Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με τη Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον ζωδιακό σου άξονα, θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι καθώς θα είσαι ευαισθητοποιημένος/η συναισθηματικά, θα καλύπτεσαι –εσφαλμένα– πίσω από την «ασπίδα» του εγωισμού σου και, φυσικά, έτοιμος/η να κάνεις λάθη, να εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, να δημιουργήσεις εντάσεις. Καλό θα ήταν να έχεις περισσότερη αυτοκυριαρχία και αυτοσυγκράτηση, κόντρα στον παρορμητικό σου χαρακτήρα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος αυτή ανάβει το κόκκινο φως στους φρενήρεις ρυθμούς σου και σε καλεί να κάνεις μία στάση για ανασυγκρότηση πριν προβείς σε υπογραφές συμβολαίων, σε καθοριστικές αποφάσεις για τις μελλοντικές σου συνεργασίες, σε συνεταιρισμούς. Θα πρέπει να προσέχεις την κάθε σου κίνηση, να μην κάνεις τίποτε βιαστικό και, επειδή ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σου φέρει και πάλι άτομα ή συμφωνίες του παρελθόντος στο προσκήνιο, να μη βιαστείς να οριστικοποιήσεις αποφάσεις για να γλυτώσεις από διλήμματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας επικεντρωθώ στο να τα βρω με τον εαυτό μου, ας κάνω την ενδοσκόπησή μου, ας εντοπίσω πού έχω κάνει λάθος, ώστε με καθαρότερο μυαλό και περισσότερη ευθυκρισία να κάνω τις επιλογές μου αργότερα…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Με τον Άρη και τον Δία στην Παρθένο, φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες αχτίδες φωτός για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς, ακόμη κι αν σε αποσπάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα επιβεβαιωθείς από τις επιτυχίες σου στα φλερτ. Συστήνω να δραστηριοποιηθείς, προκειμένου να αντλήσεις όσο το δυνατόν περισσότερη χαρά από τον έρωτα και να ξεχαστείς, έστω και για λίγο, μιας και η καθημερινότητα θα σε ρουφάει.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της καθημερινής σου προσφοράς, υγείας, εργασίας, αλλού θα πατάς κι αλλού θα βρίσκεσαι. Στον ίδιο άξονα (Ζυγού – Κριού) πραγματοποιείται και η σεληνιακή έκλειψη, εντείνοντας τα προβλήματα. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες που θα τις αντιλαμβάνεσαι ως αγγαρείες, θα νιώθεις πιεσμένος/η, θα συμβαίνουν πολλές ανατροπές, θα κουράζεσαι και -αρκετές στιγμές- θα απογοητεύεσαι γιατί θα αισθάνεσαι ότι οι κόποι σου πάνε χαμένοι. Κάνε λίγη υπομονή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την κούραση, το άγχος και τις εντάσεις θα πρέπει να προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Ας προσπαθώ να τρέφομαι πιο υγιεινά και να κοιμάμαι περισσότερο.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Με τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, αναμένονται μοιραίες συναντήσεις και, γενικότερα, καταστάσεις. Στον ίδιο άξονα (Ζυγού – Κριού) πραγματοποιείται και η έκλειψη της Σελήνης που μάλλον σου επιφυλάσσει μοιραία γεγονότα και, μάλιστα, όχι αναγκαστικά αρνητικά. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι θα εγείρουν βαθειά συναισθήματα που θα σε κάνουν να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου χαρακτηριστικά που μάλλον απέφευγες να συνειδητοποιήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η ευνοϊκή για το ζώδιό σου Αφροδίτη στον Λέοντα θα είναι βοηθητική για τις επαφές σου αλλά δεν επαρκεί ώστε να αμβλύνει όλες τις εντάσεις που πιθανό να προκληθούν από τον ανάδρομο Ερμή. Παράλληλα, ο Άρης από την Παρθένο, δείχνει ότι θα αναγκαστείς να σηκώσεις κι άλλα βάρη, τόσο επαγγελματικά όσο και οικογενειακά, που δεν αποκλείεται να εντείνουν τη νευρικότητά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιαστώ περισσότερο στις ανάγκες των παιδιών μου. Πιθανώς να χρειάζονται τη βοήθειά μου σε κάτι και να μην το έχω αντιληφθεί.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι, με την επίδραση της Σεληνιακής έκλειψης, δεν θα έχεις πολλή όρεξη για έρωτες και προσωπική ζωή. Θα αναγκαστείς να εστιαστείς στις υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς εύκολα στις απαιτήσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι παντρεμένος/η ή συζείς με το ταίρι σου, να προσέχεις γιατί η νευρικότητά σου ή του/της συντρόφου σου μπορεί να μετατρέψουν το σπίτι σε πεδίο μάχης…
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον Ζυγό και να επηρεάζει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας ενώ τη Δευτέρα πραγματοποιείται στον ίδιον άξονα (Ζυγού – Κριού) και η σεληνιακή έκλειψη, αποτελώντας το κερασάκι στην τούρτα. Πρόσεχε κάθε σου κίνηση τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια. Ο κίνδυνος να ενσκήψουν πολύ σοβαρά προβλήματα είναι μεγάλος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να αποφύγω τις συζητήσεις με τους ανωτέρους μου αυτή την περίοδο. Αν έχω κάτι να διεκδικήσω, ας περιμένω τουλάχιστον για ένα δεκαπενθήμερο.

