Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/12;

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/12;

Tο Σάββατό μας χρωματίζεται με την ανάγκη για συντροφικότητα και για παρέα

Σελήνη στον Ζυγό στις 00.34 π.μ.

Δείξε την αγάπη σου προς πάσα κατεύθυνση

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και το Σάββατό μας χρωματίζεται με την ανάγκη για συντροφικότητα και για παρέα με φίλους. Ψάξε να βρεις την αρμονία, ξέχασε ποιος σε στενοχώρησε, κρίνε δίκαια, κανόνισε να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα, καλλωπίσου, φρόντισε τον εαυτό σου και μεσολάβησε αν χρειαστεί για να βοηθήσεις σε μια υπόθεση.

Αφροδίτη στο Σκορπιό στις 6.35 π.μ.

Επενδύοντας στην επίδειξη του πάθους

Ο πλανήτης του έρωτα αλλά και του χρήματος περνάει στον ερωτικό Σκορπιό σήμερα το πρωί και θα παραμείνει έως τις 30/12 που θα περάσει στον Τοξότη. Ένας μήνας γεμάτος πάθος και ερωτική διέγερση αλλά και με ευκαιρίες για κέρδη, μέσω τρίτων προσώπων.
Οι απαιτήσεις αυξάνονται, το ίδιο και η μυστικοπάθεια, ενώ τα συναισθήματα εκφράζονται έντονα. Κρυφές σχέσεις και επιθυμίες φουντώνουν ξανά.

Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο στις 5.08 μ.μ.

Βαδίζω προσεκτικά και επιλέγω το καλύτερο

Η αρμονική αυτή συνάντηση οδηγεί σε ένα βράδυ που η απόλαυσή του είναι βαθιά και ολοκληρωτική. Ότι και αν κάνεις σήμερα θα ακτινοβολεί, ενώ μπορεί να έχεις μια επιβράβευση που αφορά σε όλους τους τομείς. Η σταθερότητα και οι καλές προθέσεις χαρακτηρίζουν το βράδυ σου. Οι επιλογές σου είναι σωστές και καταφέρνεις να εδραιώσεις μια κρυφή σου επιθυμία.

Ζυγέ, είναι η δική σου μέρα γι αυτό κινητοποιήσου και δείξε τον καλύτερό σου εαυτό.

Κριέ, Τοξότη, Δίδυμε, Λέοντα και Υδροχόε, ένα πολύ ευχάριστο Σάββατο σε περιμένει και καλείσαι να το αξιοποιήσεις όπως νομίζεις εσύ καλύτερα.

Αιγόκερε και Καρκίνε, μην σκέφτεσαι πολύ και μην χάνεις τον αυθορμητισμό σου. Άσε τους άλλους να αποφασίσουν για σένα σήμερα.

Ταύρε, Σκορπιέ, Παρθένε και Ιχθύ, νιώθεις πως θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό. Η ερωτική σου διάθεση σήμερα είναι στα ύψη και σύμφωνα με αυτήν θα πορευτείς, ειδικά το βράδυ.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr