Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Πρωτότυπες ιδέες και hot spots για ένα μοναδικό ραντεβού με το ταίρι σου

Ας δούμε πως μπορούμε να συντονιστούμε με την ενέργεια που εκπέμπει μια μαγευτική Πανσέληνος και να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πώς; Μα με ένα ερωτικό ραντεβού!

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο γίνεται στις 31/7 στις 13:43 στην 8η μοίρα

Με την Πανσέληνο στον προκλητικό, επαναστάτη και αντισυμβατικό Υδροχόο, σου δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις και να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Γεγονός είναι ότι το συγκεκριμένο ζώδιο δεν συγκινείται από τη χλιδή και τους εντυπωσιασμούς, οπότε αν θέλεις να συναρπάσεις το έτερο ήμισυ θα πρέπει να βρεις διάφορους τρόπους, πιο απλούς αλλά και ασυνήθιστους.

Αυτή η Πανσέληνος δεν παύει βέβαια να είναι μεγαλειώδης και ειλικρινά ό, τι κι επιλέξεις στο τέλος για ραντεβού θα στεφθεί με επιτυχία. Επειδή ο Υδροχόος όπως είπαμε δεν είναι των τύπων και των συμβάσεων, η καλύτερη ιδέα, ώστε να απολαύσετε και το ολόγιομο φεγγάρι που σαν θέαμα είναι φαντασμαγορικό, είναι να βρεις μια απόμερη παραλία, να ανάψετε φωτιά (με προσοχή εννοείται) και να οργανώσεις ένα ρομαντικό μπάρμπεκιου. Φορτίστε τις μπαταρίες για να έχετε μουσική όσο παραμείνετε έξω και αν δεν υπάρχει φόβος, πάρτε μαζί σλίπινγκ μπαγκ ή κουβερτούλες για να κοιμηθείτε εκεί.

Για καλύτερη ενέργεια: φόρεσε κάτι σε μπλε ηλεκτρίκ ή έντονο μωβ

 

 

 

Πηγή: astrology.gr