Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - 9 έως 15 Αυγούστου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 9 έως 15 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης περνάει την Κυριακή στον Λέοντα, το ζώδιο των ερώτων σου όπου κινείται ανάδρομα η Αφροδίτη ενώ την Παρασκευή, στο ίδιο περιβάλλον, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη! Φαίνεται ότι ο Φτερωτός Θεός είναι με το μέρος σου καθώς φωτίζεται το σκηνικό και σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις όπως θέλεις: διασκέδαση, καλοπέραση, ξεγνοιασιά, ερωτικές περιπτύξεις, φλερτ, απόλαυση. Πιθανές είναι και οι επιστροφές ατόμων του παρελθόντος σου, αλλά χαρά θα πάρεις και από ανανεώσεις όρκων στις μόνιμες σχέσεις σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο αλλά πιο σημαντική είναι η είσοδος του Δία στην Παρθένο από την Τρίτη, όπου θα παραμείνει για έναν χρόνο. Αρχίζει μία περίοδος που είναι καλή για να συζητήσεις θέματα επαγγελματικού χαρακτήρα και να μπεις στην προσπάθεια να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή, με τη Νέα Σελήνη και το τρίγωνό της με τον Ουρανό, αρχίζει μία περίοδος που είναι καταπληκτική για καινούργια ξεκινήματα, ιδιαίτερα αν θέλω να ασχοληθώ με τα παιδιά μου, με έρωτες ή με το να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Από την Τρίτη, ο Δίας θα βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, όπου θα παραμείνει για έναν χρόνο! Επίσης στο ίδιο περιβάλλον, αυτήν την περίοδο, βρίσκεται και ο Ερμής. Οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες καθώς θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε βάλουν στο παιχνίδι και θα σε εξωθήσουν στο να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να χαρείς, να είσαι πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός/η.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Λέοντα, θα επηρεάσει θέματα οικογένειας και καριέρας. Ναι μεν σου επιτρέπει να κάνεις κάποια αποδοτικά ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέχεις γιατί, παράλληλα, στο ίδιο περιβάλλον θα περάσει και ο Άρης (από την Κυριακή) και θα προκαλεί εντάσεις, καβγάδες, αντιπαραθέσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να περάσω καλά με την οικογένειά μου ή να ασχοληθώ με την ακίνητη περιουσία μου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Από την Κυριακή ο Άρης περνάει στον Λέοντα, όπου την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη. Αυτήν την περίοδο, ευνοούνται οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι συζητήσεις, οι παρέες, οι έξοδοι, τα φλερτ και, γενικότερα, όλα τα χαρωπά συνοδευτικά του καλοκαιριού. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, δεν αποκλείεται να σου φέρει συναντήσεις ή συζητήσεις που εκκρεμούσαν από παλιά.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο αλλά η σπουδαιότερη μετακίνηση είναι η είσοδος του Δία στην Παρθένο από την Τρίτη, όπου θα παραμείνει για έναν χρόνο και θα είναι βοηθητικός για τις δουλειές σου. Ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν, κράτα μικρό καλάθι και να θυμάσαι ότι κάθε τι που θα κερδίσεις μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να οφείλεται σε σκληρή δουλειά. Γιατί σύντομα ο Κρόνος θα μπει οριστικά στον Τοξότη και θα αποτελέσει τον σκληρό σου κριτή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω αυτές τις μέρες για να ξεκουραστώ και να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου γιατί με περιμένει ένας σκληρός χειμώνας και θα πρέπει να αντεπεξέλθω στα δύσκολα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Μετά τον Ερμή, από την Τρίτη θα περάσει και ο Δίας στην Παρθένο που θα κάνει τη διαφορά, μιας και αναμένονται ευχάριστες συναντήσεις, συζητήσεις, καλύτερη διάθεση, περισσότερα φλερτ. Επίσης αρχίζει μία καλή περίοδος για διακοπές μιας και ενισχύεται ο τομέας των ταξιδιών σου. Ακόμη κι αν δεν γίνει τίποτε φαντασμαγορικό, το ευχάριστο είναι ότι όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα σε ευχαριστεί και θα σε βάζει στο παιχνίδι.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης περνάει στον Λέοντα όπου βρίσκεται η ανάδρομη Αφροδίτη και επίσης την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη. Με λίγα λόγια, ο τομέας των οικονομικών σου κλέβει την παράσταση καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις κάποια χρήματα που σου χρωστούν ή να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητές σου ή να κάνεις πολλά έξοδα ή να ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να περάσω λίγο πιο χαλαρά για να αντέξω στα ωράρια και στις υποχρεώσεις που από τις αρχές του φθινοπώρου θα αναγκαστώ να αναλάβω.