Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/10

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλες δυνάμεις, τις εξαντλείς όμως με διάφορες αναλύσεις και σκέψεις που μάλλον δεν είναι του τύπου σου. Είναι σημαντικό να ερευνάς αλλά περισσότερο να εμπιστεύεσαι ακόμα και φίλους που μερικές φορές δεν είναι κατά την γνώμη σου τόσο κοντά σου όσο πιστεύεις.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός με κάποια λόγια ή παρατηρήσεις μπορεί να θέλει να σου επισημάνει ότι κάτι θα χρειαστεί να αλλάξεις απέναντί του γιατί δεν αντέχει τα δικά σου ανοίγματα ή να βγαίνεις με φίλους και αυτός είναι εκτός παιχνιδιού. Γενικά είσαι σε μια φάση που μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα ερωτικά σου τερτίπια οπότε δεν χρειάζεται να αναλωθείς και με οτιδήποτε σου χαλάσει την διάθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προσβάσεις σε άτομα που έχουν κάτι το ιδιαίτερο να σου δώσουν αλλά και να σου πουν. Επειδή υπάρχει πάντα κάτι καινούριο να μάθεις, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σου και να μην αδιαφορήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βάζεις διάφορα σενάρια στο πίσω μέρος του μυαλού σου τα οποία σε κάνουν να μην συμπεριφέρεσαι με άνεση στους γύρω σου. Ενώ χρειάζεται να είσαι ανοικτός/η σε μια ομάδα ή παρέα φίλων εσύ είσαι αρκετά απόμακρος/η και για να ανακαλύψεις τι υπάρχει στο παρασκήνιο. Μπορεί να κάνεις λάθη για αυτό να προσέξεις.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός θα γυρίσει σε εσένα με ένα τρόπο πολύ επεισοδιακό. Πιθανόν να βάλει ένα φίλο να σου μιλήσει και εσύ να μην δεχτείς και σίγουρα θα υποστείς πίεση για να σε καταφέρει. Βέβαια θα κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά, παρόλο που υπάρχει μέσα σου η διάθεση να μη λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν σχέδια τα οποία πιθανόν να μην είχες ολοκληρώσει και τώρα που επιστρέφει ένας συνεργάτης σου θα σε βάλει να σκεφτείς κάποια πράγματα που πιθανόν να είχες ξεχάσει. Η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και κάποιους συναδέλφους σου μπορεί να έχει κλονιστεί γιατί βλέπεις ότι κάπως απομακρύνονται όταν δεν συμφωνείς μαζί τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις μια σπουδαία δουλειά να κάνεις για αυτό μην την αφήνεις χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνεις. Χρειάζεσαι να καταλάβεις περισσότερο τα θέλω σου που βρίσκονται σκεπασμένα από τα πέπλα του ασυνείδητου. Μπορείς να πας βαθιά και να και να αναρωτηθείς οπότε να αναλάβεις την ευθύνη αυτή.
Ερωτικά: Έχεις πολλές απορίες γιατί ενώ βλέπεις ότι όλα μπορεί να τα έχεις κάνει σωστά το άτομο που επιθυμείς πολύ, δεν έρχεται κοντά σου. Μάλλον κάτι ξεχνάς για αυτό συμβαίνουν όλα αυτά. Ενώ θέλεις να είστε μαζί, δεν κάνεις τις κινήσεις που θα το πείσουν γιατί δεν αφήνεις να βγει στην επιφάνεια το άλλο σου πρόσωπο και νιώθει ότι κάτι κρύβεις και δεν λες την αλήθεια. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό. Με τον Τοξότη θα δοκιμάσεις να μιλήσετε περισσότερο φιλικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει από πρωτοβουλία δική σου να ξεκαθαρίσεις το τοπίο με τα άλλα άτομα που συνεργάζεσαι. Ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια την στιγμή που όλα πάνε να γίνουν με μια μέθοδο που έχεις πειστεί ότι είναι η ενδεδειγμένη. Θα επιμείνεις να κινηθείς πάνω στις δικές σου γραμμές για να έχεις την αναμενόμενη επιτυχία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είσαι σε μια κατάσταση που θέλεις να ξεφύγεις από όλους και όλα και πιθανόν να κλείσεις ένα μικρό ταξιδάκι το οποίο σκεφτόσουν εδώ και καιρό και όλο το ανέβαλες. Σίγουρα θα αναφερθείς σε ένα θέμα που απασχολεί εσένα και ένα παιδί και θα προσπαθήσεις να το λύσεις με ιδιαίτερη κατανόηση.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να μιλήσεις και να πεις αυτά που σε πονάνε βαθιά μέσα σου. Όμως υπάρχει περίπτωση να μην το κάνεις και να το παίξεις άνετος/η για να έχεις εσύ το πάνω χέρι. Αν νιώθεις συναισθήματα για ένα πρόσωπο μην αφήνεις λόγω του εγωισμού να έχει άλλη εικόνα για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντλείς από κάποια άτομα τις ιδιαίτερες γνώσεις τους και πιθανόν να σκεφτείς ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις κάτι πολύ πιο πρωτότυπο και ιδιαίτερο. Η ατμόσφαιρα γύρω σου μπορεί να είναι από φιλική έως αδιάφορη και είναι στο χέρι σου πως θα την ερμηνεύσεις και πως θα χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου για να κλείσεις μια δουλειά.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Χρειάζεσαι περισσότερα στηρίγματα από τους φίλους σου για αυτό πιθανόν να μιλήσεις για θέματα που σε απασχολούν. Αν είχες ασχοληθεί στο παρελθόν με μια ομάδα ακόμα και πολιτική ή κάτι παρεμφερές και μετά το άφησες για προσωπικούς σου λόγους, τώρα κάτι θα σε γυρίσει πίσω και μπορεί να σε πείσουν να ασχοληθείς και πάλι.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αναστολές και πιθανόν να άφηνες τις καταστάσεις να σε παρασύρουν σε συμπεριφορές πολύ απόμακρες ή αντίθετα σε πολύ φιλικές. Αυτό σίγουρα θα το κρίνεις από την στάση του άλλου ατόμου. Πάντως ενώ τα πράγματα πάνε καλά εσύ δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο γιατί όλα γίνονται με ένα πολύ περίεργο τρόπο που εσύ μπορεί δεν έχεις κατανοήσει, κυρίως αν σε ενδιαφέρει ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι οπωσδήποτε να υπάρξει απόλυτη συμφωνία με πρόσωπα τα οποία είσαστε κοντά και συνεργάζεστε. Η δυναμικότητα που δείχνεις στον τρόπο που κινείς τα νήματα σε οδηγεί σίγουρα στο δρόμο για την αρχηγία σε κάποια θέματα. Για αυτό δεν πρέπει να κάνεις πίσω ή να ντρέπεσαι να ζητήσεις λόγω του σεβασμού που νιώθεις για κάποια πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανησυχείς γιατί οι δικές σου οι ανάγκες μπορεί να μην καλύπτονται από την σημερινή σου καθημερινότητα και μάλλον εξυπηρετείς συνεχώς άλλους γιατί δεν μπορείς να αρνηθείς. Αν σου μείνει χρόνος καλό είναι να τον μοιραστείς με κάποιους φίλους σου. Όσο παράξενο και να σου φαίνεται, ίσως χρειαστεί να παρηγορήσεις και κάποιον/α πρώην σου.
