Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - 12 έως 18 Ιουλίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 12 έως 18 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Λέοντα, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για φλερτ, αγάπες, ανανεωτικές καταστάσεις, κεραυνοβόλους έρωτες, χαρές και πανηγύρια. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέχεις, παράλληλα, γιατί η πολυαστρία στον Καρκίνο και οι όψεις που δέχεσαι, σε κάνουν λίαν επικίνδυνο/η, κυρίως για τον ίδιο σου τον εαυτό. Συμβουλή μου είναι: περιόρισε την παρόρμησή σου, μην περιμένεις με το ζωνάρι λυμένο για καβγά και μην κάνεις στο ταίρι σου αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει.
Καριέρα – Οικονομικά: Τα ξημερώματα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όπου βρίσκονται ο Άρης και ο Ερμής και πυροδοτούν τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου τόσο οι οικογενειακές όσο και οι επαγγελματικές. Αν θέλεις να κάνεις τώρα μια καινούργια αρχή στη δουλειά ή μια ανακαίνιση στο σπίτι ή μια μετακόμιση, υπάρχει πρόσφορο έδαφος αλλά τίποτε δεν θα είναι απλό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα. Μπορεί να βρω εμπόδια, να κουραστώ, να χρειαστεί να προσπαθήσω πολύ αλλά, τελικά, δεν αποκλείεται να ανοιχθούν νέοι ορίζοντες για μένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Ο Κρόνος βρίσκεται στον Σκορπιό σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυβερνάει το ζώδιό σου. Το πιο πιθανό είναι ότι το ταίρι σου θα σου ασκήσει πιέσεις, ίσως να αναμοχλεύσει καταστάσεις οι οποίες θα επιφέρουν την ένταση ή να παραπονείται συνεχώς για κάτι, να εκφράζει ένα αίσθημα ανικανοποίητου που εν τέλει να το νιώθεις προσβλητικό για σένα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στον Καρκίνο και, μολονότι σχηματίζουν πολύ δύσκολες όψεις, δεν προσβάλλουν το ζώδιό σου. Αντίθετα ευνοούν τις επαφές σου, τα ραντεβού, τις προσπάθειές σου να υλοποιήσεις νέες ιδέες. Να θυμάσαι ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να μην υποκινείσαι από τη ματαιοδοξία σου αλλά να οργανώνεις σχέδια συμβατά προς τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας διαθέσω περισσότερο χρόνο για την οικογένειά μου και, κυρίως, για τους γονείς μου. Μπορεί να μου φαίνεται βαρετό αλλά, τελικά, θα το χαρώ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Με την πολυαστρία στον Καρκίνο, θα πρέπει να αρκεστείς στη ρουτίνα καθώς η προσοχή σου πρέπει να στραφεί σε πιο πρακτικά θέματα. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα και ευνοούν τα φλερτ, τις συναντήσεις, τις απολαύσεις, τις καινούργιες γνωριμίες. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι κάποιες παγίδες θα υπάρχουν πάντα και θα πρέπει να έχεις ευθυκρισία για να μην κάνεις λάθος επιλογές.
Καριέρα – Οικονομικά: Ερμής, Άρης και Νέα Σελήνη (πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Πέμπτης) στον Καρκίνο. Ο τομέας των οικονομικών σου δέχεται πολλά άστρα αλλά και πολλές σκληρές όψεις. Από τη μια σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις νέες ιδέες και σχέδια που θα αυξήσουν το εισόδημά σου και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις κάποια ραντεβού, τα οποία δεν αποκλείεται να επιφέρουν σημαντικούς καρπούς. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα ή απειλητικά κάποια χρέη του παρελθόντος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι αρκετά καλές για να συνδυάσω ταξίδι και δουλειές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ζώδιό σου, σού δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα σχέσεων και δη ερωτικών. Επίσης, στο ζώδιό σου βρίσκονται ο Άρης και ο Ερμής, οι οποίοι ενεργοποιούν τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα. Από το πώς θα χειριστείς αυτές τις επιδράσεις και μόνο εξαρτάται και το πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις. Με λίγα λόγια, ναι μεν θα υπάρξουν ευκαιρίες να μπεις στη δράση και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά θα είσαι νευρικός/η, θα φέρεσαι εγωιστικά και θα γίνεσαι χειριστικός/η με το ταίρι σου, βάζοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη από την Πέμπτη ανοίγει τους ορίζοντές σου και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προβείς σε καινούργιες συνεργασίες, να προβληθείς, να αυξήσεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ωστόσο, όλα αυτά πρέπει να γίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή καθώς οι σκληρές όψεις που επηρεάζουν το ζώδιό σου, μπορεί να επιφέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν βάλλεται ο προσωπικός σου χάρτης.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να είμαι συνετός/η στη διαχείριση των οικονομικών μου και να μην παρασυρθώ σε σπατάλες που μπορεί να με περιορίσουν καλοκαιριάτικα.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σου και πριμοδοτούν τις σχέσεις σου και δη τις ερωτικές καθώς η Αφροδίτη είναι η μαέστρος του έρωτα. Φαίνεται ότι θα υπάρχουν οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, ανανεώσεις όρκων, προτάσεις γάμων, επισημοποιήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι περιοριστικό και ότι ο Κρόνος απαιτεί ανάληψη ευθύνης και σοβαρότητα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη, τον Άρη και τον Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, πρέπει να είστε έτοιμος/η να διαλύσεις κάθε φόβο σου και πρόθυμος/η να δουλέψεις μακριά από τον ανταγωνισμό, μυστικά, στο παρασκήνιο. Ωστόσο, η δουλειά σου δεν θα πάει χαμένη καθώς, μέσα στους επόμενους μήνες, θα αμειφθείς για τις προσπάθειές σου. Προς το παρόν, είναι προτιμότερο να κρατάς τους τόνους χαμηλά. Επίσης, πρέπει να φυλάς τα νώτα σου από τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο που θα στήνεται σε βάρος σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τον εαυτό μου, να τρέφομαι υγιεινά και να κοιμάμαι καλά γιατί χάνω πολλή ενέργεια και πολύ εύκολα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στον Καρκίνο ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ίδιο περιβάλλον θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη. Οι πιθανότητες να ζήσεις κάτι όμορφο είναι αρκετές, αρκεί να το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε κάποια ερωτική φιλία ή μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να αναδυθεί ένας καινούργιος έρωτας.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία και τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, από τη μια οι στόχοι σου θα ευοδώνονται με μεγαλύτερη ευκολία αλλά, από την άλλη, θα νιώθεις ότι όλα γίνονται με μεγάλη δυσκολία και ότι θα υπάρχουν πολλές ανατροπές. Η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθείς λίαν επιτυχώς με τις συλλογικές σου δραστηριότητες, να ψάξεις για συμμάχους, να κάνεις καινούργιες φιλίες ή να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι ότι υπήρχαν πολλά εμπόδια στην προσπάθειά σου να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω γιατί τώρα μπορεί να πληρώσω το κοινωνικό κόστος για έναν κρυφό μου έρωτα.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι, ακόμη και τώρα ντάλα καλοκαίρι, θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να βουτήξεις στα βαθιά νερά των υποχρεώσεων, των αγγαρειών, της καθημερινότητας και όχι των παραλιών, με αποτέλεσμα να παραμελείς την ερωτική σου ζωή. Συγκεντρώσου γιατί μπορεί να καβγαδίσεις με το ταίρι σου. Από την άλλη, η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Λέοντα, συντελούν στο να αμβλυνθούν οι εντάσεις. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι οι σκληρές όψεις που συνοδεύουν τη Νέα Σελήνη, θα πλήξουν τις σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Καρκίνο με τον Άρη και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο να σχηματίζουν αντίθεση με τον Πλούτωνα, αποτελούν τις αστρολογικές συγκυρίες που «προσβάλλουν» τον τομέα της καριέρας σας. Τα δυναμικά ξεκινήματα δεν αποκλείονται αλλά πρέπει να γίνουν με πολύ σταθερά βήματα, με σύνεση και με συγκρότηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο είναι προτιμότερο να «ανακαλύψω» τους συμμάχους μου και να αφοσιωθώ στους φίλους μου που θα έχουν τη διάθεση να με στηρίξουν και να με βγάλουν από τις μαύρες σκέψεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Αντιφατικές εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα. Από τη μια η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης σου δίνει το έναυσμα να αρχίσεις δυναμικά τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τις καλοκαιρινές περιπέτειες αλλά, από την άλλη οι όψεις του Άρη και του Ερμή με τον Πλούτωνα καθώς επίσης και το αποκλίνον τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό, μιλάνε για επικίνδυνα σενάρια και με υποχρεώνουν να σου συστήσω μεγάλη προσοχή όταν ταξιδεύεις, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθείς αλλά και πριν θεωρήσεις ότι έχεις τον έλεγχο στον έρωτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο συνδυασμός της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα είναι καλός για θέματα καριέρας αλλά το πρόβλημα είναι το τετράγωνο που τείνουν να κλείσουν με τον Κρόνο, το οποίο ταλανίζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πρόσεχε τις κινήσεις σου και μην στηρίζεσαι στην τύχη σου. Ό,τι πετύχεις αυτή την περίοδο, θα το πετύχεις με πάρα πολύ κόπο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω το καλύτερο που μπορώ με τις συγκεκριμένες πλανητικές επιδράσεις: να προσπαθήσω να αποκτήσω καινούργιες εμπειρίες είτε μέσω των σπουδών, των γνώσεων, της επιμόρφωσης είτε μέσω των ταξιδιών και των επαφών με περισσότερο κόσμο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Τα ξημερώματα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, το περιβάλλον που -εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου ενώ παρέα της οργιάζουν ο Ερμής και ο Άρης που πυροδοτούν τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα. Φαίνεται ότι θα έχεις πολλά σεξουαλικά κέφια συνοδευμένα από αρκετές δόσεις ψυχικής αναστάτωσης. Αν εκτονώνεις τη λίμπιντό σου στην κρεβατοκάμαρα, έχει καλώς. Αλλιώς αναμένονται εντάσεις που δεν αποκλείεται να αποβούν βλαπτικές για τη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη, τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο και τις σκληρές όψεις τους με Ουρανό και Πλούτωνα, το βάρος των ημερών πέφτει στον οικονομικό τομέα και ιδιαίτερα στις υποθέσεις σου που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές, κληρονομιές ή με οικονομικά τρίτων που διαχειρίζεσαι εσύ. Πρόσεχε κάθε σου κίνηση και μην πάρεις ρίσκα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη και τον Δία στο ένατο ηλιακό μου σπίτι θα έχω τις ευκαιρίες να ταξιδέψω αλλά θα είναι ευκαιρίες με το σταγονόμετρο, μιας και ο Κρόνος συμμαζεύει αρκετά την υπερβολή που θα είχαν χωρίς το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη. Ας έχω μέτρο…

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Τα ξημερώματα της Πέμπτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όπου βρίσκονται ο Ερμής και ο Άρης και πυροδοτούν τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα. Έντονα πάθη συνοδευμένα από αυξημένες ανάγκες για επιβεβαίωση βγαίνουν στην επιφάνεια και σε εξωθούν στο να περιμένεις από το ταίρι σου τις επιβεβαιώσεις που εσύ δεν δίνεις στον εαυτό σου. Πρόσεχε γιατί δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες που θα σε βάλουν σε μια νέα τροχιά στην προσωπική σου ζωή, δυσάρεστη ή ευχάριστη, ανάλογα με τη διαχείριση που θα κάνεις τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει μία περίοδο που ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, τις συζητήσεις, τις επαφές και τα ραντεβού. Ωστόσο, κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική γιατί οι όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και ο Άρης από τον Καρκίνο μπορεί να αποβούν λίαν επικίνδυνες και ανατρεπτικές γι’ αυτό πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις με ψυχραιμία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Λέοντα θα μπορέσω να κάνω κάποιους διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, κλπ αλλά και πάλι θα πρέπει να θυμάμαι ότι θα πιεστώ.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Λέοντα το κλίμα στις σχέσεις σου είναι αρκετά ευχάριστο, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ, επιβεβαιώσεις, ερωτικά παιχνίδια, καινούργιες γνωριμίες ενώ είναι πιθανοί οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Από την άλλη, ο Κρόνος απαιτεί ευθύνες και θα ενισχύσει μόνο όσους αντιμετωπίζετε την προσωπική σας ζωή με απόλυτη σοβαρότητα.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της καθημερινότητας και της δουλειάς σου, τον Καρκίνο, όπου βρίσκονται ο Άρης και ο Ερμής. Οι εξελίξεις θα είναι αντιφατικές. Από τη μια θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να προωθήσεις τις δουλειές σου και πιθανώς για επεκτάσεις ενώ από την άλλη θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τις ανατροπές, τις δυσκολίες, τις πιέσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Ας μην

 

 
ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Τα ξημερώματα της Πέμπτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, το περιβάλλον που σχετίζεται με τους έρωτές σου και στο οποίο βρίσκονται ο Άρης και ο Ερμής. Το πλανητικό σκηνικό είναι φτιαγμένο για να ξεδιπλώσεις την ερωτική σου διάθεση, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να μπεις σε περιπέτειες, να βιώσεις έναν καινούργιο έρωτα αλλά οι δύσκολες όψεις δεν αποκλείουν ούτε τους χωρισμούς, ούτε τα λάθη, ούτε τις εντάσεις. Όλα εξαρτώνται από τον προσωπικό σου χάρτη.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας βρίσκονται στο ζώδιο της δουλειάς, της υγείας, της καθημερινότητάς σου και σχηματίζουν ένα αρκετά σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναλάβεις πολλές ευθύνες και αγγαρείες αλλά, αν δουλέψεις με ζήλο και συνέπεια, θα αμειφθείς για τις θυσίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τα ταλέντα μου τώρα που υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Επίσης, καλά θα κάνω να μην ενδίδω σε υπερβολές στο φαγητό και στο ποτό γιατί θα αποβούν βλαπτικές για την υγεία μου και είναι πολύ πιθανό να πάρω κιλά και να στεναχωρηθώ.

Πηγή: astrology.gr