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου την Κυριακή, όπου κινείται ήδη ανάδρομα η Αφροδίτη, ενώ την Παρασκευή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και ανοίγει το φάκελο «σχέσεις» και δη τις ερωτικές. Η αλήθεια είναι ότι τώρα δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου, να επαναξιολογήσεις τα συναισθήματά σου, να πάρεις αποφάσεις, να στοχαστείς για το πώς θα διαχειριστείς τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή προτάσεις ή ακόμη και τα κολλήματά σου. Πάντως, η περίοδος ενδείκνυται για δράση και φλερτ, για διακοπές και διασκέδαση.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, όπου θα μπει και ο Δίας (από την Τρίτη). Οι συγκεκριμένες διελεύσεις θα σε εξωθήσουν και θα είναι βοηθητικές για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για να διακανονίσεις κάποια χρέη σου με πιο συμφέροντες όρους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο της ζωής μου ένα άτομο από το παρελθόν και να μου προτείνει συνεργασία ή κάποια διαπροσωπική σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Από την Τρίτη που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο, μέρα με τη μέρα, θα παίρνεις τα πάνω σου και θα αυξάνονται οι πιθανότητες για κατακτήσεις και φλερτ. Σημαντική αστρολογική συγκυρία για σένα είναι ότι βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιό σου, ο οποίος θα συντελέσει στο να ανακτήσεις τη διάθεσή σου για επικοινωνία και την εξωστρέφειά σου, να φλερτάρεις και να παίξεις παιχνίδια μυαλού που σου αρέσουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, όπου θα βρίσκεται και ο Άρης (από την Κυριακή). Αν κάνεις το λάθος να παραμείνεις στη δουλειά, το πιο πιθανό είναι ότι θα εξαντληθείς από το βάρος των ευθυνών και των αγγαρειών που θα αναγκαστείς να αναλάβεις. Προσπάθησε να μην ξεπερνάς τις αντοχές σου και μη γίνεσαι έρμαιο των φόβων σου γιατί μπορεί να σου προκαλέσουν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Είναι προτιμότερο να ξεκουραστείς τώρα που η περίοδος όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος μου και από τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα από την Κυριακή, θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Στον Λέοντα κινείται ανάδρομα η Αφροδίτη ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη που «βλέπει» θετικά το ζώδιό σου και, με περισσότερη και καλύτερη διάθεση, σε βάζει στην πρίζα να ασχοληθείς με έρωτες, φιλίες, παρέες, διασκέδαση, φλερτ, καλοκαιρινά παιχνίδια.
Καριέρα – Οικονομικά: Το θέμα στόχοι και δημιουργικότητα έρχεται στο προσκήνιο. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, όπου θα μπει και ο Δίας από την Τρίτη, θα είναι δύσκολο να βρεις συμμάχους για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θεωρώ ότι η περίοδος είναι καλή αποκλειστικά για διακοπές που τις χρειάζεσαι γιατί ο χειμώνας αναμένεται αρκετά κουραστικός.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κάποια ερωτική σχέση που είχε γίνει φιλία μπορεί να ξαναχτυπήσει την πόρτα της καρδιάς μου για να πάρει την αρχική της μορφή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Οι αισθηματικές σου υποθέσεις καλυτερεύουν θεαματικά με την είσοδο του Δία στην Παρθένο, διέλευση που σε ευνοεί και θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο χρόνο. Στο ίδιο περιβάλλον βρίσκεται και ο Ερμής, ο οποίος θα διευκολύνει επικοινωνιακά το παιχνίδι σου. Να είσαι ανοικτός/ή στις φιλίες, στα καλέσματα, στις μεγάλες παρέες γιατί μέσα στο πλήθος μπορεί να κρύβεται η ευχάριστη έκπληξη…
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης περνάει στον Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου και εγκυμονεί τον κίνδυνο να γίνουν τα νεύρα σου «τσατάλια», λόγω των ευθυνών που θα αναγκαστείς να αναλάβεις. Μέσα στο κατακαλόκαιρο κι όταν η διάθεσή σου είναι να κλειστείς στο άβατό σου για να απολαύσεις τον έρωτα, θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις υποχρεώσεις, γεγονός στο οποίο «προσυπογράφει» και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Λέοντα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το απόγευμα της Παρασκευής θα υπάρχει ένα πιο θετικό κλίμα για να προωθήσω σημαντικές για την καριέρα μου υποθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Από την Κυριακή ο Άρης θα βρίσκεται στον Λέοντα, όπου κινείται ανάδρομα η Αφροδίτη και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη. Το πανηγύρι αρχίζει! Ταξίδια με τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια ή ταξίδια φαντασίας! Σημασία έχει ότι όλα είναι ουσίας κι όλα πλαισιώνονται από ερωτικές περιπτύξεις, συναισθήματα χαράς, καλοκαιρινά παιχνίδια, ανανεωτικές καταστάσεις, δηλαδή τα κατάλληλα σκηνικά στην υπηρεσία της ανεβασμένης σου λίμπιντο.
Καριέρα – Οικονομικά: Ασυζητητί αυτή η περίοδος είναι κομμένη και ραμμένη για τις διακοπές σου. Ωστόσο, αν παραμείνεις στις επάλξεις, το καλύτερο είναι να αξιοποιήσεις τον Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο και τις ενέργειες που αλλάζουν λόγω της εισόδου του Δία στην Παρθένο και να ασχοληθείς με την καριέρα σου, να επανεξετάσεις στόχους, να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις τα ραντεβού σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό είναι μοναδικό για μένα καθώς ευνοεί κάθε προσωπική μου δραστηριότητα, τα ταξίδια και τις πνευματικές μου ανησυχίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Ο Ερμής βρίσκεται ήδη στην Παρθένο και σε βάζει στην πρίζα για ταξίδια, ενώ από την Τρίτη στο ίδιο ευνοϊκό περιβάλλον περνάει και ο Δίας για να παραμείνει έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα αρχίζει μια περίοδος που προσφέρεται για περιπέτειες, ταξίδια, φλερτ. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να πάρεις την άδειά σου, αξίζει τον κόπο να προγραμματίσεις μια έξοδο, έστω για το Σαββατοκύριακο, με σκοπό να μείνετε λίγο μόνο με το ταίρι σου και να ανανεωθείτε ή να ψάξεις μια καινούργια περιπέτεια.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης την Κυριακή περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, όπου κινείται ανάδρομα η Αφροδίτη και θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη την Παρασκευή. Αυτός ο συνδυασμός είναι λίγο επικίνδυνος για τις οικονομικές σου δοσοληψίες γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο ή να παρασυρθείς από κόλακες που θα σου υποσχεθούν πολύ εύκολα κέρδη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα έχω πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αυτήν την περίοδο. Ας προσπαθήσω να μη γίνομαι μυστηριώδης ή δυσάρεστος/η στα αγαπημένα μου πρόσωπα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης περνάει την Κυριακή στον Λέοντα, όπου κινείται ανάδρομα η Αφροδίτη και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη. Ανεβαίνει η διάθεσή σου για ερωτοτροπίες αλλά μαζί της και οι ανταγωνισμοί, οι διαξιφισμοί, τα πείσματα. Τελικά οι ισορροπίες θα συντηρηθούν, έστω και με δυσκολία αλλά το ευχάριστο είναι ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τους έρωτές σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο. Αν, ωστόσο, θέλεις να κάνεις κάποια σημαντικά ραντεβού ή να συζητήσεις ένα θέμα από το οποίο εξαρτώνται οι εξελίξεις στη δουλειά, είναι προτιμότερο να το δρομολογήσεις μετά το απόγευμα της Παρασκευής που η Νέα Σελήνη σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό ανοίγει τους ορίζοντές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τρίτη, ο Δίας μπαίνει στην Παρθένο, όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα έχω τις ευκαιρίες να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου υποθέσεις που σχετίζονται με εφορία, τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο αλλά το σύνθημα για τις μεγάλες αλλαγές ενέργειας και διάθεσης το δίνει η είσοδος του Δία στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Διασκέδαση μέχρι πρωίας, ποτό και ερωτοτροπίες που, ωστόσο, μπορεί να βάλουν σε δοκιμασία τη μόνιμη σχέση σου, αν ανήκεις στους άτακτους Ιχθύες.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης περνάει στον Λέοντα, το ζώδιο της καθημερινότητας και της υγείας σου, όπου βρίσκεται η ανάδρομη Αφροδίτη και την Παρασκευή θα γίνει η Νέα Σελήνη. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα φέρει κάποια μικρή αναστάτωση καθώς είναι πιθανότατο να αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες που θα σε βγάζουν, έστω και για λίγο, από τους καλοκαιρινούς σου ρυθμούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Δία στην Παρθένο σε συνδυασμό με τη διέλευση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, θα ευνοήσει αρκετά τις σχέσεις και τις συνεργασίες μου. Ας οργανώσω τα σημαντικά μου ραντεβού.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr