Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Τα περίεργα προϊόντα που εξουδετερώνουν τον ιδρώτα

Τα περίεργα προϊόντα που εξουδετερώνουν τον ιδρώτα

Ο γιατρός Chris Steele βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «This Morning», και αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον ιδρώτα-και το πιο σημαντικό, πώς να τον εξουδετερώνετε!

Κατά την παραμονή του στην εκπομπή του ITV1 που παρουσιάζουν οι  Amanda Holden και Phillip Schofield, ο επιστήμονας αναφέρθηκε σε ορισμένα tips που μάλλον οι τηλεθεατές δεν είχαν ακούσει ξανά. Όπως ανέφερε, η μαγειρική σόδα και χυμός λεμονιού μπορεί να είναι το μυστικό όπλο στον πόλεμο της εφίδρωσης και της οσμής του σώματος.

«Ταμπονάροντας λίγο χυμό λεμονιού πάνω στις μασχάλες σας πριν πάτε στο κρεβάτι, καταπολεμά πραγματικά την οσμή», αποκάλυψε στους έκπληκτους Amanda και Phillip.

«Η μαγειρική σόδα είναι επίσης πολύ καλή. Αποτελείται από διττανθρακικό νάτριο το οποίο όταν εφαρμόζεται στους πόρους του δέρματός σας, δημιουργεί ένα αέριο που βοηθά τον ιδρώτα να εξατμίζεται πιο γρήγορα», τόνισε.

Ο Δρ. Steele σημείωσε ότι οι παράγοντες που ενισχύουν την δυσάρεστη αυτή οσμή του ιδρώτα, είναι εκτός από το στρες, ο καφές και το αλκοόλ.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr