Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα και αυτό σε φορτώνει με περισσότερες σκέψεις και άγχη. Η ιδιωτική σου ζωή πρέπει, σήμερα, να προστατευτεί από συγγενικές σχέσεις που φέρνουν αντιρρήσεις σε κάποιες φιλικές επαφές που έχεις.
Ερωτικά: Δεν έχεις διάθεση να κάνεις τρέλες και έχεις μια τάση απομόνωσης. Ένας Ταύρος μπορεί να σε προβληματίσει γιατί σε φλερτάρει έντονα, αλλά έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά. Ένας Καρκίνος βγάζει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια και θέλεις να κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να σχετίζεσαι με ένα άτομο που συνεργάζεσαι, αλλά αυτό καταχράται τη φιλία σας και εκμεταλλεύεται αυτά που του προσφέρεις απλόχερα. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που δικαιούσαι, ιδιαίτερα αν είναι Αιγόκερως.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις πολύ ήρεμα, προσπαθείς να ξεκουραστείς και να απολαύσεις κάποιες όμορφες στιγμές. Η επικοινωνία και η σωστή τοποθέτηση απέναντι στα πράγματα σε προγραμματίζει και σου δίνει ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τη ζωή και το περιβάλλον σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι δηλαδή εάν υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνεις εσύ και σε αυτά που σου προσφέρει ο άλλος. Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι πολύ. Αρκεί να αγαπάς ειλικρινά και να εκφράζεις τα συναισθήματά σου όπως θέλεις, χωρίς να σκέφτεσαι ότι το ταίρι σου σε εκμεταλλεύεται ή σε χρησιμοποιεί (και το αντίστροφο).
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί ήδη να βρίσκεσαι σε επαγγελματικό ταξίδι και να διαπραγματεύεσαι συμβόλαια ή καινούργιες συμφωνίες, οι οποίες δεν είναι της δικής σου ειδικότητας και χρειάζεσαι από κάποιον άλλον την πρακτική του εμπειρία και τις γνώσεις του για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενες και χρειάζεται να συμβιβαστείς ή να μελετήσεις όλες τις προσλαμβάνουσες πιο υπεύθυνα. Επίσης, δε μπορείς να πάρεις πίσω υποσχέσεις και ειδικά από άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Πρόσεχε, σήμερα, τη διατροφή σου γιατί μπορεί να παραστρατήσεις.
Ερωτικά: Μην αναρωτιέσαι γιατί δε μπορείς να τα βρεις εύκολα με έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω. Αισθάνεσαι ότι σε πνίγει με την υπερπροστατευτικότητά του και την πίεση που σου ασκεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Την αποκλειστικότητα που αναζητάς, σε ένα τομέα που εσύ μόνο από την ομάδα που συμμετέχεις μπορείς να τα βγάλεις πέρα, θα είναι δύσκολο να την αποκτήσεις, γιατί πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου. Προσπάθησέ το, μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μαζεύεις αρκετές δυνάμεις για να αντιμετωπίσεις τις μέρες που έρχονται και πλησιάζεις σε πράγματα που σε καλύπτουν ψυχικά και γεμίζουν τις μπαταρίες σου.
Ερωτικά: Κοιτάζεις μπροστά και νιώθεις ότι μπορείς να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου, παρόλο που δυσκολεύεσαι, όταν βρίσκεσαι σε σχέση. Μάλλον, είναι μονόπλευρη η επιθυμία σου. Δηλαδή εσύ να θέλεις να είσαι ανεξάρτητός/η, αλλά να μη δίνεις στο σύντροφό σου αυτή τη δυνατότητα, ειδικά αν βρίσκεστε σε «εξ αποστάσεως» σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, με δική σου πρωτοβουλία, για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, τα επαναλαμβανόμενα και την καταδυνάστευση των άλλων.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αισθάνεσαι αποκλεισμένος/η και απομονωμένος/η, αλλά, πιθανότατα, αυτό το συναίσθημα να προέρχεται από μια δική σου ανάγκη. Ίσως σε απασχολεί το θέμα ενός ατόμου από την οικογένεια σου, το οποίο θέλεις να βοηθήσεις και να βρίσκεσαι κοντά του στις δύσκολές στιγμές που περνάει.
Ερωτικά: Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος/η αυτό το διάστημα και θέλεις να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου και να μη συμμετέχεις ενεργά στη σχέση σου. Για να μην υπάρχουν ρήξεις, ανάφερε στο ταίρι σου τον τρόπο που αισθάνεσαι και ζήτησέ του να σε κατανοήσει. Η κρυφή σκέψη ενός Καρκίνου ή ενός Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις περίεργα, επειδή δεν σου αρέσουν οι μυστικές συναναστροφές.
Οικονομικά & Καριέρα: Προετοιμάζεις τα σχέδιά σου μόνος/η σου και δεν εμπλέκεσαι, σκόπιμα, σε ομάδες και συνεργασίες, καθώς θεωρείς ότι χρειάζεσαι δικό σου χρόνο και τρόπο για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προστατεύεσαι και μάλιστα πολύ από τους φίλους και το περιβάλλον σου. Έχεις βάλει τα όριά σου και δείχνεις με ποιο τρόπο θέλεις να σου συμπεριφέρεται ο περίγυρός σου. Η οικογένεια και η προστασία, που αυτή χαρίζει, σου πηγαίνει και μέσα από αυτή νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις και να δώσεις αγάπη.
Ερωτικά: Ο Καρκίνος σου δίνει τον απαραίτητο χώρο να αναπνεύσεις και να ορίσεις εσύ το συναισθηματικό κομμάτι στην κοινή ζωή σας. Υπάρχει ένα φιλικό πρόσωπο, πάντως, που θέλει την ευτυχία σου και προσπαθεί να σου γνωρίσει ένα πρόσωπο που, κατά την γνώμη του, ταιριάζετε πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις που σε εξασφαλίζουν και σε βγάζουν από προσωπικά αδιέξοδα. Η υποστήριξη από μια ομάδα κοντινών σου ανθρώπων θα σε βοηθήσει να φτάσεις τον στόχο σου. Φυσικά και ξέρεις ότι θα μοιραστείτε ό, τι κερδίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις επωμιστεί περισσότερες ευθύνες από άλλες φορές και έχεις επιφορτιστεί με τις αγωνίες και τα προβλήματα της οικογένειάς σου, χωρίς να είναι απαραίτητο. Μπορείς ταυτόχρονα και να αποστασιοποιηθείς από τα πράγματα, χωρίς να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις, αλλά και να βοηθήσεις στις δυσκολίες των δικών σου ανθρώπων.
Ερωτικά: Μαθαίνεις αναγκαστικά το μάθημα της προστασίας και της τρυφερότητας, κυρίως αν σχετίζεσαι με Καρκίνο, Σκορπιό ή Αιγόκερω. Μπορεί να σε κουράζει και να σε πνίγει, όταν είναι επαναλαμβανόμενο, και να χρειάζεσαι αέρα για να «αναπνεύσεις» και να το φέρεις στα δικά σου μέτρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες σε βάζουν και πάλι «στο παιχνίδι». Μπορεί κάποια άτομα να σε έχουν πεισμώσει και να μην μπορείς να τα βάλεις μαζί τους επειδή δεν αρέσκεσαι στις κόντρες, αλλά βρίσκεις τον τρόπο να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να δικαιωθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Διοχετεύεις ικανοποιητικά την ενέργεια που λαμβάνεις, γιατί είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σου και μένεις κι εσύ ευχαριστημένος/η και, κατ’ επέκταση, οι γύρω σου. Η ποιότητα στις οικογενειακές σου σχέσεις θα ξεκινήσει από εσένα και τη στάση που θα κρατήσεις. Αν ψάχνεις για καινούργιο σπίτι, θα βρεις μια ευκαιρία που σου «ταιριάζει γάντι».
Ερωτικά: Έχεις ηρεμήσει, προς το παρόν, και σκέφτεσαι πώς θα φέρεις το πρόσωπο, που επιθυμείς διακαώς, κοντά σου. Μάλλον η διαίσθησή σου γνωρίζει τί πρόκειται να γίνει. Ακολούθησέ την και θα σε οδηγήσει σωστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επιθυμία σου να κάνεις κάτι στο εξωτερικό ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που σου παρέχουν νέες προοπτικές θα σου δείξει πώς πρέπει να χειριστείς ή ακόμα και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μπει στα βαθιά στα άδυτα του εαυτού σου και έχεις απομονωθεί αρκετά. Το ίδιο και άνθρωποι που επικοινωνούσαν μαζί σου πολύ συχνά. Καλύτερα να μην προβληματίζεσαι. Συνέχισε την πορεία σου και την εσωτερική σου εξερεύνηση, χωρίς το «εγώ» και εξωτερικοί παράγοντες να σε σταματούν. Η διαδικασία αυτή είναι πολύ σημαντική για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σου.
Ερωτικά: Έντονα συναισθήματα και επιθυμίες σε ταρακουνούν και ενοχλείσαι είτε γιατί δεν τα είχες υπολογίσει σωστά είτε γιατί δε μπορείς να τα περιορίσεις. Ένας Καρκίνος είναι το πρόσωπο που βγάζει πολλά από τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια και σου δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις για να τα διαχειριστείς. Ένας Λέων παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υποχρεώσεις, δουλειά και «τα κεφάλια μέσα». Έτσι νιώθεις αυτές τις ημέρες. Καλύτερα να το δεις σαν εμπειρία που χρειάζεται να πάρεις για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι επαγγελματικά. Η «καταπίεση» αυτή είναι ένα αξιόλογο μέσο για να αποκτήσεις ικανότητες και σημαντικές δεξιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ασχολείσαι συνέχεια με τρίτους και πρόσωπα κοντινά προσπαθώντας να τους επιβάλεις ένα τρόπο δράσης που κατά την άποψή σου είναι ο σωστός. Σήμερα, με όλες αυτές τις επαφές κάνεις ένα «ποιοτικό ξεκαθάρισμα» των σχέσεών σου και μέσα από αυτό αντιλαμβάνεσαι ποια άτομα αξίζουν να είναι δίπλα σου και ποια όχι.
Ερωτικά: Έχεις έντονη επιθυμία, αν είσαι μέσα σε σχέση, να προχωρήσεις με το ταίρι σου και να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Οπότε προσπαθείς να μεθοδεύσεις όλες σου τις κινήσεις προς αυτό το σκοπό. Ένας Κριός μπορεί να το εκλάβει σαν πίεση και γι’ αυτό χρειάζεται λαμβάνεις υπόψη σου και τις επιθυμίες του άλλου προσώπου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ασχολείσαι με πολλά πράγματα και ο στόχος σου είναι να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, η οποία μερικές φορές σε πνίγει. Έχεις φιλοδοξίες τις οποίες προσπάθησε να υλοποιήσεις μέσω των συνεργασιών που θα κάνεις και ευνοούνται αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου ζωή είναι δεσμευμένη από τις προσωπικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Ίσως χρειάζεσαι ένα γερό ξεσκαρτάρισμα των πραγμάτων και των αντικειμένων μέσα στο σπίτι και στους χώρους που χρησιμοποιείς.
Ερωτικά: Αλλού θες να πας και αλλού πηγαίνεις. Ωστόσο, προστατεύεις τον εαυτό σου και αυτό είναι καλό σημάδι, αφού μερικές φορές αφήνεσαι να ορίζουν οι άλλοι και οι τρέχουσες συνθήκες το μέλλον σου. Ένας Καρκίνος θα συνεχίσει να σου δίνει μαθήματα ζωής. Το ίδιο και ένας Σκορπιός, από σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις για όλα τα άλλα, εκτός από τις δικές σου δουλειές κι αυτό σε καταπιέζει. Κάνε υπομονή καθώς όλες αυτές οι υποχρεώσεις είναι πράγματα που είχες αμελήσει, είναι αναγκαία για την επιβίωσή σου και την πρόοδο των συνεργασιών σου.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Έχεις ευθύνες που, όμως, μπορείς να βγάλεις πέρα γιατί θα διοχετεύσεις το συναίσθημα, την κινητήριο δύναμή σου, στους τομείς που χρειάζεται και θα κάνεις, παράλληλα, ασχολίες που σε εκφράζουν και σε ξεμπλοκάρουν.
Ερωτικά: Ρισκάρεις και κερδίζεις. Αρκεί να είσαι σίγουρος/η για το τί ακριβώς θέλεις και επιζητάς. Ένας Καρκίνος θα βρίσκεται κοντά σου και δε νιώθεις πια συναισθηματικό κενό ή έλλειψη συντροφικότητας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες συναλλαγές που σε εξυπηρετούν και σου δίνουν την ευκαιρία να ρισκάρεις και να κατορθώσεις να σου επιστραφούν χρήματα.

Πηγή: astrology.gr