 

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που συνεχίζει τη διαδρομή της στο ζώδιό σου, σου επιτρέπει να είσαι ο πρωταγωνιστής των ερώτων, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αξιοποίησέ την όσο μπορείς αλλά φρόντισε να μην εμπλακείς σε επικοινωνιακά λάθη, παρεξηγήσεις και λόγια του αέρα. Επίσης, μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρεισφρήσει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, λέγοντας πράγματα που μπορεί να ληφθούν «περίεργα» και να προκαλέσουν δυσθυμία.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα αναγκαστείς να μπεις στη δράση για να δώσεις λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που είναι απειλητικές για την ψυχική σου γαλήνη… Ωστόσο, με λίγη προσπάθεια θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποιες εκκρεμότητες, αρκεί να είσαι μεθοδικός/η, να μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς της αγοράς και να μην κάνεις περιττά έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην πάρω τώρα καθοριστικές αποφάσεις και, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να αποφύγω τις επαγγελματικές συζητήσεις, ιδιαίτερα αν τα θέματα που θα αναπτύξω είναι καθοριστικά για το μέλλον μου.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Με τον Άρη και τον Δία στο ζώδιό σου όλο και κάτι θα γίνεται και θα σε βάζει στην πρίζα να εστιάζεσαι στα φλερτ, στο «κυνήγι του θησαυρού», να μπαίνεις στη δράση για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, όταν ο Άρης δεν εκτονώνεται στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές, καλά θα κάνεις να προσέχεις τι λες και πότε, τι κάνεις και πώς.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον άξονα Ζυγού – Κριού, των οικονομικών σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει το ίδιο περιβάλλον, γεγονός που κρούει εκκωφαντικό κώδωνα να προσέχεις για να έχεις. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που θα μπορούσαν να σε βάλουν σε μπελάδες, σπεύσε να βρεις λύσεις. Ωστόσο, αν μπορείς να αποφύγεις του διακανονισμούς χωρίς συνέπειες, κάντο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο ζώδιό μου θα έχω την τάση να είμαι πιο νευρικός του συνηθισμένου μου. Ας προσέχω για να μην προκαλέσω εντάσεις και αντιπαραθέσεις με αγαπημένους μου και, ακόμη περισσότερο, με συνεργάτες στη δουλειά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ζωδιακό σου άξονα και μπορεί να αποβεί λίαν επικίνδυνη για τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν συνυπολογίσω και τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, πρέπει να σου κρούσω τον κώδωνα γιατί δεν αποκλείεται να μπεις σε διλήμματα, να έχεις μοιραίες συναντήσεις από το παρελθόν, να κάνεις λάθη επιλογών. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις καμία σημαντική απόφαση αυτή την περίοδο, να παρατηρείς τα γεγονότα και να πάρεις τις αποφάσεις σου μετά τις 15 Οκτώβρη.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζωδιακό σου άξονα και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η στις συνεργασίες σου, να αποφύγεις τις υπογραφές συμβολαίων και τις καθοριστικές αποφάσεις, να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και να μη δημιουργήσεις έχθρες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στην Παρθένο είναι πιθανό να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου. Ας προσπαθήσω να αποφύγω τα άτομα για τα οποία δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ιδιαίτερα στη δουλειά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι δεν αναμένονται σπουδαίες εξελίξεις ερωτικού χαρακτήρα αυτή την περίοδο. Ωστόσο, ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στο φιλικό για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου γι αυτό και δεν αποκλείεται να σε βάλουν στη διαδικασία να αποζητήσεις την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Ίσως να σου επιφυλάσσουν την ευχάριστη έκπληξη σε συναντήσεις με φίλους ή μπορεί ένα φιλαράκι να είναι η έκπληξη…
Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού δημιουργούν ένα κλίμα αναστάτωσης καθώς η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ πιεστική και έρχεσαι αντιμέτωπος/η με «εφιάλτες» και φόβους. Αρνητικά συναισθήματα σε αγχώνουν και αν δεν τα αποβάλεις με ισχυρή βούληση, μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα υγείας ψυχοσωματικού χαρακτήρα. Αν νιώθεις ότι οι αγγαρείες σε βαραίνουν, ζήτα τη βοήθεια των φίλων σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω αν καλύψω τα νώτα μου από τα κουτσομπολιά που μπορεί να πουν σε βάρος μου. Τουλάχιστον, ας μην δίνω εγώ δικαιώματα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον άξονα, ο οποίος –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτές σου, θα προκαλέσει την αναστάτωσή της. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να έχεις κάποιες μοιραίες συναντήσεις και ίσως βιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα. Να θυμάσαι ότι μάλλον θα θερίσεις ό,τι έσπειρες που σημαίνει ότι το μοιραίο δεν είναι αναγκαστικά αρνητικό, αρκεί να έχεις σπείρει τον σωστό σπόρο…
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Δία στην Παρθένο, το περιβάλλον της καριέρας σου, δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες αλλά ο Άρης που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, «δηλώνει» ότι θα δουλέψεις πολύ σκληρά και ίσως αδημονείς καθώς θα νιώθεις ότι φορτώνεσαι με αγγαρείες και ευθύνες που δεν σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, ας παρακολουθώ τα γεγονότα κι αν συνειδητοποιήσω ότι πρέπει να αναθεωρήσω στόχους, φίλους, συλλογικές δραστηριότητες, ας μη διστάσω να το κάνω γιατί θα απελευθερωθώ και θα μπορέσω μετά να κάνω κάτι καλύτερο για μένα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη δουλειά, θα σε αποσπάσουν από τους έρωτες και θα σε εξωθήσουν να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Αν θέλεις να συντηρήσεις τις ισορροπίες στο σπίτι και να μην το μετατρέψεις σε πεδίο βολών, προσπάθησε να εξηγείς στο ταίρι σου το πώς αισθάνεσαι και το τι αντιμετωπίζεις στη δουλειά. Ευτυχώς, ο Δίας και ο Άρης από την Παρθένο μπορεί να είναι βοηθητικοί καθώς θα δημιουργήσουν κάποιες διεξόδους για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, προκαλώντας όλα τα ευτράπελα, δηλαδή παρεξηγήσεις, ανατροπές, εντάσεις. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι η έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ζυγού – Κριού τα ξημερώματα της Δευτέρας, δημιουργώντας ένα τσουνάμι υποχρεώσεων, ευθυνών, αγγαρειών που θα αναγκαστείς να επωμιστείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι διαλλακτικός/η με την οικογένειά μου. Δεν αποκλείονται οι εντάσεις, οι διαξιφισμοί αλλά ίσως και κάποια προβλήματα στο σπίτι (βλάβες, κλπ).

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στον Λέοντα εν μέσω εκλείψεων και με ανάδρομο Ερμή καλά κρατείς στον αισθηματικό τομέα. Ανεξάρτητα από τα ευτράπελα που λίγο ή πολύ πλήττουν τους πάντες αυτές τις μέρες, φαίνεται ότι τελικά η σχέση σου έχει μπει στον αυτόματο πιλότο που την οδηγεί πολύ καλά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και τον Δία στην Παρθένο θα πρέπει να στρέψεις τη δράση σου στο να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές ή να εστιαστείς στις επενδύσεις σου (αν υπάρχει τέτοια εκδοχή εν μέσω κρίσης). Ωστόσο, να προσέχεις τι υπογράφεις, αν χρειαστεί, γιατί η περίοδος είναι λίαν επικίνδυνη καθώς αν είναι να συμβεί κάτι ανάποδο, θα συμβεί…
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κάποιες μοιραίες συναντήσεις μπορεί να αποτελέσουν το γεγονός της εβδομάδας. Το αν είναι καλές ή κακές εξαρτάται από τον προσωπικό μου χάρτη και από το αν βλέπω τα πράγματα με θετικό ή αρνητικό τρόπο.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Ο συνδυασμός που επηρεάζει την προσωπική σου ζωή και, κυρίως, τις ερωτικές σου σχέσεις, είναι τόσο αλλοπρόσαλλος που μόνο ένας αξιοπρεπής Ιχθύς θα μπορούσε να τον αντέξει. Ωστόσο, μέσα σε όλα, το αξιοσημείωτο είναι ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε εξωθεί στην ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Μολονότι ο Δίας από την Παρθένο ανοίγει το παράθυρο για να μπει το νέο ταίρι ή η ανανέωση της σχέσης σου, ο Άρης που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, δεν αποκλείει τους καβγάδες και απαιτεί εκτόνωση στα ενδότερα…
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας στον άξονα Ζυγού – Κριού που σχετίζεται με τις οικονομικές σου υποθέσεις. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό, εγκυμονεί κινδύνους αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που σε απειλούν, προσπάθησε να τις διεκπεραιώσεις. Ωστόσο, αν μπορείς να αποφύγεις τις υπογραφές οικονομικών διακανονισμών, είναι προτιμότερο να τις αναβάλεις για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην παρασυρθώ τώρα από τους πειρασμούς της αγοράς. Ας κάνω λίγη οικονομία για να μην αντιμετωπίσω προβλήματα ρευστότητας.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr