Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Τα άστρα το τριήμερο 10 ως 12 Ιουνίου 2016, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και τον Άρη σε τρίγωνο με Χείρωνα: Συναίσθημα, ερωτισμός, κοινωνικότητα, αλλά και εκπλήξεις!

Τα άστρα το τριήμερο 10 ως 12 Ιουνίου 2016, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και τον Άρη σε τρίγωνο με Χείρωνα: Συναίσθημα, ερωτισμός, κοινωνικότητα, αλλά και εκπλήξεις!

Παρόλο που η ενέργεια της αντίθεσης του Ερμή με τον Άρη μας επηρεάζει ακόμη, πιο εξασθενημένη φυσικά, το τριήμερο αυτό έχει ένα σαφώς πιο ανάλαφρο χρώμα. Μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα διάλειμμα και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο ανάλαφρα…

Τα άστρα το τριήμερο 10 ως 12 Ιουνίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της Σελήνης

Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, στις 8:37 το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, μια και είναι πολύ πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια διαφωνίες και αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Λίγο αργότερα, στις 10:14 π.μ., το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να προκαλέσει μια δυσαρμονία στην επικοινωνία, γι’ αυτό καλό είναι κυρίως τις πρωινές ώρες της ημέρας, να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να μην ανοίγουμε δύσκολες συζητήσεις, για να αποφύγουμε τις εντάσεις.

Στις 4:46 μ.μ., η Σελήνη περνά στην Παρθένο, δίνοντας στο διήμερο που ακολουθεί έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα.

Το Σάββατο, στις 4:52 μ.μ. το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, ενεργοποιεί εκείνα τα πιο δύσκολα συναισθήματα, που μπορεί να μας δημιουργήσουν την ανάγκη να κλειστούμε στις σκέψεις μας, που ομολογουμένως δεν είναι και οι πιο ευχάριστες… Γι’ αυτό καλό είναι απλά να τις προσπεράσουμε, χωρίς να τους δώσουμε ιδιαίτερη σημασία… Άλλωστε, λίγο αργότερα, στις 9:29 μ.μ. το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι κατάλληλο για κοινωνική ζωή, διασκέδαση και οτιδήποτε μπορεί να μας βγάλει από δύσκολα συναισθήματα και να μας δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγουμε.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό

Την Κυριακή μία ενδιαφέρουσα όψη έρχεται να ανανεώσει σημαντικά την ενέργεια της ημέρας. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού είναι ένα πολύ καλό διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μας φέρνει κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, προσελκύοντας οτιδήποτε δημιουργεί χαρά και ευχαρίστηση. Είναι κατάλληλη στιγμή να οργανώσουμε ή να παραβρεθούμε σε μια φιλική σύναξη ή χώρο διασκέδασης. Να δούμε πρόσωπα αγαπημένα και… όχι μόνο, μια και η όψη αυτή μπορεί να μας φέρει κάποιες καινούργιες γνωριμίες, που προκαλούν ιδιαίτερη ερωτική ένταση και ξεσηκώνουν την καρδιά μας.

Και κυρίως για Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, η ενέργεια των ημερών αυτών δίνει ξαφνικές και κυρίως ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική τους ζωής.

Άρης σε τρίγωνο με Χείρωνα

Παράλληλα, το τριήμερο αυτό άλλη μια ενδιαφέρουσα όψη έρχεται να ενισχύσει πολύ τα θέματα της ερωτικής μας ζωής… Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα, που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής, σε ωθεί να ενδώσεις στην… θεραπευτική ιδιότητα της αγκαλιάς!

Η όψη ενισχύει την ερωτική σου διάθεση, αναμιγνύοντας την σεξουαλικότητα και την τρυφερότητα και δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που μπορεί πραγματικά να σε απογειώσει!

Πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται, με μια διάθεση να δώσουν, να πάρουν, να ανταλλάξουν ενέργεια μαζί σου, σε ένα κλίμα που μπορεί να εξισορροπήσει κάθε παρεξήγηση, κάθε αρνητικό σενάριο που μπορεί να γράφτηκε μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια των ημερών για να νιώσετε, να ζήσετε, να ανταλλάξετε εκείνες τις μοναδικές ποιότητες, που σας φέρνουν κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε!

Πηγή: myastro.gr