεσαι και εσύ ένα άλλο άτομο, αφού πλέον εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου. Το ότι βρίσκεσαι με πρόσωπα που αγαπάς και σε ηρεμούν, σου δίνει τη δυνατότητα να εξαργυρώσεις τα αισθήματά τους και να είσαι όσο μπορείς πιο κοντά τους. Η φροντίδα και γενικά θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια πιθανόν να σε απασχολούν περισσότερο από ποτέ και να δίνεις πιο πολύ χώρο και χρόνο σε αυτά. Ο Δίας, από την άλλη, σε βοηθά και αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα απολαύσεις κάποιες όμορφες στιγμές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όλα τα αρνητικά. Το μυστικό είναι να έχεις πίστη και επιμονή. Αν περιμένεις μια αλλαγή μέσα στη δουλειά σου να ξέρεις ότι θα γίνει, αλλά να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα που σου αρέσουν γιατί μερικές φορές γίνεσαι μονομερής.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι πολλές γνώμες δεν σε βοηθούν γιατί χάνεις την αυθεντικότητά σου και το πιο σημαντικό για σένα είναι να παραμένεις ο εαυτός σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια είναι από πάνω σου και βιώνεις ένα είδος συναισθηματικής προστασίας ενώ η νοσταλγία σου για καταστάσεις ή άτομα θα είναι έντονη. Το σπίτι σου θα σε απασχολήσει περισσότερο από ποτέ και θα φροντίζεις άτομα που είναι στο περιβάλλον σου. Γενικά, παίρνεις μια στροφή η οποία ίσως δεν σε αντιπροσωπεύει 100% αλλά βλέπεις και μια άλλη, πιο τρυφερή πραγματικότητα η οποία είναι αναγκαία, χωρίς όμως να κάνεις υπερβολές. Το νερό και η θάλασσα θα σου κάνουν καλό κι όταν πηγαίνεις, θα ηρεμείς και θα γαληνεύεις. Είναι σημαντικό να χαμηλώσεις τους τόνους αυτές τις ημέρες και να ισορροπήσεις μέσα σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βιώνεις συνεχόμενες εσωτερικές συγκρούσεις που θα σε σπρώχνουν να επαναστατήσεις απέναντι σε κάποιες συνεργασίες ή ερωτική σχέση που νιώθεις ότι καταπιέζεσαι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πιθανόν κάποιες υπερβολικές ευαισθησίες να σε κρατάνε δεσμευμένο/η σε καταστάσεις και μάλλον χρειάζεσαι την ανατροπή. Ξεχώρισέ τες πρώτα μέσα σου και μετά πράξε κατά περίπτωση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι θέλεις να βγεις έξω από τα στενά σου όρια. Όσο κρατάς ήρεμους τόνους, τόσο πιο εύκολα θα φτάσεις στον στόχο σου. Η εικόνα σου παρουσιάζει βελτίωση και υπάρχει αλλαγή στην ποιότητα της ζωής σου, οπότε θα ξεπεράσεις ακόμα και ένα εσωτερικό σου κομμάτι που σχετίζεται με συμπεριφορές ατόμων που στο παρελθόν σε είχαν πληγώσει γιατί δεν σου είχαν φερθεί όπως περίμενες. Πάντως, θα χαλαρώσεις και θα περάσεις καλά, αρκεί να κρατήσεις μακριά προβλήματα και αρνητικές σκέψεις. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να ψαχτείς και σε επίπεδο νέας γνώσης την οποία κρίνεις ότι χρειάζεσαι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσεις ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια σου είναι ασταθές από τις ανατροπές στην καθημερινότητά σου οι οποίες όμως θα σε οδηγήσουν σε ένα καινούργιο μονοπάτι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να φέρεις συγκεκριμένες ανατροπές.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο περισσότερο ασχολείσαι με οικογενειακές υποθέσεις, τόσο πιο πολύ μπαίνεις σε άλλα μονοπάτια τα οποία είναι περισσότερο ομαδικά, παρά προσωπικά. Αυτό θα σε κάνει να ενδιαφερθείς για τις συναισθηματικές αντιδράσεις και ευαισθησίες των άλλων ατόμων και κυρίως των συνεργατών σου. Θα βιώσεις κάποια οικονομικά σκαμπανεβάσματα που θα σε αναγκάσουν να ψαχτείς παραπάνω. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μέχρι και την Πέμπτη ο Ερμής που είναι στους Διδύμους, στον άξονά σου, θα σου ανοίγει πόρτες για συνεργασίες αλλά και καλύτερες συμφωνίες γιατί δεν είχες υπολογίσει σωστά τις ανάγκες σου αλλά κυρίως την αξία σου. Ο Κρόνος, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, σε ζορίζει για να δεις κάτι που πιθανόν να σου έχει διαφύγει. Η όρεξή σου για εξόδους και επικοινωνία με πολύ κόσμο μάλλον έχει φύγει και στη θέση της έχει μπει ο σκεπτικισμός αλλά και μια τάση σοφίας και ωριμότητας.