Τετάρτη , 21 Σεπτέμβριος 2022
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δυνατές παρουσίες ανθρώπων κύρους σε καθοδηγούν σε υψηλότερες αναζητήσεις, μακριά από τα απλά πράγματα της καθημερινότητας. Το ζητούμενο όμως είναι να ανακαλύψεις μόνος σου την αλήθεια που κρύβεται εκεί.
Έρωτας: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, του τρίτου δεκαημέρου, θα βρεις το σωστό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων σου. Η συζήτηση με έναν Δίδυμο μπορεί να σε βγάλει από κάποια τέλματα. Ένας Καρκίνος θα σε δοκιμάσει με τον τρόπο του, γι’ αυτό θα πρέπει να τον αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι ελπίδας για βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς σου, εκεί όπου θα βρεις και τις απαραίτητες λύσεις, κυρίως σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Από την άλλη, θα χρειαστεί να συνευρεθείς επαγγελματικά με άτομα, που δεν είναι εύκολο να συνεργαστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές ανησυχίες, οι οποίες, όμως, όσο περνάει η μέρα θα σε αφήνουν. Άνθρωποι γύρω σου θα μπορέσουν να σε διαβεβαιώσουν ότι οτιδήποτε και να περνάς θα λυθεί, γιατί έχει περάσει πλέον κάθε κίνδυνος ξαφνικής αλλαγής και ανατροπής.
Έρωτας: Δοκιμάζεσαι συναισθηματικά αυτές τις μέρες και μέσα από αυτό μαθαίνεις τον τρόπο που θα διατηρήσεις τη σχέση σου. Η γνωριμία με έναν Καρκίνο ή έναν Ιχθύ σου ταιριάζει καλύτερα, επειδή οι προσωπικότητές σας αλληλοσυμπληρώνονται.
Οικονομικά & Καριέρα: Δε βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα και αυτό οδηγεί σε διενέξεις και παρεξηγήσεις στις συνεργασίες σου. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο για να επανέλθουν οι ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ο Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε παρακινεί να δείξεις ότι τα σχέδια και οι αποφάσεις σου κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ παράλληλα σε βοηθάει να εμπνέεσαι και να δημιουργείς. Οφείλεις, ωστόσο, να κάνεις σωστές διακρίσεις, να ξεχωρίζεις δηλαδή τις σωστές από τις λάθος επιλογές, κάτι που σε δυσκολεύει αυτή την περίοδο.
Έρωτας: Έχεις συσσωρεύσει θυμό που θα πρέπει να τον διοχετεύσεις σε μια παραγωγική συζήτηση με το άλλο πρόσωπο της σχέσης σου, για να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο και εσύ να καταλήγεις να αμφισβητείς τα συναισθήματά σου. Ένας Αιγόκερως σε καταπιέζει γιατί επισημαίνει συνέχεια τις ελλείψεις και τα κακώς κείμενά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι μια περίοδος που θέλεις να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Μια τέτοια τακτική δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα σου, μπορείς όμως να την χρησιμοποιήσεις εξαιρετικά. Μια διαμάχη για κληρονομικά θέματα με ένα πρόσωπο από την οικογένεια μπορεί να ξεκινήσει και πάλι. Χρειάζεται να χειριστείς την υπόθεση διπλωματικά, για να μη ξεφύγει η κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μοιράσεις τον χρόνο σου μεταξύ των δικών σου θέλω και των αναγκών των κοντινών σου ανθρώπων. Πιθανόν να μην είναι εύκολο γιατί ανακύπτουν και νέα θέματα, τα οποία ζητούν από το χρόνο σου. Εάν βάλεις προτεραιότητες και δεν αποσπαστεί η προσοχή σου, θα κατορθώσεις να τα διαχειριστείς όλα μαεστρικά.
Έρωτας: Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις και να μπλεχτείς σε καλοκαιρινές περιπέτειες. Όμως κάτι θα σε συγκρατήσει και θα αντιληφθείς ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να σχετιστείς με άτομα που δε σου αξίζουν και μπορεί να αποδειχθούν αναξιόπιστα. Μην αφήνεις τέτοιου είδους συναναστροφές να απομυζούν την ουσία του χαρακτήρα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνεργασίες αυτή την εποχή είναι για σένα απαραίτητες. Οι συνεργάτες σου θα είναι άνθρωποι, που από τη μια μεριά θα μπορούν να σε συγκρατούν και από την άλλη να εκφράζουν και να υλοποιούν τις φιλοδοξίες σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι πολύ σοβαρές και θα πρέπει να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, για να μην εκτεθείς. Υπάρχει κίνδυνος να χαλάσεις ισορροπίες που έχεις με πολύ κόπο οικοδομήσει. Οπότε πρόσεχε τις κινήσεις σου.
Έρωτας: Συμπεριφέρεσαι κάπως απότομα σήμερα, οπότε καλύτερα να προσέχεις αυτά που σκέφτεσαι και λες για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ένας Καρκίνος θέλει να είστε μαζί με τον δικό του τρόπο αλλά εσύ διαφωνείς γιατί νιώθεις ότι εγκλωβίζεσαι. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου εξέλιξη μερικές φορές συναντά εμπόδια και εσύ «τα χάνεις» γιατί δε ξέρεις με ποιο τρόπο θα τα ξεπεράσεις. Μια καλή λύση θα ήταν να κάνεις ένα βήμα πίσω, να αποφύγεις τις πρωτοβουλίες και να κρατήσεις ένα τυπικό και χαμηλό προφίλ. Αυτή η τακτική θα σε βοηθήσει, ιδιαίτερα σήμερα, στις συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές μιλάς πολύ και αποκαλύπτεις προσωπικά σου θέματα σε άτομα που δε σε εμπνέουν και ίσως να αδιαφορούν για σένα. Ευτυχώς, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι οι πιο πολλοί σου δίνουν λύσεις που είτε δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε δεν αρμόζουν στο πρόβλημά σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ωστόσο, θα κατορθώσεις να βρεις ένα άτομο που θα έρθει κοντά σου, θα σκύψει στο πρόβλημά σου, θα σε βοηθήσει και θα σε προστατεύσει με τον τρόπο του.
Έρωτας: Οι ανασφάλειές σου «χτυπούν κόκκινο» και ξαφνικά θα γίνεις ιδιαίτερα ομιλητικός και επικοινωνιακός με όλους, προσπαθώντας να τις καλύψεις. Μπορεί να παρασυρθείς και να χαθείς μέσα σε όλες αυτές τις συζητήσεις, οπότε η καλύτερη οδός είναι να είσαι σταθερός/η στις απόψεις σου, να έχεις τη δική σου γνώμη και να μην επηρεάζεσαι από τη συμπεριφορά των άλλων. Με έναν Καρκίνο τα πηγαίνετε αρκετά καλά, αρκεί στη σχέση σας να μην επικρατεί η γκρίνια.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες προοπτικές οι οποίες χρειάζονται περισσότερο τη δική σου πρωτοβουλία. Μην περιμένεις από τους άλλους να σε συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, πρέπει να αναλάβεις μόνος/η σου δράση για να κυνηγήσεις μια δουλειά και να αδράξεις τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η επικράτηση του συναισθήματος έχει ήδη αρχίσει και τώρα αντιλαμβάνεσαι τις πρώτες αναταράξεις. Προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου που είναι ήδη κοντά σου, γιατί σύντομα η σχέση σας θα δοκιμαστεί, οπότε είναι καλύτερο να έχεις κάνει τη σωστή προετοιμασία. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που ανήκει στην οικογένεια σου.
Έρωτας: Έχεις την άνεση να χειρίζεσαι όλες τις ατομικές σου υποθέσεις αλλά όταν πρόκειται να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που πιστεύεις ότι σε έχει απορρίψει, χωρίς όμως αυτό να είναι βέβαιο, χάνεις τη ψυχραιμία σου, δειλιάζεις ή ντρέπεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να δουλέψεις πάνω σε σχέδια τα οποία θα σε βγάλουν από ένα αδιέξοδο. Προσπάθησε να προτάσσεις τη λογική σου στις συνεργασίες γιατί, ειδικά αυτό το διάστημα, είσαι ιδιαίτερα εύθικτος/η και πιστεύεις ότι όλοι σε υποτιμούν και προσπαθούν να σε υποβιβάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές υποχρεώσεις και γίνεσαι πιο δυναμικός/η και ενεργητικός/η. Η οικογένεια και όλες οι υποθέσεις του σπιτιού θα σε απασχολήσουν αρκετά.
Έρωτας: Δείχνεις την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις με έναν Παρθένο. Πιθανόν να έχει παρεξηγήσει την έντονη μυστικοπάθεια σου, οπότε καλό θα ήταν να του φανερώσεις κάποιες από τις σκέψεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σταθερότητα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Εάν διατηρείς τη δική σου δουλειά και χρειάζεται να βγεις μπροστά για να υπερασπιστείς τους υπαλλήλους ή τους συνεργάτες σου, θα το κάνεις με αυταπάρνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έρχεσαι σε επαφή και ανταλλάσσεις υπηρεσίες με άτομα που δεν ανήκουν στον κύκλο σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις γρήγορα και άκοπα, ακόμα και ανθρώπων που σε γνωρίζουν για πρώτη φορά.
Έρωτας: Το πιο σημαντικό για σένα είναι να νιώθεις ελευθερία μέσα στην σχέση σου. Αν νιώθεις ότι κάποιος γίνεται κτητικός και προσπαθεί να σε χαλιναγωγήσει, αρχίζεις να αντιδράς με το δικό σου τρόπο. Ένας Καρκίνος πιθανόν να είναι αυτός που ασκεί τις πιέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Συζητάς με άτομα που έχουν μεγαλύτερη πείρα στον τομέα των οικονομικών, καθώς χρειάζεσαι επειγόντως τη συμβουλή τους πάνω στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και σε έχουν παιδέψει αρκετά, ειδικά όσες σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι τα πράγματα γύρω σου βρίσκονται πάνω σε τεντωμένο σκοινί και ίσως θα πρέπει να δώσεις μάχη για να δικαιωθείς ιδίως σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Προσπάθησε να μη δημιουργήσεις εντάσεις και να διεκπεραιώσεις όλες τις διαδικασίες με ευγενικό και διπλωματικό τρόπο.
Έρωτας: Διακρίνεις κάποια κενά να δημιουργούνται στη σχέση σου από έλλειψη επικοινωνίας. Τα κενά αυτά καλύπτονται μόνο όταν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, φροντίζοντας και εκφράζοντάς του τα αληθινά σου αισθήματα. Αν σχετίζεσαι με Κριό μπορεί να σε κοντράρει έντονα, στο χέρι σου όμως είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να διατηρήσεις κάποιες συνεργασίες με τα άτομα που είστε στον ίδιο εργασιακό χώρο. Η κίνηση αυτή, θα σου προσδώσει βαρύτητα και κύρος και μέσα από αυτή θα επιταχύνεις τα αποτελέσματά σου, παρακάμπτοντας κάποιες χρονοβόρες διαδικασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι υποχρεώσεις έχουν γίνει βουνό. Ακόμα και το σπίτι σου μπορεί να βγάλει προβλήματα, όπως τα ηλεκτρικά ή τα υδραυλικά. Ταυτόχρονα, οικογενειακά θέματα με έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα, σε απασχολούν συνεχώς.
Έρωτας: Οικογένεια, φίλοι και σχέσεις σε καταδιώκουν και δε σε αφήνουν να αναπνεύσεις. Χρειάζεται συνέχεια να απολογείσαι για τις πράξεις σου και αυτό χαλάει την ουσία των σχέσεών σου. Ένας Καρκίνος θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς πολύ, συναισθηματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Περίπλοκες δουλειές και κληρονομικά θέματα βρίσκονται στη λίστα των υποχρεώσεών σου. Εάν κατανοήσεις τον ψυχισμό των άλλων, θα μπορέσεις να τους καθοδηγήσεις στην επίτευξη των στόχων που θες.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Θα περάσεις από κάποιες αντίξοες συνθήκες και θα συμπεριφερθείς με ένα πιο συναισθηματικό τρόπο, πράγματα που θα σου δώσουν την άνεση να πλησιάσεις άτομα, που θα μπορούσες να εμπιστευτείς και να εκμυστηρευτείς τα μυστικά σου.
Έρωτας: Επιδιώκεις να υπάρχει μια σοβαρότητα τόσο στις δικές σου όσο και στις υποσχέσεις του άλλου που βρίσκεστε μαζί. Οι αποφάσεις αυτής της περιόδου, περιλαμβάνουν θέματα συμβίωσης ή χωρισμού. Τώρα θα αποφασίσετε εάν μπορείτε να είστε μαζί ή όχι. Αν δεν απομακρυνθείς τελικά από ένα Δίδυμο ή έναν Τοξότη, αποδέξου το χαρακτήρα του και προσπάθησε να τον φέρεις κοντά, με ευγενικό και υπομονετικό τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιλύεις εύκολα και με γρήγορο τρόπο τις διαφορές σου και βάζεις κάποια τάξη σε όσα ήταν «χύμα». Αν έχεις δική σου δουλειά, φρόντισε να επικοινωνείς σωστά με τα άτομα που είναι εμπιστοσύνης σου, για να μην έχεις αργότερα προβλήματα που δεν ελέγχονται.

Πηγή: astrology.gr