Ερωτικά: Ο Υδροχόος έχεις μπει για τα καλά στην ζωή σου γιατί έχετε τελικά κοινά ενδιαφέροντα. Από την άλλη, ο Ζυγός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και με τον τρόπο του να σε δελεάσει να βγεις από αυτή την καθημερινότητα που πολλές φορές σε κάνει να ζεις μακριά από τον εαυτό σου. Χρειάζεσαι πάντως να δείξεις ενδιαφέρον στο Λιοντάρι για να είστε μαζί αλλιώς γρήγορα θα κάνει στροφή και θα φύγει.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή θέλεις οπωσδήποτε να πετύχεις κάτι, δεν ξοδεύεις άσκοπα την ενέργειά σου και ενστικτωδώς κάνεις τις σωστές κινήσεις στα επαγγελματικά σου. Έχεις την διάθεση να γίνεις πολύ τολμηρός/η γιατί πρέπει να κερδίσεις χρήματα και να προοδεύσεις. Ο Τοξότης μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δηλώνεις ότι μπορείς να ζήσεις παντού, αρκεί να έχεις ένα χώρο με αρμονία και ισορροπία για να νιώθεις καλά. Για αυτό δεν θα αφήσεις κάποιες ευκαιρίες για μετακόμιση, ακόμα και σε άλλη πόλη, να πάνε χαμένες. Τώρα μπορείς να είσαι πιο τολμηρός/η, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο μέσο του δεύτερου δεκαήμερου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο όσο πάει και ζεσταίνεται γιατί δεν θέλεις με τίποτε να φανεί η απόσταση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί πριν λίγο καιρό. Μπορεί να νομίζεις ότι βρήκες τον άνθρωπό σου. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά του είναι να είναι κοντά σου και να πιστεύει περισσότερο σε εσένα. Με τον Αιγόκερω γίνονται διάφορες συζητήσεις αλλά μπορεί να μην καταλήξετε και πουθενά προς το παρόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίληψη σου για κάποια θέματα διαφοροποιείται, γιατί κάτι θα σε ενοχλήσει και ίσως φοβηθείς το ρίσκο. Όμως αν θέλεις πολύ την αλλαγή και την προσπαθήσεις θα γίνει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις αρκετή φαντασία και για αυτό ίσως πρέπει να ξεκινήσεις μια ασχολία που θα εξελιχτεί σε κάτι επαγγελματικό ή ένα χόμπι που θα κάνει καλό στον ψυχισμό σου. Το βλέπεις ότι έχεις ανάγκη κάπως να φανείς και να βγάλεις τον καλό σου εαυτό προς τα έξω και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να το πετύχεις.
Ερωτικά: Η ενασχόληση με τα κοινά μπορεί να σε απομακρύνει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πιθανόν να γίνουν παρεξηγήσεις. Για αυτό καλύτερα να μιλήσεις και όχι να κρατήσεις μούτρα επειδή δεν συμφωνείς με αυτά που κάνει. Η σχέση με τον Υδροχόο είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά συγχρόνως και πολύ δύσκολη ή μερικές φορές και ανταγωνιστική.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην διστάσεις να βγεις προς τα έξω και να δείξεις αυτά που έχεις δημιουργήσει γιατί τις πιο πολλές φορές παραμένεις εκτός από σεμνότητα ή συστολή. Δεν είσαι γεννημένος/η για να μένεις στο περιθώριο ή στο παρασκήνιο. Μπορεί να σου αρέσει ή να το επιδιώκεις, υπάρχει όμως και μια βαθιά φιλοδοξία που δεν συμφωνεί. Για αυτό με την πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί, θα πρέπει να μην φοβηθείς και να την ικανοποιήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μπορεί να είσαι το επίκεντρο των φίλων σου και αυτό να σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα και ελεύθερα μαζί τους. Για να περνάς καλά πρέπει να έχεις ελευθερία στην επικοινωνία και άνεση με τα άτομα που είσαι μαζί. Ένα μυστικό που κρατάς μέσα σου μπορεί να σε συμπαρασύρει και να σε κάνει να νιώθεις κάπως αμήχανα ή άβολα.
Ερωτικά: Ο Ταύρος έχει κάτι να σου πει αλλά δεν είναι εύκολο να τα βρείτε γιατί υπάρχουν προς το παρόν αρκετές αναστολές ή ένα άτομο που σας χωρίζει. Για αυτό αν δεν μπορείτε να περιμένετε καλύτερα να πάρετε αποφάσεις που θα είναι αρκετά δυναμικές και για τους δυο. Με τον Υδροχόο επικοινωνείς καλύτερα αλλά μπορεί να συμπεριφέρεστε πολύ φιλικά μεταξύ σας και να χάνεται η ερωτική μαγεία.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι επειγόντως κάτι καινούργιο το οποίο ήδη το αναγνωρίζεις και μάλιστα υπάρχει το έδαφος για να το προσεγγίσεις. Αλλά κάτι σε φοβίζει γιατί δεν θέλεις να ρισκάρεις και να χάσεις. Ο Άρης που είναι στον Τοξότη σου δίνει την μεγάλη ευκαιρία, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες φοβίες που τις κρύβεις πολύ καλά, συμπεριφερόμενος/η άνετα και φιλικά προς όλους και όλα. Όμως δεν αφήνεις κάποιες παλιές, τοξικές συνήθειες ή σκέψεις που μπορεί να υπάρχουν χωρίς μεν ιδιαίτερη αξία αλλά αναγκαίες για σένα. Αν το συνειδητοποιήσεις, θα κάνεις άλματα και θα επιταχύνεις την πρόοδό σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό μπορεί να είναι ξαφνική και αναπάντεχη για αυτό μην έχεις αναστολές να την ζήσεις μαζί του και όπου σε πάει. Μερικές φορές τα βάζεις όλα σε πλαίσια και θέλεις μια σχέση που να σε κατοχυρώνει κοινωνικά. Πιθανόν τώρα να είσαι στην φάση της αλλαγής και αναζητάς μεγαλύτερες εμπειρίες. Με το Λιοντάρι υπάρχει μια δόση ζήλειας αλλά δεν το δείχνεις και παρουσιάζεσαι άνετος/η και με πολύ αέρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις κάποια άλματα τα οποία σου φαίνονται πολύ τολμηρά και δεν είναι εύκολο να τα υποστηρίξεις. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα σου παρουσιαστούν από εκεί που δεν το περίμενες κάποια άτομα που πιθανόν εσύ να είχες προσεγγίσει στο παρελθόν και να ζητήσουν μια συνάντηση. Να παραμείνεις ανοικτός/η για να δεις τι έχουν να σου πουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ενθουσιάζεσαι και ανυπομονείς γιατί έχεις πιάσει διαισθητικά ότι κάτι πάει να γίνει ξεχωριστό και καινούργιο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο που χρειάζεται να συμμετάσχεις 100% για να μπορέσεις να βρεις τον προσωπικό σου ρυθμό.
Ερωτικά: Δέχεσαι με μεγαλύτερη ευκολία τις αλλαγές που γίνονται γύρω σου και προσπαθείς να συμμετάσχεις και εσύ για να μπορέσεις να αποκτήσεις μια πιο ουσιαστική σχέση όπως την έχεις ονειρευτεί. Για αυτό πιθανόν να βγάλεις όλα τα εσώψυχά σου χωρίς να φοβάσαι ότι μπορεί να σε κριτικάρει το άτομο που είστε μαζί ή ακόμα και το άτομο που σε ενδιαφέρει και φλερτάρετε προς το παρόν φιλικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μεγάλη σου αδυναμία στο να συμμετέχεις σε ομάδες μπορεί να είναι και καλή και κακή γιατί μερικές φορές πιάνεσαι στην παγίδα της συλλογικότητας και χάνεις την ατομική σου αξία. Για αυτό προσπάθησε να γεμίσεις κάποια κενά που νιώθεις από τις δικές σου τις γνώσεις και όχι από τους άλλους για να λειτουργείς καλύτερα σε αυτό το πνεύμα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μια στάση κάπως απόμακρη και δεν συμμετέχεις όπου και αν σε καλούν γιατί θέλεις να μείνεις μόνος/η. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου κάνει κακό. Αντίθετα θα σε χαλαρώσει και θα σε δυναμώσει γιατί είναι στην φύση του Ιχθύ να μένει και για λίγο με τον εαυτό του. Ένα πρόσωπο που θεωρείς πολύ δικό σου μπορεί να έχει πρόβλημα και θα συμπάσχεις μαζί του με ένα τρόπο πολύ προσωπικό.
Ερωτικά: Η ανασφάλεια που μπορεί να σου προκαλεί η δύναμη ενός Λιονταριού με τα πολλά θέλω του και τις απίστευτες σκηνές που μπορεί να σου κάνει επειδή δεν του δίνεις την δέουσα κατά την γνώμη του σημασία μπορεί να σε απομονώσει για λίγο γιατί θέλεις με τον τρόπο σου να προστατευτείς. Πάνω σε αυτή την φάση μπορεί να παίξεις και με ένα άλλο άτομο για να εκτονωθείς, κυρίως με ένα φίλο/η από τα παλιά που δεν σε κρίνει αλλά ούτε και σου γκρινιάζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Το σκεπτικό σου είναι να είσαι μαζί με πολλούς αλλά και μόνος/η για να κάνεις το παιχνίδι σου. Όμως μπορεί να σου ξεφύγουν μια δυο λεπτομέρειες που εκεί κρύβεται όλο το ζουμί της υπόθεσης. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα νιώσεις ότι έχεις μια μικρή εύνοια και σίγουρα θα την εκμεταλλευτείς για το καλό σου.

Πηγή: astrology.gr