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ανατροπή μερικές φορές έρχεται χωρίς να το περιμένεις. Για αυτό πρέπει να είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή και να μη χάνεις χρόνο σε πράγματα ανούσια και βαρετά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθεις ότι κάτι καλό έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται στην ζωή σου γιατί βλέπεις ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν καρπούς. Μια συνεργασία που εδώ και καιρό περίμενες να γίνει, θα αρχίσει να δρομολογείται και οι συγκυρίες που στην πορεία θα εμφανιστούν θα σου δώσουν την πεποίθηση ότι είσαι στον σωστό δρόμο. Πάντως από εσένα εξαρτάται τι θα γίνει και με ποιο τρόπο. Τα λόγια και τα ανακατέματα μέσα στην δουλειά ή στον χώρο που κινείσαι σιγά-σιγά θα υποχωρήσουν και θα βρεθεί μια μέση λύση γιατί μπορεί ως ένα σημείο να έχεις δίκιο αλλά κάπου σου διαφεύγει η πραγματικότητα. Η προστασία και η φροντίδα από τους γύρω σου θα σου δώσει την σιγουριά ότι μπορείς να τα καταφέρεις και να ασχοληθείς με ένα καινούργιο τομέα που ήδη θα έπρεπε να έχεις ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η καταπίεση που ίσως νιώθεις στα επαγγελματικά από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σε ωθήσει να δεις μια άλλη διάσταση των πραγμάτων και δεν θα θέλεις να κάνεις τα ίδια πράγματα που έκανες γιατί θα αισθάνεσαι ότι σου λείπει η πρωτοβουλία κι η έμπνευση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η διάθεση συνεργασίας αυτής της περιόδου είναι για σένα η πόρτα που θα σου ανοίξει να δεις καινούργια και ενδιαφέρονται πράγματα, κυρίως στα επαγγελματικά σου αλλά και στην προσωπική σου σχέση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να αναλώνεσαι σε οικογενειακά θέματα ή σε ανάγκες που αφορούν στην οικογένεια σε καθημερινό επίπεδο. Δεν είσαι και τόσο έτοιμος/η να δείξεις ενδιαφέρον ή να επικεντρωθείς σε πράγματα που δεν είναι απόλυτα δικά σου, αλλά αν δεν το κάνεις άμεσα και δεν τα ξεκαθαρίσεις όλα, θα πάρουν διαστάσεις που θα είναι πολύ πιο δύσκολο να χειριστείς αργότερα. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις είναι το πως νιώθει συναισθηματικά ένα συγκεκριμένο άτομο εξ αιτίας ενός γεγονός γιατί συνήθως έχεις απρόσωπη συμπεριφορά κι εστιάζεις στον τρόπο επίλυσης του προβλήματος. Τα ενδιαφέροντά σου πάντως παραμένουν αναλλοίωτα, κυρίως το διάβασμα και η παρέα σου και σε βοηθούν να χαλαρώνεις και να ξεχνιέσαι. Η οικογένεια ενός φίλου σου μπορεί να είναι η αφορμή για μια επαγγελματική συνεργασία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επιδιώκεις ένα είδος αλήθειας που πιθανόν για κάποιον άλλο να θεωρείται ξεγύμνωμα. Οπότε χαμήλωσε τους τόνους και ακολούθησε λίγο και τις ανάγκες των άλλων ατόμων.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δουλεύεις και δημιουργείς. Γενικά νιώθεις καλά, οπότε και κάτι στραβό να γίνει, εσύ θα εστιάσεις στα θετικά και θα ακυρώσεις με ένα μαγικό τρόπο τα υπόλοιπα. Αυτό που είναι αναγκαίο στις συναλλαγές σου είναι να κρατάς αποδείξεις γιατί μπορεί ξαφνικά να βρεθείς στον αέρα. Πάντως η οικογενειακή ηρεμία και οτιδήποτε σου κάνει καλό, δεν θα σε αφήσουν να κυλήσεις σε μελαγχολία ή σε αρνητικές καταστάσεις. Το ότι έχεις αυτή τη στιγμή ένα δίλημμα για συγκεκριμένα επαγγελματικά ζητήματα δεν πρέπει να το αντιμετωπίζεις σαν κάτι κακό γιατί βλέπεις και την άλλη όψη του νομίσματος που σου είχε διαφύγει. Η παρατήρηση είναι ο εύκολος τρόπο να προστατευτείς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ζήσε την κάθε στιγμή και μην σκέφτεσαι ενοχικά. Η ζωή σου ανήκει και σου δίνει πλουσιοπάροχα όλα αυτά που έχεις οραματιστεί ότι θα γίνουν.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr